Bildirim
sims 1 yada 2 araniyor ek paketler ile
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sanırım forumda takas falan yasak ama bencewww.eagames.com a bir bak -
dostum takas ederim diye demedim,sadece belki oyun veririm dedim,birinin elinde varsa satar diye dusundum yada kopya -
bnde wr
snbn istanbulda selimiyede oturuorum.almak icin irtibat kur.sims 1 8 ek paket dvd sims 2 university ve night life the_coolboys_ozzy@hot... -
bende de SIMS 2 nin tüm ek paketleri var; Stuff paketlerden sadece Family Fun Stuff var, diğerleri yok (şu eşya ekleyen paketler : Glamoruos Life falan).. Malesef ki hepsini ayrı ayrı indir..... aldığımdan ( :) ) DVD olarak elimde değil...
İlgilenirsen, istanbul güngören'de oturuyorum, PM atarsın... -
The sims 1 in bütün ek paketlerinin cd versiyonları var ama Making Macig de hata veriyor. İstersen bi irtibata geç ama -
the sims 1 ve the sims 2 ve tüm expation pack leri var ben de ama nasıl irtibata geçecez... -
arkadaşlar bende sims 2 nin ek paketlerini arıyorum. izmirdeyim. ama başka şehirlerden kargo ile yollayabilirsiniz kargo ücreti bana ait olarak. isterseniz özel measj atın.bekliyorum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X