Hemen hemen tüm operatörlerden sim kartlarımız var. Bunları tek simkarta kopyalama imkanı olduğunu biliyoruz. Ancak, bu iş sanırım şu anda ehil olmayan insanların elinde. Yani doğru dürüst bir yer yok. Mesela Türkcell yada başka bir operatör bunları diğerlerini kapsayacak şekilde kopyalayamazmı? yada böyle bir durum varmı?[djsm]
username bu konular illegal konular,bahsetmeyelim site adminlerini zor durumda bırakmış oluruz! Teşekkürler
olabılır ben oyle bısey duydum ama nasıl oldugunu tam bılemıyom yanı eskıden ayrı sımkartlardan bu mumkundu ama dedıgını tam olarak bılemıyom oyle bır tgeknık mevcut olabılırı
İllegal falan değil. Piyasada gayet güzel yapanlar var. 60 milyon veriyorsunuz başka bir simkartınız oluyor. Bu karta 8 tane kartın içeriğini kopyalayabiliyorlar.
hala iyi bir cevap yok
Süper Bişe olsa gerek.
Ben Simkart kutusu görmüştüm. Nokia 3210 -3310 için falan 4 tane simkart takıyorsun iiçine. İstedigini açıyorsun fala.
Piyasada 135 milyona satılan bir alet var. Sim kart (4 taneye kadar alıyor) + programlama cihazı + yazılım. Reklamını görmüştüm ama hatırlayınca yazarım adresini. Yalnız Aycell kartı bu tip kartlara kopyalanamıyor. Sistemi değişikmiş. (Aria + Turkcell + Telsim oluyormuş)
alibaba bu işi yapabilen bir yer tavsiye edebilir misin? (istanbul)
neden illegal olsun ki???? ben yaptırdım şu anda telefonumda 2 turkcell hattı (birisi konturlu) 1 telsim bi de aria var aynı kartta...(hatta turkcell,telsim ve aria üçünde de numaram aynı sadece operatör kodu değişik :)) ) buralarda 2 numarayı 30 milyona 2 numaradan sonrasını + 5 milyona yapıyorlar. 8 numara alabiliyor bi simkart. ayrıca yeni bi menü ekleniyor telefona cep menü 6.00 diye oradan hatlar arasında geçiş yapıyorsubuz kolayca...telefonum nokia 6610..bu simkopy işinden de memnunum...ayrıca 300 telefon hafızası var..sevdiğim bir yönü de şu oldu...8 telefon numarası kapasitesinden birine hiç bir hatta bağlanmayan boş bir pin atamışlar.mesela pini 1111 diye girince telefon açılıyor ama herhangi bir operatöre bağlanmıyor. böylelikle bazı otobüslerde mesela ( cep telefonunu kapatın derler ya hep) telefonun radyosunu dinliyorsunuz ya da içindeki oyunları oynuyırsunuz filan,yani telefon açık ama hat yok :) illegal olduğunu sanmam sonuçta benin numaram ben kullanıyorum...eğer birinin sim kartını çalsam kopyalasam kullansam tamam o zaman illegal olur bu çalma ve kullanma işini kopyalamadan da yapanlar var..hem artık sim şifresini bile kırabiliyorlarmış galiba bilmiyorum...hem büyük kolaylık...yalnız aycell kopyalanamıyormuş galiba..bu da aycell için artımıdır eksimidir bilemem artık herkes bu simkopy i konuşuyor çünkü
işin garibi orjinal simkartı bi telefona kopyasını başka bir telefona takıyorum ikisi de çalışıyor..bu nasıl oluyor ki..ikisiyle aynı anda konuşsa (ki denemedim) ücretlendirmeyi nasıl yapacakalr??
Abone olurken sirketlerle anlasma yapiyoruz eger o imzaladigimiz (ama okumadigimiz :) ) kagitlardan bu simkart birlestirme isine ters kosullar cikiyorsa illegaldir. Bu konuyu hukuki boyutuyla bilen yada o kagitlari okuyan biri varsa net yanit verebilir
henüz bişey olduğunu sanmam ben hatlarımdan birini 3 senedir kullanıyorum yani daha bırakın cimcopy'i daha doğru düzgün rekabet bile yoktu ortalıkta :) neyse abone olduğum zamanlarda diğer ülkelerde de yoktu bu iş...dolayısı ile eminim o sözleşmede böyle bir seçenekte yoktu..o günden beridir yeni bir şeye de imza atmadım...faturalarla birlikte bi uyarı da gelmedi...hem niye karşı çıksınlar ki...ve aynı anda iki kartı birden takmazsam nasıl yakalasınlar?görecez bakalım nasıl olsa yakında kokusu çıkar bu işi herkes açıktan yapıyor..gerekli sistem de -ki 100-1500 milyon- serbestçe satılıyor.Şu anda kanuniş bi engel olduğunu sanmam...kullananlar arttıkça bi bilen konuşur nasılsa..ha bu arada bu sim kopy işinin şimdilik gördüğüm tek kötü yanı kopyayı kim yapıyorsa onun verdiği pin kodunun ssabit olması..pini değiştiremiyorsunuz..(hele kimileri 1111 2222 3333 4444 gibi pin veriyorlar daha riskli oluyor..yani telefon çalınırsa bi kaç denemede bulunabilir)ikincisi eğer yaptıracaksanız güvenilir birine yaptırın adam bütün numaraları bilgisayarında biriktirir kafasına göre kullanır sonra :)sonuçta kartınızı bilgisayarda kopyalayıp sonra silver veya golden karta geçiriyorlar.
bu arada bu aynı anda bi kaç tane smkart takmanızı sağlayan piller filan vardı nokia için..bu da onlara benziyor sonuçta hangi hat o anda aktifse onu kullanabiliyorsunuz..ne biliim o pillere kimse bişey demedi...
arkadaşlar bu konu ile ilgiliwww.picproje.com adresinde bol miktarda bilgi, program vs. bulabilirsiniz. Yalnız yaklaşık olarak 1 haftadır site kapalı. yakın zamanda tekrar açılır....
acemii, tamam sozlesmede direkt olarak sim karti kopyalamak gibi biseyden bahsetmeyebilir ama bu anlamıda kapsayan cumleler yerlestirilebilir. Bu konu okdar basit degil sonucta adamlar bi yazilim yapmis sende onu kopyaliyorsun. en azindan ayni sim karti pek çok defa kopyalayabilirsin bence bu bile illegal olmasi icin yeterli. illegal olsa dahi Kullananlara bisey olcagini dusunmuyorum, risk kopyaliyanlar icin gecerli.
Arkadaşlar o cihaz estore.com.tr'de 77 milyona satılıyor.o cihazı aldıktan sonra tanesi 21 milyon olan boş simkart alıyorsunuz.ve de copy sadece bu.yani altmış milyonda çok para.gidin alın cihazı bir kaç arkadaşınıza kopyalayın parasını çıkarın ok.
Bildiğim kadarıyla Aycell'e ait kartlar kopyalanamıyor.
corleone ne yaptın yaa. o fiyatlar ne öylehttp://www.geocities.com/simkopyalama/ adresine bakın orda alet 50 milyona satılıyor, silvercard(gold sim kart değil) da 9$, yazılım da beleş zaten, o sitedeki elemanlar destek de sağlıyorlarmış (gerçe benim konuştuğum adam inanılmaz doğu şivesiyle konuşuyordu ürktüm biraz), aslen izmirdelermiş ancak telefonla sordum istanbulda da şubeleri varmış sanırım. ben benim hatları kopyalatmayı düşünüyordum ancak burdaki telefonculara sordum 60 milyona yaparız falan dediler ama ben zaten yaklaşık 65 milyona hem kendim halledip hem de elimde makinamla mutlu mesut sağa sola da yapıp kendimi kurtarabilecekken pek mantıklı gelmedi doğrusu.
bu arada bu işi ucuza yapan bildiğiniz bir yer var mı, 10-15 milyona yapan bir yer varsa, alet falan da almam, giderim paşa paşa kopyalatırım hiç uğraşmadan, yoksa gidip alcam.
www.estore.com.tr adresinin neresinde satılıyor o cihaz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme