Şimdi Ara

SİMİTÇİYE TORPİL ATMIŞLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İlk video'daki elemanlara uyuz oldum. Adam adabıyla emeğiyle simit satıyor adama torpil atıyorlar. Terbiyesiz herifler.

Geçende çarşıda denk geldim 3 - 4 tane 20 - 21 yaşlarında çocuklar çocuklu bi kadına torpil attılar. Arkalarından gelen kocasınıda görmediler.

Adam bi güzel benzetti 3'ünüde. Ohh dedim iyi oldu..
  • Youtube'daki yorumlarda arkadaşlar benim söyleyeceklerimi söylemişler.
  • simitçiye yapılan çok ayıp
    bize her gün simit getiren bir çocuk vardı,alırdık öyle 5-6 tane falan,bir gün yine böyle iştahla yerken simiti bide ne görüyüm,simite kaynamış bir karasinek resmen yapışmış dikkatli bakmasam yutacaktım sineği bööüüğ
    vesselam daha dışarıdan simit alıp yemem artık,ne kadar özendiklerini gördüm.
    konuyu fazla dağıtmayım
  • KeXast

bu adamın yorumunu okuyun youtube da koparsınız(1. video)

ama hakkaten ayıp ya şerefsizler
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

Şimdi o simitleri yerden toplayıp satmıştır herkese bu simitçi.

Sen ne diyorsun ben seyyar simit yemez oldum arkadaş, bizim yazlıktaki simitçiler kumsalda simit satıyorlar, vede küçük abdestlerini tenha bir köşede görüp tekrar millete kendi elleriyle hizmet veriyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: techcentre

O simitçiye niye yazık olsun o simitlere yiyecek vatandaşa yazık! 1 aydır Türkiye'deyim esnaf ahlakı diye bir şeyin olmadığı tek ülke. Nerede bu anlı şanlı Türk milleti ben hala göremedim. Ne insanlık kalmış ne başka bir şey...

Ağzını topla Bizim milletimiz yurt dışındada hizmet veriyor, aynı işi yapan yabancı parasını beğenmezken bizimkiler işleri büyüttükçe büyütüyor. İki üç kişi yüzünden genellemede yapamaazsın.
  • Youtube deki onca küfürü hak etmişsiniz siz..Az bile hatta alnının teriyle para kazanan emeçiye resmen şerefsizlik yapmışlar..Allah bir gün acısını fazlasıyla çıkarır..Yada aynısını yolda annen filan yürürken benzerini yaparlar İNŞALLAH..
  • inşallah bir gün anneleriyle yolda giderken bir grup şakacı üzerlerine torpil atarlar da acısı çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: osstation

quote:

Orjinalden alıntı: sirlancelot

bu gerizekalılar okusa nolur okumasa nolur

+1
    simitçiye yapılan şakaya gülenleri kınıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 30 Temmuz 2007; 7:36:50 >

• quote:

O simitçiye niye yazık olsun o simitlere yiyecek vatandaşa yazık! 1 aydır Türkiye'deyim esnaf ahlakı diye bir şeyin olmadığı tek ülke. Nerede bu anlı şanlı Türk milleti ben hala göremedim. Ne insanlık kalmış ne başka bir şey...

nerenle bakıyorsun sen hayata ? hala göremedin mi sırf kapısının önü diye sokağı süpüren esnafı ya da paranızın üstünü unuttunuz diye arkanızdan seslenen adamı veya lokantasındaki soğuk yemek için tektar tekrar özür dileyip yemekten ücret almamayı taleb eden bu seferde bizden olsun diyeni görmedin mi ? esnaf ahlakı bunlardan başka nedir ? tamam bunları yapmıyan da var süte su karıştıran falan filan ama küçük bir azınlık saymaya değmez bir değer bütün esnafa mal edemezsin bunu ve bir türk başka bir türke bunları diyebiliyorsa ben söylüyenin türk olduğuna inanmadığımı belirteyim türk türkü kollar böyle yermez ne demişler ''kol kırılır yen içinde kalır'' bu nedemek eğer böyle bi bozukluk varsa bunu gündeme getirmek yerine onarmayı dene ve son olarak eğer bunu yapamıyorsan türklüğüne inancım yok insanlığınada kalmıyacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 30 Temmuz 2007; 7:51:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HighDamagE

quote:

nerenle bakıyorsun sen hayata ? hala göremedin mi sırf kapısının önü diye sokağı süpüren esnafı ya da paranızın üstünü unuttunuz diye arkanızdan seslenen adamı veya lokantasındaki soğuk yemek için tektar tekrar özür dileyip yemekten ücret almamayı taleb eden bu seferde bizden olsun diyeni görmedin mi ? esnaf ahlakı bunlardan başka nedir ? tamam bunları yapmıyan da var süte su karıştıran falan filan ama küçük bir azınlık saymaya değmez bir değer bütün esnafa mal edemezsin bunu ve bir türk başka bir türke bunları diyebiliyorsa ben söylüyenin türk olduğuna inanmadığımı belirteyim türk türkü kollar böyle yermez ne demişler ''kol kırılır yen içinde kalır'' bu nedemek eğer böyle bi bozukluk varsa bunu gündeme getirmek yerine onarmayı dene ve son olarak eğer bunu yapamıyorsan türklüğüne inancım yok insanlığınada kalmıyacak...

Hiç merak ettin mi niçin bizim esnafın çok çok büyük çoğunluğu ürünlere etiket vurmaz?? Sebep ise gelene göre fiyat belirleme politikasıdır. Şöyle bir tipie bakar giyimine bakar ve ona göre fiyatı giydirir. Sen benim yoğurdum ekşi diyen esnaf gördün mü? Geçenlerde gıda da %10 KDV indirimi yapıldı ve bunu fiyatlara yansıtıp indirime giden esnaf gördün mü?
    Türklüğümü sorgulayamazsın çünkü beni bu şekidle itham etmek için gerekli bilgi ve donanıma sahip değilsin ve elindeki ipucu sana yanlış teşhis yaptırıyor. Ama ben esnaf hakkında doğru teşhis için hemencecik 3 tane saydım bile ve daha onlarca sayabilirim.

Ayrıca paranın üstünü getirmeyi, yemeği beğenmeyene bu da bizden olsun gibi örnekler yurtdışında daha çok sen merak etme, yani buraya has bir şey değil. Eğer Türk isen (şahsında millete diyorum sadece üstüne alınma) önce atalarımızın ASLAN YATTIĞI YERDEN BELLİ OLUR'una uymak lazım. Şöyle bir bakınca heryer çöp, pislik, saygısızlık vs vs. Kusura bakma da dışarıdan geleli bu kadar zaman oldu ben halen o aziz milletin nerede olduğunu aramaktayım. Kuru milliyetçilikle bugün sadece atalarımızın yaptıkları ile övünüp duruyoruz, neden? Çünkü bizde başka bir şey yok. Halen o aziz insanların yaptıkları ile etrafa caka satıyoruz ama iş eli taşın altına koymaya gelince yan çiziyoruz. Ev sahibinden örnek al. Hala %25 zama koyuyorlar ama hakkı bu değil. Bu ev sahibi başka ülkenin vatandaşımı?

• quote:

Orjinalden alıntı: HighDamagE

quote:

yemek soğuk diye özürdileyip para almamak mı? geçen bi yere girdik teyze oğullarıyla. bi köfte getirdi beyenmezseniz para almayız diye köfte taş olmuş kaç günlük artık bilmiyorum. Çatal batmıyo kaldı öyle. dedik taş olmuş bu, onun cinsi öyle dedi. sonra birimiz patates istedi birimiz pilav üstü kuru onlara iğrenç, buz gibi olmuş zaten. tatsız tussuz bişey, bi cacık içtik çıktı hepsinin parasını ödettiler...

• Malesef artık iyi esnaf parmakla sayılacak kadar az, kendimizi kandırmayalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Umarım böyle bir şakadan sonra düşen her simidi satın alacak kadar insandırlar..

Yaptılarının insanlıkla pek alakası yok çünkü..

%100 katılıyorum.Madem yaptılar o simitleri satın almaları gerekir.Adamın ekmek parasıyla oynamışlar resmen
  • terbiyesiz herifler...
  • yorumlara okkalı bir yorum yapmaktan kendimi alamadım umarım okurlar yorumları
  • quote:

Orjinalden alıntı: espirtlotus

yorumlara okkalı bir yorum yapmaktan kendimi alamadım umarım okurlar yorumları

nikin istanbulxl demekki....
  • cidden çok ayıp etmişler
  • şerefsi* ruh hastası
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamamurat20

quote:

Orjinalden alıntı: espirtlotus

yorumlara okkalı bir yorum yapmaktan kendimi alamadım umarım okurlar yorumları

nikin istanbulxl demekki....

yooo nerden cıkarttın simdi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.