Şimdi Ara

Şimdi Ya da Asla - The Bucket List güzel filme benziyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jack Nicholson (Edward Cole) , Morgan Freeman (Carter Chambers) , Sean Hayes (Thomas) , Beverly Todd (Virginia Chambers) , Rob Morrow (Dr. Hollins) , Alfonso Freeman (Roger Carter) , Rowena King (Angelica) , Annton Berry Jr. (Kai) , Verda Bridges (Shandra) , Destiny Brownridge (Maya) , Brian Copeland (Lee)
    Apayrı dünyalara sahip milyoner Edward ile araba tamircisi Carter’ın yolları, kanser hastalığı sebebiyle bir hastane odasını paylaşmalarıyla kesişir ve sadece iki ortak noktaları olduğunu keşfederler: Hayatlarının kalan kısmını yapmak istedikleri her şeyi yaparak geçirme arzusu ve kendileriyle barışma ihtiyacı.

Hayatları boyunca yapmak istedikleri herşeyin bir listesini yapıp hastaneyi terkeden iki arkadaş, birlikte araba seyahatine çıkarlar ve bu süreçte dost olup, hayatı dolu dolu, hoşgörü ve mizahla yaşamayı öğrenirler.

buyrun buda fragmanı

Film çok hoşuma gitti sanki sinemaya gitmeyi düşünenlere güzel bir öneri olabilir

FİLM BU CUMA yani 1 şubat 2008 de vizyonda

@Celtic e teşekkürler 1 şubat olacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merlinthewizard -- 1 Şubat 2008; 11:04:11 >

• İyi de 2 şubat cumartesiye denk geliyor neyse ben de gitmeyi düşünüyorum bu filme
  • seneryosunu okdugumda ilgimi çekmişti

Morgan Freeman da + bir faktör izlenebilir ama sinemaya gitmeye değemi bilmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: yeah41

seneryosunu okdugumda ilgimi çekmişti

Morgan Freeman da + bir faktör izlenebilir ama sinemaya gitmeye değemi bilmem

bence bu film tüm dvd koleksiyoncularının arşivine eklemek istediği bir film olacak konu çok hoşuma gitti olurda canı sıkılıp sinemaya gitmek isteyen olursa bi hata yapıp "asterix obirix olimpiyat oyunlarında" ya gitmesin diye bir öneride bulundum sadece
  • Konusu baya güzele benziyor..

Jack Nicholson . Morgan Freeman imdb notu 7.8

Hep ilgimi cekmiştir böyle Dram Comedy filmleri Aksiyondan uzak filmler

Mutlaka izleyeceğim
  • güzel film ya,yumuşak bi şey
  • Son yıllarda izlediğim en iyi dram filmlerinden biri The Bucket List. İki büyük oyuncuyu izlerken gerçekten duygulanıyor insan. Çünkü rollerini o kadar başarılı şekilde oynuyorlar ki insanın içi burkuluyor. Jack Nicholson oldukça sevimli ve hınzır. Guguk Kuşu'nu anımsadım filmi izlerken. Morgan Freeman ise her zamanki gibi babacan ve entelektüel. Filmde sakadat, dostluk, ölüm, yaşam gibi ana başlıklar oldukça stabilize şekilde işlenmiş. Ayrıca çeşitli doğal güzellikleri göstermesi de oldukça güzel. Piramitler özellikle Mısır hayranlığı duyan beni hayli etkiledi. Bu filmi mutlaka izleyin arkadaşlar. Hem iki büyük oyuncunun muhteşem gösterisine tanık olun hem de dostluk ve yaşam adına enfes bir ziyafet çekin. 10/10
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de dün gittim arkadaşlar ve uzun süredir sinemaya gitmiyorken şöyle bir baktık ki adam akıllı tek bu film var.İki büyük ustadan büyük beklentilerle girdik salona ve gerçekten beklentilerin tam karşılığını verdiler.Filmde acitasyon yok,dram o kadar güzel bir dozda verilmiş ki film bittikten sonra derin bir iç çekiyorsunuz.Jack Nicholson güldürüyor,Morgan Freeman düşündürüyor.
    Özellikle arkadaşlarınızla gittikten sonra harekete geçmek isteyebiliceğiniz bir film
    Gerçekten gidin görün derim.Salonda az insan olması beni üzdü gerçekten ama olsun demek ki sanattan anlayan pek az insan var.

10/10
  • bugün gidicektik arkadaşın işi vardı yarına kaldı ama bende çok büyük beklentilerle gidicem filme
  • Morgan Freeman oynuyorsa kesinlikle izlenir herifin her film güzel
  • Bu gün gittim, beğendim filmi. Tabii öyle etkileyici bir film değil.
  • Bende izledim beğendim gerçekten çok güzel bi film herkesin izleyebileceği türden bir film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 9 Şubat 2008; 17:24:03 >
  • Begenilecek bir film. Konusu ve oyunculuğu çok başarılı buldum.
  • film inanılmaz guzel...

filmde fransa dalarken "vous avez..." li bir fransızca sarkı calıyor.. sanırım bir donemin klasiklerinden ama orjinal soundtrack inde bile yok.. bu sarkıyı bile n varmı?
  • Gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan sayılan JACK NICHOLSON ve MORGAN FREEMAN 'ın başrollerini paylaştığı inanılmaz güzel bir film.Oyunculuk zaten mükemmel konuda oyunculukla birleşince sımsıcak bir film çıkmış ortaya herkese tavsiye ederim...
  • Çoğu yerde senaryo nun basit olduğu yönünde , filmin klişeler ile dolu olduğu yönünde yorumlar var..
    Ama ben fazla takmiyorum o yorumları,yazarları zaten ..(B.perde,sinema sitesindeki yazlar )
    severim böyle filmleri.
    Sinemada gitmeyeceğim çünkü sinemada gidilecek daha 3-5 film var bu ay.Bu şart değil.Ama dvd sini alacağım
  • Indirdim. Izledim. Begendim.
  • sorumun yanıtını buldumm

sarkı:

edit piaf - milord
  • filmi az önce izledim..

Morgan Freeman ve Jack Nicholson sevdiğim aktörlerdir, filmin konusu da güzel
    ancak birlikte yapmaya karar verdikleri şeyler için gerçekten zengin olmak lazım.
    Bu durumda para var çare var tarzı bir film olmuş,
    yani ben biraz daha basit şeylerin peşinden gittiklerini görmek isterdim
    ama filmde sanki piyangoyu kazanmış iki insan kafalarına göre dünyayı geziyorlar havası vardı..

yine de sıkılmadan izlenebilecek güzel bir film diyebilirim..
  • Altyazısı çıkmamış
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.