Şimdi Ara

Simetri YGS Fizik-Kimya-Biyoloji

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9. sınıf fizik kimya biyolojim 0. 10. sınıf hakkında aynı şeyi söyleyemem dershanede 32-33 arası seyrediyordum Bu seneki netlerim 30 civarı bu arada 11. sınıfım. sorularımız çok zor dershanede okulda yapılan 2 denemede de 35-36 yaptım. Bu 3 kitabı yaz sonuna kadar hakkıyla bitirsem ygs fen konularına tamamiyle hakim olur muyum? Kitapları bitirip bırakmayacağım başka kaynaklardan çözmeye devam edeceğim.

Ek olarak; bu sene için Edam Coğrafya ve Edam Tarihten konulara bakıp aralıklı olarak test çözmek işime yarar mı sizce? Yani seneye unutur muyum bu bilgileri?

Son olarak; Mat 1 ve Türkçede konu olarak bi sorunum yok yanlışlarım genellikle işlem hataları-dalgınlık sebeplerinden oluşuyor. Bu hataları en aza indirmek için nasıl bir yol izlemem lazım?

• İnsan beyni asla unutmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: In God We Trust

İnsan beyni asla unutmaz

biz insan değiliz o zaman :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: d34thbl0w

quote:

İnsan beyni asla unutmaz

Dostum adamın dediği öğrenilen bir bilginin beyinde bir yerlerde yine varolduğudur . Asla kaybolmaz o bilgi ama kullandılmadıkça beynin ulaşılması zor kısmına gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: d34thbl0w

quote:

İnsan beyni asla unutmaz

Öğrenilen bilgi asla unutulmaz kardeşim sadece hatırlamak güçleşir ileride işleyeceğin bir konuya şimdi bakmak sana temel oluşturur
  • yeni nesil ot ot
  • net cevaplar alabilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt fizik
    geçen yıl açıldı
    tyt-ayt fizik
    6 yıl önce açıldı
    Biyoloji
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım çok sırf dersane verdi diye çözüyor %90ı pek tavsiye etmiyorum açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucan78

kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım çok sırf dersane verdi diye çözüyor %90ı pek tavsiye etmiyorum açıkcası.

peki ne tavsiye edersiniz?
  • hocam biraz da temeline bağlı ona göre tavsiye veriyim biraz bilgi birikiminden falan bahsedersen daha faydalı olabilirim
  • biyoloji sıfır diyebilirim ama tam olarak bilmiyorum ortalama üstü bi anadolu lisesindeyim ve 65den aşağı düşmedim biyolojide fizik ve kimyada temelim sağlam diyebilirim
  • fen bilimleri çizgiüstü var yalnız 0san biyolojisini çözmeyebilirsin.Güzel kitaptır çogu arkadaşımda bunu kullanıyor
  • simetrileri ve çizgiüstünü karşılaştıracagim teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.