Şimdi Ara

SİMETRİ EDEBİYAT MI UĞUR EDEBİYAT MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende şimdi edebiyat uğur ve edebiyat simetri var hangisinden çalışırsam daha faydalı olur ? Uğur dershanesine gittiğim için uğuru kullanmamı söylüyorlar . Sizce hangisini kullanmalıyım ?

• Edebiyatta hiçbir zaman tek bir kaynak yeterli değil eğer hedefin 30-40 net değilse , ikisini de kullan. Elbet birinde olmayan bilgi diğerinde vardır.
  • Parakeet kullanıcısına yanıt
    Zamanımız kısıtlı ama ondan dolayı tek bir kaynaktan ilerlemeyi düşünüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal7878

Zamanımız kısıtlı ama ondan dolayı tek bir kaynaktan ilerlemeyi düşünüyorum :)

O kaynakları pek bilmiyorum ama güvenderin konu anlatımlısını herkese öneririm, çok ayrıntılı kitap. Aklında bulunsun
  • Kardeş o kitap 600 sayfa filan onu bitirmeye çalışsam diğer derslere çalışamam .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal7878

Bende şimdi edebiyat uğur ve edebiyat simetri var hangisinden çalışırsam daha faydalı olur ? Uğur dershanesine gittiğim için uğuru kullanmamı söylüyorlar . Sizce hangisini kullanmalıyım ?

Simetri de var bende biliyorum ama kesinlikle ve kesinlikle uğurun verdiği edeb fasikülü var ya onu kullan gereksiz bir şey yok içinde ve gayet yeterli onu kullan. Bende simetri güvender limit fen bil hepsinin kpnu anlatımlısı var gereksiz detaylara girince içinden çıkamıyorsun bana göre en iyisi dersaneden verilen şu fasikül

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş simetri kötü mü ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kemal7878 K kullanıcısına yanıt
    Kötü demem ama elinde uğurun fasikülü varsa simeteriye bakma

• KARDEŞİM FASİKÜL GÜZEL DE KONULARI PARÇA PARÇA ANLATMIŞ.ÖNCE NAZIM BİÇİMLERİNİ VERMİŞ SONRA ANLATIM TÜRLERİNE FLN GEÇMİŞ.NAZIM TÜRLERİNDEN SONRA TEMSİLCİLERİNİ VERSE DAHA İYİ OLURDU .BİR BÜTÜN OLARAK ANLATSAYDI İYİ OLURDU AMA PARÇA PARÇA ANLATTIĞI İÇİN SEÇİMİM SİMETRİ OLACAK :)
  • Ya hepsi aynı sanki bilgiler falan değişiyor alıp ezberliyosun işte

Ama Fem El Kitabı oneririm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.