Şimdi Ara

Sınav Aklıma Geldikçe.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sınavda panik atak geçirip ilk 10 dakikada çıkmak zorunda kalmıştım. Allah kimseye yaşatmasın onu diyebilirim sadece. Sürekli ilacımı falan kullanıyorum ama sınavı düşündükçe kalbim küt küt atıyor, avuçlarım terliyor, dizlerim çözülüyor. Çünkü çok kişi var o sınavda. Gözetmenler ha bire sana bakıyorlar. Tanımadığın insanlarla yan yanasın. Sınavdan çıkmak zorunda kalsan ailen yıkılacak. Fena oluyorum düşündükçe, çok kötü. Antidepresan etkisinde gireceğim, sizce yine bir şey olur mu? Bazen diyorum, yapamayacağım ben bunu, içimden bırakmak geliyor, ama bunu yapamayacağımı biliyorum.... Sınavı düşündükçe yapamayacak gibi hissediyorum çok kötü oluyorum.

• İlacın etkisini bilemem ama niye kafaya takıyosun boşver düşünme. Kaçıncı girişin bilmiyorum ama sınav başladığı an etrafınla olan bağlantın kopuyor. Sen sürekli ihtimalleri aklına getiriyosun daha doğrusu kötü ihtimalleri, düşünmemeye çalış.
    Edit: Tanımadığım insan falan deme ya nolucak sankiboşuna kafaya takıyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Englishman In New York -- 15 Mart 2014; 18:15:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gillbert

İlacın etkisini bilemem ama niye kafaya takıyosun boşver düşünme. Kaçıncı girişin bilmiyorum ama sınav başladığı an etrafınla olan bağlantın kopuyor. Sen sürekli ihtimalleri aklına getiriyosun daha doğrusu kötü ihtimalleri, düşünmemeye çalış.

3. girişim
  • Yıldız Tozu kullanıcısına yanıt
    Geçen senelerde ne yaşadın peki sınav anında, hem tecrübelisin rahat olmalısın.
  • sene başında 1.deneme sınavında aynısı bana olmuştu
    bi daha hiç sınava giremem felan diyordum ,psikayatriye gittim prozacla beraber dideral verdi
    dideral acayip rahatlatıyor ama nabızı düşürüyor ,onu içtikten sonra bırak heyecan yapmayı sınavda uykun bile gelir
  • quote:

Geçen senelerde ne yaşadın peki sınav anında, hem tecrübelisin rahat olmalısın.

Geçen seneki çok kötüydü, çıkmak zorunda kaldım, bayılmışım. Ondan önceki iyiydi girdim çıktım gayet rahattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

sene başında 1.deneme sınavında aynısı bana olmuştu
    bi daha hiç sınava giremem felan diyordum ,psikayatriye gittim prozacla beraber dideral verdi
    dideral acayip rahatlatıyor ama nabızı düşürüyor ,onu içtikten sonra bırak heyecan yapmayı sınavda uykun bile gelir

Aha ben de prozac :) doktorum sınavdan bir kaç gün önce başlamam için dideral verdi. Dideral tansiyon ilacı olarak da kullanıldığı için tansiyonu düşürüyormuş. İnşallah o etkiyi bana da verir, düşündüğünüzden daha çok ihtiyacım var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aman nolcak ya boşver takma. Bu devirde kimse aç kalmıyo zaten. Bi yer kazanamazsan baban sermaye sağlayabiliyosa bi büfe açarsın. O da yoksa bi kaç yıl sıradan işlerde çalışıp para biriktirip kendi işini kurarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manyak mısın niye çıkıyosun sınavın başında ölürüm daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gustavo Fring

Aman nolcak ya boşver takma. Bu devirde kimse aç kalmıyo zaten. Bi yer kazanamazsan baban sermaye sağlayabiliyosa bi büfe açarsın. O da yoksa bi kaç yıl sıradan işlerde çalışıp para biriktirip kendi işini kurarsın

Hahaha sağol.
    Diderali şifa niyetine yut psikolojik olarak da rahatlarsın zaten dideral baya işe yarıyor arkadaşım güvendere girerken almıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wellenbrecher

manyak mısın niye çıkıyosun sınavın başında ölürüm daha iyi

O kadar kötüydü işte düşün. Bu sene o taktiği uygularım, gerekirse sınavın başında ölürüm ama yine çıkmam. Yani inşallah uygularım
  • hocam tanımadığın insanlarda seni tanımıyor zaten sınav zamanı hayallerini yapamayacağım korkusunu bi kenara at 160 dk boyunca aklına getirme hatta sınavda lan ben bu soruyu yaparım bu ne felan de kendini motive et.seçici soru elbette olacak 3 hatta ard arda 4 soru yapamayacaksın o an çok kişi terler ama sen terleme yapamadığını geç turlama tekniğiyle çok kolay yapılıyo emin ol!
  • quote:

Diderali şifa niyetine yut psikolojik olarak da rahatlarsın zaten dideral baya işe yarıyor arkadaşım güvendere girerken almıştı

Teşekkür ederim En önemlisi zaten psikolojik olarak rahatlamak. Ben biliyorum o sınavın üstesinden gelirim, yaparım ederim vs. ama sadece işte çok fazla insan var, çok sessiz, en ufak ses batıyor insanlara. Mesela çok afedersin örnek veriyorum hafif bi pırtlatsan yanlışlıkla 40 insana rezil olucaksın. Midenden ses çıksa herkes duyacak... Hep o düşünceler işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yıldız Tozu

Geçen sınavda panik atak geçirip ilk 10 dakikada çıkmak zorunda kalmıştım. Allah kimseye yaşatmasın onu diyebilirim sadece. Sürekli ilacımı falan kullanıyorum ama sınavı düşündükçe kalbim küt küt atıyor, avuçlarım terliyor, dizlerim çözülüyor. Çünkü çok kişi var o sınavda. Gözetmenler ha bire sana bakıyorlar. Tanımadığın insanlarla yan yanasın. Sınavdan çıkmak zorunda kalsan ailen yıkılacak. Fena oluyorum düşündükçe, çok kötü. Antidepresan etkisinde gireceğim, sizce yine bir şey olur mu? Bazen diyorum, yapamayacağım ben bunu, içimden bırakmak geliyor, ama bunu yapamayacağımı biliyorum.... Sınavı düşündükçe yapamayacak gibi hissediyorum çok kötü oluyorum.

Dostum ilacını kullanırsan heyecanlanma ihtimali yok, canını sıkma.Ayrıca stresi önceden sürekli yaşamak iyiye işaret bence.Hiç kormadığım sbs sınav günü kusarak, elim ayağım titreyerek girdim, sonraki yıl boyunca stresini yaşadığım sınavda en rahat bendim.Şimdi düşünüyorumda cidden salaklık, çalıştıysan iyi kötü bir yere gidersin zaten, emeğinin karşılığını alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: VinniePazienza

quote:

Geçen sınavda panik atak geçirip ilk 10 dakikada çıkmak zorunda kalmıştım. Allah kimseye yaşatmasın onu diyebilirim sadece. Sürekli ilacımı falan kullanıyorum ama sınavı düşündükçe kalbim küt küt atıyor, avuçlarım terliyor, dizlerim çözülüyor. Çünkü çok kişi var o sınavda. Gözetmenler ha bire sana bakıyorlar. Tanımadığın insanlarla yan yanasın. Sınavdan çıkmak zorunda kalsan ailen yıkılacak. Fena oluyorum düşündükçe, çok kötü. Antidepresan etkisinde gireceğim, sizce yine bir şey olur mu? Bazen diyorum, yapamayacağım ben bunu, içimden bırakmak geliyor, ama bunu yapamayacağımı biliyorum.... Sınavı düşündükçe yapamayacak gibi hissediyorum çok kötü oluyorum.

Dostum ilacını kullanırsan heyecanlanma ihtimali yok, canını sıkma.Ayrıca stresi önceden sürekli yaşamak iyiye işaret bence.Hiç kormadığım sbs sınav günü kusarak, elim ayağım titreyerek girdim, sonraki yıl boyunca stresini yaşadığım sınavda en rahat bendim.Şimdi düşünüyorumda cidden salaklık, çalıştıysan iyi kötü bir yere gidersin zaten, emeğinin karşılığını alırsın.

Ne kadar haklı olduğunu bilemezsin. Geçen seneki sınavda sınav anına kadar çok iyiydim, ne olduysa o an oldu, ölüyorum sandım, öyle kötüydü ki, allah düşmanıma yaşatmasın...

Afedersin ben çok gazlı biriyim sürekli karnım guruldar Sınavda çıt çıkmadı ben bile şaşırdım ya da ben duymadım çıktıysa da
    Efit: Deşifre oldum bütüm mahremimi döktüm burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Englishman In New York -- 15 Mart 2014; 18:33:09 >
  • quote:

Afedersin ben çok gazlı biriyim sürekli karnım guruldar Sınavda çıt çıkmadı ben bile şaşırdım ya da ben duymadım çıktıysa da

Hahaha iyi ki öyle olmuş düşünsene yanındaki gurr gurrr
  • quote:

quote:

Aha ben de prozac :) doktorum sınavdan bir kaç gün önce başlamam için dideral verdi. Dideral tansiyon ilacı olarak da kullanıldığı için tansiyonu düşürüyormuş. İnşallah o etkiyi bana da verir, düşündüğünüzden daha çok ihtiyacım var.

mutlaka verir hocam ama dideral ağır bi ilaç
    kalp ritmi bozuk olan hastalar için veriliyor genelde
    o yüzden ben kullanırken çeyrek kullanıyorum nabzım 70 den 50 ye düşüyor

• quote:

quote:

quote:

mutlaka verir hocam ama dideral ağır bi ilaç
    kalp ritmi bozuk olan hastalar için veriliyor genelde
    o yüzden ben kullanırken çeyrek kullanıyorum nabzım 70 den 50 ye düşüyor

kalp ritmi bozukluğu şeysi önceden vardı. Doktorum gramaj konusunda bir şey demedi sadece sınavdan bir kaç gün önce al bak tansiyonunu düşürüyor mu dedi... Panik atak geçirmeyeyim de tansiyon düşüklüğünü kaldırırım. Bünyem kuvvetlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yıldız Tozu -- 15 Mart 2014; 18:44:26 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.