Şimdi Ara

sims 1 yada 2 araniyor ek paketler ile

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar SIMS 2,veya SIMS 1 tum ek paketler ile yada en azindan bi kac tane olan varmi? ya satin alirim yada guzel oyun verebilirim oyunlar DVD olursa cok iyi olur...

Ankaradayim ben,oln varsa pm atsin,kardesime iyilik yapalim cok sevyor o oyunu

• Sanırım forumda takas falan yasak ama bencewww.eagames.com a bir bak
  • dostum takas ederim diye demedim,sadece belki oyun veririm dedim,birinin elinde varsa satar diye dusundum yada kopya
  • bnde wr
    snbn istanbulda selimiyede oturuorum.almak icin irtibat kur.sims 1 8 ek paket dvd sims 2 university ve night life the_coolboys_ozzy@hot...
  • bende de SIMS 2 nin tüm ek paketleri var; Stuff paketlerden sadece Family Fun Stuff var, diğerleri yok (şu eşya ekleyen paketler : Glamoruos Life falan).. Malesef ki hepsini ayrı ayrı indir..... aldığımdan ( :) ) DVD olarak elimde değil...

İlgilenirsen, istanbul güngören'de oturuyorum, PM atarsın...
  • The sims 1 in bütün ek paketlerinin cd versiyonları var ama Making Macig de hata veriyor. İstersen bi irtibata geç ama
  • the sims 1 ve the sims 2 ve tüm expation pack leri var ben de ama nasıl irtibata geçecez...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende sims 2 nin ek paketlerini arıyorum. izmirdeyim. ama başka şehirlerden kargo ile yollayabilirsiniz kargo ücreti bana ait olarak. isterseniz özel measj atın.bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.