Sezon başında Nonda'yı almayıp Higuen'i alan sonra zenci futbolcu almak için(!) Diatta'yı alan yönetim transfer yapacağız derse elbette ki taraftar heyecanlanmaz...
Nonda nerden çıktı ya?
Sezon başında önerilen bir futbolcuymuş ama kabul görmemiş, geçirdiği sakatlık oradan oraya gitmesi vs..
quote:
Orjinalden alıntı: fenerlix07
Sezon başında önerilen bir futbolcuymuş ama kabul görmemiş, geçirdiği sakatlık oradan oraya gitmesi vs..
Haklılar aslında.
Sinan Engin saçmalamasın. Daha üç gün önce açıklama yaptı 6 tane futbolcu almamız lazım. Bu ne demektir sen mevcut futbolcularına güvenmiyorsun onlara inanamıyorsun. Böyle söyleyerek zaten onların morallerini bozuyorsun.
Ondan sonra maçta protesto eden taraftara eee onlar bizim futbolcularımız maç esnasında bari yapmayın maçta desdekleyin takımın moralini bozmayın.
Hadisin ordan 3 gün önce kendisi futbolcuya bir nevi tekmeyi basarken onların moralini bozarken bir şey yok. Taraftar bağırınca niye bağırıyorsunuz.
Zaten bu kadarcık şeyi bile ayırd edemeyip böyle konuşuyorsa bence o yenetime kalmayı haketmiyordur..
quote:
Orjinalden alıntı: *13*
quote:
Haklılar aslında.
kolpa haber olma ihtimali de var tabi
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: *13*
quote:
Haklılar aslında.
kolpa haber olma ihtimali de var tabi
Yıldırım Demirören Beşiktaşıda babasının şirketi olarak görüyor kaç yıldır iyi birşeyler yaşayamadık gerçekten yetti artık çarşı daha da bastırsa istifa için bir maçtaki 3 puanı kaybetsek nolcak bız 3 yılımızı kaybettık onun hesabını versinler önce yapamıyorsan bırak git 30 mılyon dolar alacagı varmıs pekı bu sacma sapan transferlerı del bosque davalarını kım actı besıktasın basına
Al sinanıda git
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Sinan Engin saçmalamasın. Daha üç gün önce açıklama yaptı 6 tane futbolcu almamız lazım. Bu ne demektir sen mevcut futbolcularına güvenmiyorsun onlara inanamıyorsun. Böyle söyleyerek zaten onların morallerini bozuyorsun.
Ondan sonra maçta protesto eden taraftara eee onlar bizim futbolcularımız maç esnasında bari yapmayın maçta desdekleyin takımın moralini bozmayın.
Hadisin ordan 3 gün önce kendisi futbolcuya bir nevi tekmeyi basarken onların moralini bozarken bir şey yok. Taraftar bağırınca niye bağırıyorsunuz.
Zaten bu kadarcık şeyi bile ayırd edemeyip böyle konuşuyorsa bence o yenetime kalmayı haketmiyordur..
Ben de tam olarak bunu düsünüyordum. Tamam oyuncu taraftarın tepkisinden rahatsız olur ama yine de onlar taraftar ben işime bakayım diyerek bundan kurtulmaya calısabilir. Ama takımın menejeri biz trasnfer yapıp duracagız diyorsa taraftardan daha kötü bir etki olur bence bu.
Valla ne demirörenin neden sinan enginin gideceğini zannetmem.Olağanüstü kongre kararı alınıp yeni bir yönetim ve başkan seçilmeli ki sorun burda başlıyor.Bu kadar borçlu olan bi klube kim başkan adayı olur?
Daha 1-2 ay öncesine kadar demirören diyordun ben klube cebimden 40 milyon$ verdim diye.Almadan gidermi?Hiç sanmıyorum...
Yani bjk li arkadaşlar işiniz zor allah yardımcınız olsun..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme