Şimdi Ara

Simge durumuna küçültme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün böyle bi problemle karşılaştım pencereyi simge durumuna küçülttüğümde başlat çubuğu yerine hemen üstünde değişik bi şekilde kalıyor. Neden olmuş olabilir?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ya olayı tam olarak anlatıyorum. Bugün laptoptan F1 izlerken bi yandan da çizim yapıyordum. Bi ara gönyeye geçmek için t cetvelini klavyenin üzerine koydum daha sonra bi tuşun basılı kaldığını anlayınca aldım hemen ama bi terslik olduğunu anladım çünkü tam ekranda başlat çubuğu görünüyordu. Sonrası attığım resimdeki gibi ayrıca dediğim gibi dizi izlerken tam ekran yaptığımda altta başlat çubuğu da görünüyor.
  • hocam onları ortaya getirip kenarlarından ve köşelerinden istediğin küçük boyuta getir. Daha sonra sayfayı kapat. Sonra sayfayı tekrar aç sorun çözülmüştür bi ihtimalle.

İnşallah anlamışsındır yazdıklarımdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebula-bunela-labune -- 21 Eylül 2014; 20:05:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebula-bunela-labune

hocam onları ortaya getirip kenarlarından ve köşelerinden istediğin küçük boyuta getir. Daha sonra sayfayı kapat. Sonra sayfayı tekrar aç sorun çözülmüştür bi ihtimalle.

İnşallah anlamışsındır yazdıklarımdan

Sorun o değil hocam her simge durumuna küçülttüğümde aynı şekilde kalıyor. Başlat çubuğu yerine sol altta toplanıyor pencereler. Kapatmakta problem yok
  • forzalonso kullanıcısına yanıt
    Haa tamam hocam k.b şimdi anladım. Biraz araştırma yapıyım şimdi bu konu hakkında bişeyler bulursam atarım. İnşallah sorununuz düzelir
  • BEYLER DÜZELMİYOOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: forzalonso

help me

Belki burası yardımcı olabilir
    http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/minimize-open-windows-view-desktop#1TC=windows-7

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tusun biri basiliymis gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Tusun biri basiliymis gibi duruyor.

Büyük ihtimalle hocam ama hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEM0KA

quote:

Orijinalden alıntı: forzalonso

help me

Belki burası yardımcı olabilir
    http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/minimize-open-windows-view-desktop#1TC=windows-7

Hocam bu farklı bi mevzu sanırım

• Beyler bu gizemi çözecek bir büyüğümüz bir Sherlock Holmes'umuz yok mu forumda
  • Beyler olay çözülmüştür aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar varsa şu linkten problemlerini çözebilirler.

http://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/windows_7-desktop/s%C4%B0mge-durumuna-k%C3%BC%C3%A7%C3%BCltme-sorunu/4c3039c3-047a-460e-890b-49399e672845?tm=1411389414408
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.