Bildirim
SINAV AYT DENEMESİ, Çözenler Bakabilir mi ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
eşit ağırlığını çözdüm. zorluğunu falan anlamam başka ayt denemesi çözmedim nerdeyse. ama abime matematik sorularımı sorarken dedi ki çok kalıp sorular varmış saçmaymış niye bunu almışım falan filan. bu deneme hakkında iyi kötü pek de yorum olmuyor forumda. sen bence pdflerine bak ona göre karar ver. -
Sınav Fdd artık bu yayınlar tarihe karıştı eskiden bu iki yayın ve fetö yayınları kapışırdı.O devir kapandı.Doğru düzgün satılmıyor bile. -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen, dogru diyosun hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bir de rica etsem, kalıp soru nun anlamı tam olarak ne oluyor, ya da abinize görequote:
Orijinalden alıntı: elione
eşit ağırlığını çözdüm. zorluğunu falan anlamam başka ayt denemesi çözmedim nerdeyse. ama abime matematik sorularımı sorarken dedi ki çok kalıp sorular varmış saçmaymış niye bunu almışım falan filan. bu deneme hakkında iyi kötü pek de yorum olmuyor forumda. sen bence pdflerine bak ona göre karar ver. -
ösym tipi değil orijinallik yok demek -
çok teşekkürler hocam -
Eşit ağırlığı var bende de matematik kısmı zor değil ama hani aşırı aşırı basit ösymden alakasız da değil bence çünkü bilmiyoruz ayt de ne çıkacak. Çeşit olsun diye çözülebilir netleriniz de yüksek gelir büyük ihtimal moral yükseltir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5555SabriReiz5555 -- 25 Nisan 2018; 17:25:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X