Şimdi Ara

Sims 2 University Kurulum Hatası.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sims 2 University'i indirdim netten. Vengeance (vng) release. 2 cd'ye yazdım. Kurmaya başladım. Kurulumun sonunda Sims 2'nin 4. CD'sini istiyo. Takıyorum. Ok'e basıyorum ama bişey olmuyo. Görmüyo yani cd'yi. Naapcam şimdi ben.

• university kuran yok mu yaa?
  • beyleerr
  • ilginç bir problem.başka bir arkadaşından sims 2'nin 4. cdsini alıp dene.
  • hepsine ben çektim :D
  • yaw yardım arkadaşlarım. kimse duyuyo mu acaba beni.
  • bende yeni indiriyom netten kimsede yok daha alan yok adam akıllı neetten indirende genel bir hata olsa yakında herkes bu durumdan sikayetci olur neyseki para vermiyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • netten inen oyunların cogu bozuk oluyor ya.harcanan zamana yazık
  • 4 tane oyun indirdim 3 er 4 er cd lik oncelkle ilk indirdiklerim fake cıktıydı sonradan anlıyoosun fake mi değilmi p2m veya emule kullanmakta fayda var ares ve torrent lerden fake cıkabılıyor ozellikle ares ve benzeri programlardan en garantısı p2m bence
  • netten inen oyunların cogu bozuk oluyor ya.harcanan zamana yazık
  • quote:

Orjinalden alıntı: venedik

4 tane oyun indirdim 3 er 4 er cd lik oncelkle ilk indirdiklerim fake cıktıydı sonradan anlıyoosun fake mi değilmi p2m veya emule kullanmakta fayda var ares ve torrent lerden fake cıkabılıyor ozellikle ares ve benzeri programlardan en garantısı p2m bence

emule tavsiye edip torrent ten fake çıkabilir dosun yuh bea torrent en sağlamıdır bugüne kadar yüzlerce dosya indirdim 1 tane bile fake çıkmadı en sağlamı torrent.
    4.cd olayıda garipmiş bende böle bi sorun olmamıştı.
  • ben university i yükledim fakat bazı sorumlarım var university yi yükledikten sonra normal sims 2 yi açmıyor ve university de de ilk oyunu açınca gelen ekranda hiçbişey yoktu village falan bende yi bitane yaptım içine bir collage koydum collageye girdim adam yaratıp oynadım ve mezun ettim adam adult oldu ve taksiyle gitti adamı bidaha bulamadım zaten ilk main menudeki yerdede village yok direk collage var adam yok oldu ben naapıcam lütfen cevap?? :(:(:(:(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.