Windows 98 üzerinde Deep freeze client 5 kuruluydu , disable yapıp akın soft kurduk. Deep freeze tekrar aktif hale getirdik. Sistem 1 hafta sorunsuz çalıştı. Deep freeze kapatık , akın softu kaldırdık. Şimdi system tray de deep freeze simgesi görünmüyor. Sistem her açılışta ilk konumuna dönüyor. unfreezer ile , deep freze pasif hale getirmeyi denedim , diğer pclerde sonuç verdi ama bu pc de başarılı sonuç vermedi.
Deep freeze başlangıç öğelerinde görünüyor.
Simgesi görünmeyen deep freeze pasif hale getirebilmek için ne önerirsiniz?
persis dosyalarını filan silip pasif hale getiriyorduk ama tam olarak nasıldı ?
deep freeze kullanan yok mu ?
valla kardeşim bende makınayı yenı format attım xp kurdum butun programlarımı kurdum ekran kartını kurmadan deep freeze yukledım sonra drıverları kurdum sımge kayboldu bıyerde ctrl+alt+shift+F6 kombınasyonunda cıkıyo dıye okudum ama oda olmadı...anlamadım valla delı ettı kaldıracam oda olmuyo setup programını calıstırıom ''Deep freeze enterprise must be disabled before any install/uninstall can proceed'' hatasını verıo yokmu yardım edecek anlayan bı vatandas yaa cok acıl yardım cafede ıkı makınamdada aynı sorun var akın softu bıle kurmadım henuz..
deep freeze i kurduğun kurlum dosyası varya ordan tekrar kurar gibi yap uninstall seçeneğini veriyor .
Bir bilgisayara Deep freeze kurmadan önce ghost ile yedek alıyorum. Eğer sorun yaşarsam Ghosttan geri yüklüyorum. Ancak simgesi kaybolan DF nin nasıl uninstal edileceğini bilmiyorum.