Şimdi Ara

Sınav dergisi denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda sınavın denemelerine giren var mı? Kaç yapıyorsunuz? Şimdi son ay yaklaşık 20 deneme koymuşlar programa çözüyoruz ama dışardan çok kişiyle karşılaştıramıyorum durumumu. Hedefim minimum mf 20k, 10k istiyorum tabi.
    Tyt 98-103 arası yapıyorum çoğunlukla ayt de 62-63 falan, matematik 35 falan gelirken feni 30 layamıyorum, pek konu çalışmadım yıllardır, öncüllü soru gelince yığıyorum.
    Yorumunuz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende giriyorum senin hedefin 10 15k arası muhtemelen öyle de yazmışsın zaten. Netlerin iyi. Matı kolay feni zordur sınav yayınlarının gerçek sınavda mat 2 3 oynar fende 2 3 artar yani kapatır gibi.

Bende 95 tyt 60 65 ayt yapıyorum 20k icin nasıl?

• KamyonlaDriftÇekenAdam kullanıcısına yanıt
    Bence güzel yapıyorsun, farkettiğim şu, fen lisesi mezunuyum ben bir sürü inek arkadaşım var 20k lardan bırakan, bense 4 yıl boyunca sıralarda uyuyan ders harici ne varsa yapan bi insandım 98k dı geçen sene sıralamam. Şuan o 20klardan bırakan arkadaşlarımın çoğu 95-105 arası yapıyoe tytde, 100 neti geçince çok öne atıyor, bu alanda büyük sıkışma var, aytde ise 65-70 yapıyorlar temelleri ve konuları iyi oldukları için. Aytde de 65 uçurma noktası, 65 i geçen uçuyor. Tabi 105 e 70 yapan adamın hedefi direk 5 k, ben de 5 k itü bilgisayar istiyorum ama bu netlerle olacağını sanmıyorum. Yapabilirsem Galatasaray bilgisayar var 10k da o da mutlu eder

• Evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.