Şimdi Ara

simfer Ankastre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni simfer ankastre Davlumbaz alacağımda 2 ürün arasında kaldım bunlar bacalı mı bacasız mı bilmiyorum internetten alacağım yardımcı olursanız sevinirim.

Direk baca çıkışlı olmasını istiyorum acaba bunlar karbon filtrelimi yoksa bacalımı bilemedim.

8668 Ankastre Davlumbaz

8688 Ankastre Davlumbaz

• Evet arkadaşlar Kimse bilmiyor sanırım. ben aldım 8668 Ankastre Davlumbazı 8688 çok pahalı geldi 1.200 tl civarlarında. 8668 650 tlye aldım emiş gücü yüksek kabul edilebilir ses seviyesi var insanın kafasını ağrıtmıyor.Hoşuma gitti uzaktan kumandası var tabi internet üzerinden aldım sağlam şekilde geldi. diğer pahalı ürünlere bence gerek yok tavsiye ederim.
  • recep266 R kullanıcısına yanıt
    Linkini paylaşırsın ben set arayışındayım fakat bu tür markalara uzak bakıyorum yanlış mı düşünüyorum acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende önceden aldığım simfer fırınım var çok memnunum. O yüzden simfer almaya karar verdim eğer ocak camlı alıcaksan kaliteli ocak almanı tafsiye ederim ama yine patlıyomuş tabi bem inox aldım profilo bosh 3500 5000 lira vermektense simfer almayı tercih ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep266

Bende önceden aldığım simfer fırınım var çok memnunum. O yüzden simfer almaya karar verdim eğer ocak camlı alıcaksan kaliteli ocak almanı tafsiye ederim ama yine patlıyomuş tabi bem inox aldım profilo bosh 3500 5000 lira vermektense simfer almayı tercih ettim.
    hangi modeli aldın hocam?
  • Simfer 8668 simfer 3314 aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: recep266

Simfer 8668 simfer 3314 aldım
    fırının modeli ne hocam? memnun mu simfer kullanan arkadaşlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankastre Mikrodalga
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.