Şimdi Ara

Sınav Başvurusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben üniversite öğrencisiyim.YGS başvurusu yaptım.Bir yükseköğretime kayıtlıyım seçeneğini işaretledim ama Okul bilgisi olarak yine Lise adı yazıyor.Acaba yanlış mı yaptım? İçime kurt düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Dufrense -- 11 Ocak 2012; 11:13:48 >

Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

Aynen yukarı biri yardımcı olsun lütfen.

Kanka kılavuzda acayip acayip şeyler yazıyor.

Hocama sordum.Hiçbir şeye gerek yok dedi.
  • Yükseköğretim Programında okuyoruz bunu seçeceğiz

Okul bilgileri aynen kalıyor.İşte Lise bilgileri.Mesela ben de Kurtuluş Lisesi falan yazıyor işte.Lise adı aynı kalacakmış.
  • bir yükseköğretime kayıtlıyımı işaretlediğin zaman ösym istatistiklerinde üniversite öğrencisiyken yeniden sınava girmiş olarak gözüküyorsun.Herhangi bir avantaj ya da dezavantajı yok.Bitirdiğin lisenin ismini oraya yazman yeterli.Şuanda üniv okuyor olmanın onlar açısından çokta bi önemi yok.
    aa
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

bir yükseköğretime kayıtlıyımı işaretlediğin zaman ösym istatistiklerinde üniversite öğrencisiyken yeniden sınava girmiş olarak gözüküyorsun.Herhangi bir avantaj ya da dezavantajı yok.Bitirdiğin lisenin ismini oraya yazman yeterli.Şuanda üniv okuyor olmanın onlar açısından çokta bi önemi yok.

Yok hocam ondan değil.Hani diploma fotokopisi vs. gibi belgeler gerekli mi değil mi diye sordum ben.Ama gerekli değilmiş.

Orijinalden alıntı: mardonius

Bende karabük üniversitesinde okuyorum.Ancak sınav yeri tercihini karabükten yana yapamıyorum.Liseyi İstanbul'da bitirdiğimden dolayı.Yok mu çözümü ? İstanbulda girmek zorundamıyım ?

Adres kısmını değiştir kabul ediyor.
    Yükseköğretime kayıtlıyım şıkkını seçmemiz gerekiyor. Ben böyle yaptım açıkçası.

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

quote:

Orijinalden alıntı: mardonius

Bende karabük üniversitesinde okuyorum.Ancak sınav yeri tercihini karabükten yana yapamıyorum.Liseyi İstanbul'da bitirdiğimden dolayı.Yok mu çözümü ? İstanbulda girmek zorundamıyım ?

Adres kısmını değiştir kabul ediyor.
    Yükseköğretime kayıtlıyım şıkkını seçmemiz gerekiyor. Ben böyle yaptım açıkçası.

Tamamdır teşekkürler.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.