Şimdi Ara

SIMS 3 mü DANTE'S INFERNO mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tek oyun alacak param var ve hangisi karar veremiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz

• Adın baran 14 yaşındasın arkadaşlarında sana aynştayn diyor doğru mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LegendmJ_

Adın baran 14 yaşındasın arkadaşlarında sana aynştayn diyor doğru mudur ?

komik değil

ayrıca iki oyun da güzel oyunlar değil ama birini seçmek zorunda kalsam dante's inferno derdim
    sims pcde oynanır.
  • MODERETÖRLER nerede acaba?? ilk sayfadan 3 tane boyle alaksız konu var yakında ilk sayfa bu tarz konularla dolacak bırbırıyle alaksı olmayan farklı tarzda oyunlar için tavsıye mi istenir once yarıs oyunu alacam nfs mi gt5 mi online ları nasıl singledaki içerikleri nasıl vs gibi acılsa bi bakıma anlasılır ama gerek yok kim nederse boş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 28 Ocak 2011; 1:06:30 >
  • dantes inferno tabiki
  • dalga geçmiş arkadaş sanırım
  • dantes inferno nun başlarıda sıkıcı sonradan acılıyor oyun, sims' si de bilgisayarda oyna..hanı almak istiyorsan da al aklını celmek gibide olmasın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LegendmJ_

Adın baran 14 yaşındasın arkadaşlarında sana aynştayn diyor doğru mudur ?

Arkadaş bunun için forumda konu açtığı için mi yoksa Sims'i bayan veya çocuk oyunu olarak gören oyundan anlamayan tiplerden biri olduğun için mi böyle davrandın ?
  • Benim bildiğim türü aynı olan oyunlar karşılaştırılır. Tür aynı değilse de insan biraz zevklerinden bahseder ona göre yardımcı olabilir.
    Neyse, bana göre Dante's Inferno.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kruezberq

dantes inferno nun başlarıda sıkıcı sonradan acılıyor oyun, sims' si de bilgisayarda oyna..hanı almak istiyorsan da al aklını celmek gibide olmasın..

ne zaman dante's inferno görsem sen aklıma geliyorsun

danteyi al sims pc oyunudur
  • PES al
  • Soru mu bu? Tabii ki Dante's Inferno. Sims PC oyunu, PS3'te öyle(öyle) simulasyon oyunu oynanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkefur -- 28 Ocak 2011; 18:59:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.