Şimdi Ara

Simge Durumuna Küçültme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Virüsleri Temizledikten sonra simge durumundaki pencereler böyle oluyor hep varmıdır bi çözümü hiç bulamadım böyle bi hataya örnek.

Simge Durumuna Küçültme Sorunu

• xplerde sol tarafta sadece 3tane vardır gerini ok altına gizler sen bu oku kapatıp büyük ölçüde uzatmışsın o boşluğu onu düzelt
  • Evet, arkadaşın dediği gibi yapacaksın.. Dur hatta daha ayrıntılı anlatayım..

1. Adım: Başlat çubuğuna sağ tıkla ve alttan ikinci seçenek olan "Görev Çubuğunu Kilitle" yazan yere tıkla.. Tıklayınca Başlat çubuğuna bitişik küçük bir çubuk çıkacak.. Bu, Başlat çubuğunun kilidinin kalktığı anlamına gelir.

2.Adım: Şimdi firefox'un Başlat çubuğundaki simge durumuna küçültülmüş yerine dikkat et.. En sağda olan yere.. Orada küçük noktalar var simge durumuna küçültülmüş yerdeki noktalar.. Fareyi o noktaların üstüne getirince fare imleci iki yönlü ok halini alacak.. Şimdi sol tuşa basılı tutup firefox'un simge durumuna küçültülmüş halindeki yeri sola doğru çekmeye başlayın.. Sola doğru gelmeye başlamıştır inşallah

3.Adım: Başlat çubuğunu 1.Adım'daki gibi aynı yolla kilitleyin..

İşlem bu kadar

İnş. faydası olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vettel -- 1 Nisan 2012; 19:15:16 >

• dediğiniz gibi yaptım oldu teşekkürler

konu kapanabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.