Şimdi Ara

SINAV ANINDAKİ DURUMUNA BAĞLI SONUCUN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınavda kendini kontrol edemezsen, ne yapacağını bilmeden hareket edersen seneye kalırsın.

Heyecanlanma. Soruda tıkanınca su iç hem beynin soğusun hem de vücudun kendini kontrol altına alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom A. C. -- 27 Ağustos 2017; 4:20:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• %70 çalışma

%30 psikolojik durum

Bu ikisi sonucu belirler.

• Kesinlikle Doğru. Özellikle paragraf. İstersen 50 kitap çöz sınavda elin titrediyse işin zorlaşıyor.

• +1

• quote:

Orijinalden alıntı: furkansahinfs

%70 çalışma

%30 psikolojik durum

Bu ikisi sonucu belirler.

%20 çalışma

%80 psikolojik

• Özellikle ygs için çok doğru

• Hocam kesinlikle katılıyorum.Sınav anında heyecan yapmamak lazım iş olacağına varıyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu heyecani şimdiden duşunmek erken degil mi hocam son hafta açsaydiniz bu konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: coreturk4

Bu heyecani şimdiden duşunmek erken degil mi hocam son hafta açsaydiniz bu konuyu

Sınava az kaldı zaten. Okullar açılınca günler çabucak geçer. Son 100 gün zaten 1 ayda biter.Son 100 gün ışık hızında ilerliyor. Özellikle 80'den sonra tutamazsın.

• Hocam ilk 10 soruyu çözünce insan açılıyor zaten. Ben de heyecanlıydım ama sonradan geçti. Baskıya gelirsek o sınavın sonuna kadar oluyor
  • 6 ay bence hiç az degil hocam. Şimdi benim kafamda ya çalişit da yapamazsam gibi bişey oluştu bu konuya şuan gerek yoktu.

• quote:

6 ay bence hiç az degil hocam. Şimdi benim kafamda ya çalişit da yapamazsam gibi bişey oluştu bu konuya şuan gerek yoktu.

Benim arkadaşım vardı. Çok zeki çocuktu. Okulun ikincisiydi denemelerde. Ben bizzat şahidim denemeleri çok iyiydi. Ama çok heyecan yapardı. YGS'ye girmeden önce 3 kere sırasını bakmaya gitti. Sınavda da heyecanlandı yapamadı.

Ben şimdiden yazayım da siz heyecanınızı yenmek için yollar düşünmeye başlayın yavaştan.

• Hocam olabilir yarin da olebiliriz. Hayat bu. Süprizlerle dolu. Buna karşi yapilabilecek pek bişey yok deneme çozuyoruz zaten. Sanki rakip elemeye çalişiyorsunuz .

• quote:

Hocam olabilir yarin da olebiliriz. Hayat bu. Süprizlerle dolu. Buna karşi yapilabilecek pek bişey yok deneme çozuyoruz zaten. Sanki rakip elemeye çalişiyorsunuz .

Ben üniye yerleştim bu sene. Sadece tecrübe ettiğim hataları paylaşıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.