9. sınıf fizikkimya biyolojim 0. 10. sınıf hakkında aynı şeyi söyleyemem dershanede 32-33 arası seyrediyordum Bu seneki netlerim 30 civarı bu arada 11. sınıfım. sorularımız çok zor dershanede okulda yapılan 2 denemede de 35-36 yaptım. Bu 3 kitabı yaz sonuna kadar hakkıyla bitirsem ygs fen konularına tamamiyle hakim olur muyum? Kitapları bitirip bırakmayacağım başka kaynaklardan çözmeye devam edeceğim.
Ek olarak; bu sene için Edam Coğrafya ve Edam Tarihten konulara bakıp aralıklı olarak test çözmek işime yarar mı sizce? Yani seneye unutur muyum bu bilgileri?
Son olarak; Mat 1 ve Türkçede konu olarak bi sorunum yok yanlışlarım genellikle işlem hataları-dalgınlık sebeplerinden oluşuyor. Bu hataları en aza indirmek için nasıl bir yol izlemem lazım?
İnsan beyni asla unutmaz
quote:
Orijinalden alıntı: In God We Trust
İnsan beyni asla unutmaz
biz insan değiliz o zaman :)
quote:
Orijinalden alıntı: d34thbl0w
quote:
İnsan beyni asla unutmaz
Dostum adamın dediği öğrenilen bir bilginin beyinde bir yerlerde yine varolduğudur . Asla kaybolmaz o bilgi ama kullandılmadıkça beynin ulaşılması zor kısmına gider
quote:
Orijinalden alıntı: d34thbl0w
quote:
İnsan beyni asla unutmaz
Öğrenilen bilgi asla unutulmaz kardeşim sadece hatırlamak güçleşir ileride işleyeceğin bir konuya şimdi bakmak sana temel oluşturur
kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım çok sırf dersane verdi diye çözüyor %90ı pek tavsiye etmiyorum açıkcası.
quote:
Orijinalden alıntı: batucan78
kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım çok sırf dersane verdi diye çözüyor %90ı pek tavsiye etmiyorum açıkcası.
peki ne tavsiye edersiniz?
hocam biraz da temeline bağlı ona göre tavsiye veriyim biraz bilgi birikiminden falan bahsedersen daha faydalı olabilirim
biyoloji sıfır diyebilirim ama tam olarak bilmiyorum ortalama üstü bi anadolu lisesindeyim ve 65den aşağı düşmedim biyolojide fizik ve kimyada temelim sağlam diyebilirim
fen bilimleri çizgiüstü var yalnız 0san biyolojisini çözmeyebilirsin.Güzel kitaptır çogu arkadaşımda bunu kullanıyor
simetrileri ve çizgiüstünü karşılaştıracagim teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme