Şimdi Ara

simetri mat birakayim mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • suanda simetri + kosb şeklinde gidiyorum fakat yetişmeyecek gibi hissediyorum bir şey farkettim kosb ile simetrideki sorular bir birine benziyor kosb sadece biraz daha kasıntı,simetriyi birakip kosb + karekok yapsam cok zorlarmi seviyem çok iyi değil ne diyosunuz?

edit: kosb = fem konu ozetli soru bankasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveRc -- 30 Kasım 2015; 17:55:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Kosb ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suanda bile 0 dan temel kavramlardan alsan yine yetisir o kitap neden yetismesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Suçsuz Hırsız

Kosb ne?

fem konu ozetli soru bankasi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bende aynı durumdayım

• Bi yüzeysel çalışıp palme gibi orta kolay bi sb çözüp fkosb ye geçseydin daha iyi olurdu... Hangi konudasın şu an???

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahxyz

Bi yüzeysel çalışıp palme gibi orta kolay bi sb çözüp fkosb ye geçseydin daha iyi olurdu... Hangi konudasın şu an???

Çok vakit kaybı olur hocam öylede

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biyoloji Palme mi Okyanus mu?
    8 yıl önce açıldı
    Ayt mat hangi hoca?
    5 yıl önce açıldı
    TYT MAT 3D Mİ ORJİNAL Mİ
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • reodentreomantik R kullanıcısına yanıt
    En azından bütün konuları detay olmasa da biliyor olurdu psikolojik olarak rahat olurdu ve de deneme çözebilirdi, şimdi tek tek gidiyor ileriki bir konuya geldiğinde baştaki bir konuyu unutma ihtimali de yüksek... Ama yarısına falan geldiyse yetişir ya daha vakit var

• quote:

En azından bütün konuları detay olmasa da biliyor olurdu psikolojik olarak rahat olurdu ve de deneme çözebilirdi, şimdi tek tek gidiyor ileriki bir konuya geldiğinde baştaki bir konuyu unutma ihtimali de yüksek... Ama yarısına falan geldiyse yetişir ya daha vakit var

hocam palmeye gerek yok ki kosb zorlamiyor zaten yani zorlamiyor derken gozum kapalida yapmiyorum

ne yapayim sence?

• RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Hangi konudasın? Ben o yüzden söylemedim palmede daha kolay ilerlerdin ama geçti artık belli bi noktaya gelmişsin.

• quote:

Hangi konudasın? Ben o yüzden söylemedim palmede daha kolay ilerlerdin ama geçti artık belli bi noktaya gelmişsin.

mutlak değer bitti sayilir.

• Aynı sorun bende de var, fakat ben problemlere geçtim. İnadına bitiriyorum temelden bir eksiğim çıkmasın diye. Daha 3 ay var hocam sınava rahat yetişir.
  • Bence simetriyi bitirip ölçme testlerini çözüp konularını hızlıca bitirip direk denemelere dal.Ben öyle yapacam şahsen.YGS için soru bankası çözmek çok mantıklı gelmiyor bana. @RadioactiveRc
  • Benimde mutlak değer bitti.

• RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    hocam ben teknofemden ve şenol hocadan konuyu dinliyorum birde son videoları genelde soru çözümü oluyor dediğiniz gibi simetrideki sorular ve fem kosb'daki sorular birbirine benzer . bencede simetri biraz vakit kaybı videoyu izleyip soru çözümlerinide izleyin deftere de geçirin soru tiplerini biraz göz atın ve fem kosb'na asılın ben matematik yapamıyorum diye yakınıyordum ama şu son birkaç gündür fem kosb'nı talan ettim şuan cidden çok mutluyum :D o teknofemdeki matematikçi kral adam cidden ya süper anlatıyor paralel zaten fem kosb'daki sorularada . önceden birsürü yapamadığım sorular olurdu resmen ilk testlerde bile 7 - 8 boşum olurdu bu sorular ne böyle derdim şimdi son testler hariç en fazla 2 boşum oluyor sorun bende değilmiş şimdi anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4232062yk -- 30 Kasım 2015; 19:40:14 >

• bu konu bugün açılmış olamaz imkansız ben bu konuyu senin daha önce açtığını gördüm , dejavu da olamaz adım gibi eminim yemin ederim ki yorumlar bile aynıydı heralde forum bozuk , yok abi valla daha önce açılmıştı bu konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

bu konu bugün açılmış olamaz imkansız ben bu konuyu senin daha önce açtığını gördüm , dejavu da olamaz adım gibi eminim yemin ederim ki yorumlar bile aynıydı heralde forum bozuk , yok abi valla daha önce açılmıştı bu konu

hacı noluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

bu konu bugün açılmış olamaz imkansız ben bu konuyu senin daha önce açtığını gördüm , dejavu da olamaz adım gibi eminim yemin ederim ki yorumlar bile aynıydı heralde forum bozuk , yok abi valla daha önce açılmıştı bu konu

hacı noluyor

bu konuyu daha önce açmıştın aga ya hatırlıyom
  • quote:

quote:

quote:

hacı noluyor

hoaydaa abi o şeydi, o aralar temel atiyodum antrenmanlarla mat bitti simetri zorlarmi diye acmistim konu

• quote:

quote:

quote:

quote:

hacı noluyor

hoaydaa abi o şeydi, o aralar temel atiyodum antrenmanlarla mat bitti simetri zorlarmi diye acmistim konu

edit: kosb = fem konu ozetli soru bankasi yazmıştın yine böyle la valla yemin ediyom, hatta ilk mesajı atan adamı bile hatırlıyom kosb ne diyeni vallaha bak ,

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.