Şimdi Ara

Simetriden Çalışılmaması Gereken Konular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Muhtemelen herkesde olan kaynaklar simetriler ama bazı konu anlatımları cidden vakit kaybı. O yüzden bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Ben türev ve organiğin simetriden çalışılmaması gerektiğini duydum, ıkisini de denedim gerçekten de başka kaynak bulun arkadaşlar :d Trigonometride de celal aydın çok iyiymiş simetriye göre. Sizin bildikleriniz varsa paylaşın, boş yere vakit kaybetmeyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syntas

sen eksik kal arkdşm :d

• ne demek ya calısılmaması gereken konular ? özellikle turev ve ıntegral simetriden calısılır mukemmel anlatıyor eksiksz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanal_Hero

ne demek ya calısılmaması gereken konular ? özellikle turev ve ıntegral simetriden calısılır mukemmel anlatıyor eksiksz

Eksiksiz olabilir, önemli olan anlatım tarzı. Türeve başladım ben, tamamen ezber gitmiş mantık falan yok normalde okuduğunu anlayabilen biriyım ama özellikle başlarından hiçbir şey anlamadım. Dersanedeki hocamız da türevi simetriden çalışmayın dedi, genel kanı bu.

• bence türevi simetri süper anlatılıyor hiç bişey bilmezken bu kitap sayesinde 100 aldım oldukça güzel anlatmış bence
  • karmaşık sayılar bölümü iğrenç.çok fazla eksik var o konuda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Fizik En Kolay Konular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Limit türev integral karmaşık sayılar. Bu konular hep ezber üzerinden ilerlemiş. İşin mantığını kavratacak açıklamalar yok. Trigonometrisi çok iyidir mesela 180 sayfa anlatmış zaten, konuyu en ince ayrıntısına kadar işlemiş.

• Simetri matematikte 1 numaradır. Zaman sıkıntısı yoksa her satırı yalanıp yutulmalıdır.

• Karekök mps simetriye göre daha hoş bence
  • ben size simetri ve karekök mps kullanmış biri olarak bilgi vereyim
    Fem simetri lys matematik seti:
    -Çok güzel bir set.içindeki test sayılarıda ortaya yakın.(trigonometri 13 test - polinom 4 test).her şeyden önce konuyu gayet iyi öğretiyor ve akılda kalıcı oluyor.ayrıca her şeyi uzun uzun anlatmış.soruları kaliteli.testler güzel.insana çöz beni diyor resmen.
    tek kusuru bazı konularda konuyu anlatırken kısaca anlatmış(örneğin:karmaşık sayılar).testlerini çözerken bu konularda eksik anlatım olduğunu farkedeceksiniz.
    ayrıca bu set tek başına yetmez.kesinlikle soru bankası şart.çünkü konuyu unutursunuz.
    Karekök lys matematik mps leri:
    -bir konuyla ilgili olabildiğince köşetaşlarında soruyu vermiş.ayrıca köşe taşında öğrendiğiniz soru tipininde altındaki 6 soruyu çözerek pekiştiriyorsunuz.böylelikle unutulmuyor.sondaki konu testleri ise kaliteli ve zorlayıcı.kitap emek istiyor ve çözmeye başlayınca insan su gibi akıyor resmen.bu mps ler gerçekten kaliteli.eksik bir yanı yok.
    bununda tek kötü yanı siyah beyaz olması.insan çözmek istemiyor.fakat çözmeye başlayınca kitabı bitirmek istiyor.başka bir kusuruda yok.ayrıca fem simetri gibi bu da tek başına yetmez.yine diyorum soru bankası şart.çünkü ne kadar çok soru çözersek konu ile ilgili bilgilerimiz o kadar artıyor neredeyse.hem unutmuyoruz hemde soruyu gördün mü düşünmeden tak işleme geçiyoruz.
    ne de olsa soruda düşünmemek gerek(demek istediğim soruyu gördüğümüzde direk aklımıza ne yapacağımızın gelmesi lazım).
    çünkü lys matematikte düşünen adam yetiştiremez

• Asıl türeve,integrale simetriden calisican. zaten piyasada türevin ne oldugunu,mantigini anlatan kitabi zor bulursun mantigini okulda kapıcan hocan iyiyse

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.