güzel videoymuş. joymax her zaman ki gibi şekil aynı sadece renk değiştir koy oyuna felsefesini devam ettiriyor
quote:
Orjinalden alıntı: MirabLe
quote:
Orjinalden alıntı: Number_One_Wizard
video acılmadı videonun adını yazarmısın
sro flags
güzel videoymuş. joymax her zaman ki gibi şekil aynı sadece renk değiştir koy oyuna felsefesini devam ettiriyor
Güzel yorum.. tasarım kabiliyetinden mi uzaklar yoksa harcamayla mı ilgili bilemiyorum bu durum.. Ancak tasarım yönünden belli kalıplara bağlı kalınıyor hep nedense..
Güzel yorum.. tasarım kabiliyetinden mi uzaklar yoksa harcamayla mı ilgili bilemiyorum bu durum.. Ancak tasarım yönünden belli kalıplara bağlı kalınıyor hep nedense..
oyuncularını sadece birer para makinası olarak gördüğü için ve "nasıl olsa saflar bişey demiyo sadece rengini değiştirsem yeter" dediklerinden dolayı yeni tasarım yapmıyorlar diye düşünüyorum.
blue dragon flag gerçekten güzelmiş
Santa Set dışında hangi flaglar geldi oyuna daha önce ?
Bence en güzeLi DoubLe Korean fLag, ama joymax kendi üLkesinin bayrağını koymuş oraya.
bişey sorıcam : müziğin ismini verebilir misiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: gececi26
bişey sorıcam : müziğin ismini verebilir misiniz?
linkin park - breaking the habbit
linkinpark - breaking the habbit
bir iki tanesi haric berbat
Guzel paylaşım Warrior_Hero eline sağlık
Tek flaglar biraz kötü gibi duruyor belkı alışkanlıktan oyle gelıordur..
Blue Dragon Flag we Huynmu yu beyendim bn
Çift bayraklara oldum olası hayranım. Oyunu bıraktım herşeyini sildim ama iyiki silmişim yoksa bu video dan sonra tekrar yükleyebilirdim 4-5 aydır oynamıyorum. Ama bu bölümü çok seviyorum