Şimdi Ara

Sınav Gazi Üni. Geometri Sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar analitik geometri video olarak iyi anlatan bir site biliyormusunuz ?

Birde sınavın gaziide yaptığı sınavda çıkan bi soru
    ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novarolife -- 12 Mart 2013; 12:09:32 >

• Ilk soruda menalaus var. Allah belasini versin o teoremin ben de cok sinir oluyorum. Aciortaydan kenarlari oranla. 6k/11k.2/3.3/x=1 x=11/12

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

Ilk soruda menalaus var. Allah belasini versin o teoremin ben de cok sinir oluyorum. Aciortaydan kenarlari oranla. 6k/11k.2/3.3/x=1 x=11/12

Teşekkür ederim :) birde analitik goe. yu video olarak nerden çalışabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugaybeycandan

quote:

Ilk soruda menalaus var. Allah belasini versin o teoremin ben de cok sinir oluyorum. Aciortaydan kenarlari oranla. 6k/11k.2/3.3/x=1 x=11/12

Bilemiyorum videolu dersler hep bana sikici gelmistir. Konu anlatimli kitabi ac noktanin dogruya uzakligi denklemini bulma dogrunun vs calis testini coz yaparsin bence biseyi yok.

• quote:

quote:

quote:

Bilemiyorum videolu dersler hep bana sikici gelmistir. Konu anlatimli kitabi ac noktanin dogruya uzakligi denklemini bulma dogrunun vs calis testini coz yaparsin bence biseyi yok.

Tabi ki olur ama öyle çalışınca formülü kesin ezberlemek zorunda kalıyorum. Ama netten hoca anlatınca mantığımda kalıyo yani fazla ezbere gerek kalmıyor. Bider bişey sorucam ya ben fizikten bi kaç konu hariç bide dil bilgisi :D konu eksiğim olduğunu düşünmüyorum. Ama denemeler berbat ?

• Beyler şu sorulara da bakabilirmisiniz ?

Cevap: 75

Cevap: -5

• up!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zor Ygs Matematik
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Beyler şu sorulara da bakabilirmisiniz ?

Hocam ilk soruda d den ab ve bc ye dik at benzerlikten geliyor ikinci soruda kenarlardan aşağı dikler at geliyor benzerlikten mobildeyim kitapçığımı bulursam fotolarını yollarım soruların

• quote:

Orijinalden alıntı: exali

quote:

Beyler şu sorulara da bakabilirmisiniz ?

Hocam ilk soruda d den ab ve bc ye dik at benzerlikten geliyor ikinci soruda kenarlardan aşağı dikler at geliyor benzerlikten mobildeyim kitapçığımı bulursam fotolarını yollarım soruların

Sağolasın

•  Sınav Gazi Üni. Geometri Sorusu

menelaus teoremi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitrikAsit -- 12 Mart 2013; 14:34:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.