Şimdi Ara

Simyacıların hayali gerçek oldu: Füzyon ile altın üretilecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Muhtemelen cıvanın değeri olması gerektiğinden daha fazla olarak yapay bir şekilde arttırılır ama altının da değerini düşürür. Gerçi üretim hızına ve bu teknolojinin ne kadar yaygınlaşmasına bağlı. Çünkü zaten piyasadaki altın işlemleri hacmi ile gerçek altın çıkarılması arasında uçurum var. Kaydi olan altın piyasası gerçek kat kat üstünde. Ama işte bu teknolojinin oturması ve bu santralin onay alması tıpkı cıvanın değerini piyasa brklentşleri sebebiyle yapay olarak arttıracağı gibi altının değerini de sırf bu yüzden yapay olarak olması gerektiğinden daha fazla bir şekilde düşürebilir. Bilirsin bu işlerden al-sata yaparak kazanan topluluk böyle hareketleri sever. Olmasa da olmuş gibi yapar, beklentileri alır ve satar. Ama bu santral olayı iyice yaygınlaşırsa işte o zaman altının değeri gerçekten düşebilir, çünkü üretim artıyor ve aynı şekilde cıvanın değeri de gerçekten artabilir.

Bence yine olumlu bir gelişme, bir santrali kurmak zaten yıllar alıyor ve bu hemen olacak bir şey değil. Altın bir süre daha değerini korur, bu santralin yaygınlaşması da uzun sürer. Günümüz için ben şahsen altının değeri için bu santral kaynaklı bir tehdit göremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Altının Birebir kopyasını çıkaran alet bu işte...
    Bir nevi kalpazanlık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.