Şimdi Ara

** Sinan Gümüş Yeteneksizi ** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
3.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinan Gümüş iyi şut çekebiliyor, potansiyeli de aslında bir nebze var, ama maalesef çalışmıyor ve Nagatomo daki disiplinin yüzde 1 i bile yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Sinan Gümüş'e yeteneksiz diyen adam futboldan anlamıyordur.

Zaten konuyu senin açmana şaşırmadım. Futbol bilgin 0 çünkü.

Futbol bilgisi sıfır diğer 2 arkadaş WINTER ve Extrame'de toplandığına göre birbirinizi iyi bulmuşsunuz 3'lü.
    Ulan Yılmaz ergenliğimde girerdim bölüme millete sürekli sataşırdın, yetişkin olduk şimdi çoluk çocuk sahibi olacağız girelim dedik yıllar sonra hala millete sataşıyorsun pc başında

• mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt
    O adam bende senelerdir bloklu. Çok boş bir görüşe sahip, lütfen alıntılayıp mesajlarını okumak zorunda bırakmayın

• Sinan Gumus ceza alaninda nispeten etkili oyuncu ancak takim oyununa gelince cok etkisiz ve silik. O yuzden sonradan girdigi maclarda takim gole ihtiyac duyarken is yapiyor, takim baskili oynarken is yapiyor.
    O yuzden kendisi degerli bir yedek ama fazlasi degil
  • Sinan çizgi oyuncusu değil. Surekli kanat ile forvet arasında kalıyor bu yüzden akan oyunda etkili olamıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünkü maçta gollerde katkısı olmasına rağmen çok net şekilde Gs 11'inin topçusu olmadığını gösterdi.
  • Kredisini tuketmeye basladi. Ilk 11 basladigi hic bir macta etkili olamadi

• Etkisiz dediginiz adam ilk golde auta giden korneri kale cizgisine indirdi gol oldu. Ikinci golde pozisyon yokken vurdu gol oldu. Ücüncü golde Eren'e bos kaleye gol attirdi. Adam bildigin skoru 3-0 yapti. Etkisiz, sadece gol atiyor.

Futbolun amaci gol atmaksa Sinan gayet etkili bir oyuncu. Gecen sene de öyleydi, bu sene de öyle. Ilk 11 oynamasi sart degil. Rotasyon icin 600bin maas alan daha iyi bir alternatifiniz varsa söyleyin.
  • Harbi bitik ya

• quote:

Futbol bilgisi sıfır diğer 2 arkadaş WINTER ve Extrame'de toplandığına göre birbirinizi iyi bulmuşsunuz 3'lü.

+1

Sinan Gümüş'e yeteneksiz diyen adam cidden futboldan anlamıyordur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih terimde maalesef bi solak hayranlığı var adam çöp olsa da solaksa oynatıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bırak büyük maçları orta maçların bile hayaleti anca alanya ya söker onun futbolu

hem 60 70 ten sonra alacaksın

hemde ziraatte oynatacaksın bu kadar topçu
  • Yeteneksiz değil ama mental olarak çok kötü ve dirençsiz bir oyuncu. Müzmin yedek. İdeal bir Galatasaray'da şu haliyle 11 oynayamaz, biraz kafayı çalıştırması lazım.
  • Ben Selçuk'a casper derdim. Tövbe! Neleri var. Yıkıksın Sinan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

quote:

+1

Sinan Gümüş'e yeteneksiz diyen adam cidden futboldan anlamıyordur

Alıntıları Göster
    Lütfen bana saha içinde ne yaptığını yazar mısın?

• Sinan'ın yetenekleri kanatta oynayabilecek meziyette değil. Merkez santrafor için potansiyeli var ama henüz yeterli değil. Birileri bu adamda ısrar etmeli. Kötü oynasa da şans vermeli.
  • Sinanın sorunu yetenek değil daha büyük sorunlar. 25 yaşında olmasına rağmen çok ağır ve durağan. Oyun içi katkısı Eren kadar kötü. Sadece ayağına bekleyerek oynayamazsın, kanatta da forvette de. Cezasahası çevresinde buluşturamazsan sahada yok, eksik oynatıyor takımı. Şuan sadece iyi bir hamle oyuncusu ama ilk 11 için çok yetersiz. Ne yapıp edip oyun karakterini değiştirmesi şart.
  • şu adamın beceriksizliği,belhandanın önüne geçmesine bile ayar oluyorum.o kadar kanat oynayabilecek adam varken ağır abi gibi takılmasından nefret ediyorum, içi geçmiş resmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.