yaparsan mükemmel olur yerinde olsam yapardım şube içinde kamera var mı
Yarın sınav var araştırcam etrafı
bende mecidiyeköy şubesine kayıtlıyım 3 senedir bu sene 4 olacak bi sorunum yok.genelleme yapmamak lazım .iş sende bitiyor sonuçta
Sıkma bu kadar canını. İş bir yerde sende bitiyor, eğer sende hırs, irade, çalışma hevesi olmadan yok benim hedefim odtü - makine gibi şeyler söylersen kendini kandırmış olursun. Eğer içinde ki kıvılcımı alevleyemiyorsan istersen baban özel hocalar tutsun, en iyi özel dershaneye git. Fayda etmez. Kötü diye beğenmeselerde sen elinden geldiği kadar dershaneden birşeyler kapmaya çalış. Hiç birşeyi kaçırma ki, zor durumda kalmayasın. Birde dershanenin mekanı çok sıkıcı. Dershaneler sokağında bir sürü dershane var, hep ordan geçerken içim sıkılıyor nedense. Direk aklıma sınavlar, dershane havası, öss, karmaşıklık geliyor. İnsanı dünyadan soğutur o sokak. Herneyse, inşallah sana faydası olur. İnşallah kafanda hayal ettiğin yeri kazanırsın. Başarılar.
deneme sınavları çok kolay oluyor o yüzden başka bi yayının denemelerini de çöz.ayrıca dergileri felan da çok güzel.
Arkadaşlar bende Bakırköy Sınav'dayım bütün hayallerimi yıktınız ya sınava girdim ve baya yetersiz olduğumu bildiğim konuları bile hatırlamadığımı anladım
sınav dersanburda 1200 tl ye öss öğrenci kaydı yapıyor lan bu para yı duyunca kayıt olmadaktan vazgectim ucuzdur bi boqluğu vardır dedim :D
Bende girdim bugün sınava matematik hariç çatır çatır yaptım
Son oks mağdurları olarak yazıyorum. Bizim sınıftan 8-9 kişi o dershaneye gidiyordu.Dershanenin en iyi sınıflarındaydılar şimdi hepsi düz lisede muhahahaaa.Evde hazırlan o biLe daha iyi...
Bende en iyi sınıftayım ve benim en iyi sınıfta olmam bana hiç normal gelmedi:D:D
quote:
Orijinalden alıntı: alykayhan
Bende en iyi sınıftayım ve benim en iyi sınıfta olmam bana hiç normal gelmedi:D:D
Bende sınav'a gittim SINAV'a ban Hocalar hep bölüm mezunu. ÖSS puanlarım iyiydi ama sınavda hiç ummadığım puan aldım. Şu an çaresizim
Ben 11. sınıfta gittim,memnun kaldım.ÖSS hazırlık için de yine Sınav'a yazıldım.
2010 öss tayfasına başarılar dilerim
bu sene bir arkadaşım buraya gidiyordu. burada yazılmış olan sebeplerden ötürü daha ilk dönem bitmeden dersane değiştirdi. hatta hala bile hakkında çok hoş şeyler söylemiyor
oha be ne yaptınız koskoca dersaneyi.. ben oks için gittim kazandım and.lisesi.. ygs lys için de gidiyorum şuan..Allah nasip ederse yine kazanırım inşallah mühendislik falan..
Dersane dersanedir, Birader,
İnsanın içinde çalışmak olmadıktan sonra, İsterse 15-20 milyar verip, 3-5 kişilik sınıfı olan özel dersanelere gitsin..
arkadaşlar 12.sınıfta bn ümraniye sınava gittim hocalar taşş:D ama bilgi sıfırr gittiğime pişman oldum şimdi bu yıl feme gidicem inş. kazanırım sınava sakın gitmeyin bnim fizikçi hocam vardı bize ödev verdi ödevi yapmayanları dershanenin panosuna astı bunlar üniversiteyi kazanamayacaklar yazdı dershanenin dışına ümraniye meydanına brandaya asıp bunlar üniversiteyi kazanamayacaklar yazdırıcaktı ümraniye yerel gazetesine ismimizi vericekti bn bu dershanede bu hocannın baskısıyla nasıl başarılı olayım adam piskopat =))
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme