Şimdi Ara

Şimdi radar cezası geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaslar ben o tarihte orda bulunmadım benden başkasıda aracı kullanamaz nasıl itiraz edebilirim ceza şimdi geldi

• Bu kaçıncı oluyor ya böyle. Yazık cidden yazık. Şu yapılan şerefsizliğe bak. Bir de 1 km ile aşılmış gibi gösterip yazmış cezayı 77 olsa ceza yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Bu kaçıncı oluyor ya böyle. Yazık cidden yazık. Şu yapılan şerefsizliğe bak. Bir de 1 km ile aşılmış gibi gösterip yazmış cezayı 77 olsa ceza yoktu

Bilerek yapıyorlar insanlardan paralarını alıyorlar ama hakkım helal değil bu insanlara
  • bize 343 tl kitlemişlerdi insaflıymış sizinki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahte plaka olma ihtimalini de düşünün.

geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

bize 343 tl kitlemişlerdi insaflıymış sizinki.

Aynen banada 343 kitlemişlerdi. Kağıt eve tebliğ tarihinden 20 gün sonra falan geldiği için itiraz edememiştim hatta. Yaptıkları soygundan başka birşey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

arkadaslar ben o tarihte orda bulunmadım benden başkasıda aracı kullanamaz nasıl itiraz edebilirim ceza şimdi geldi

radar araçları veya kameraları kaydediyor itiraz edin fotoğraf veya kayıt isteyin

• Ben itiraz edebilirmiyim peki 8 agustosta kesilmis

• ensnksr kullanıcısına yanıt
    Nasil ve nereye bilmiyorum bu konulari yardimci olurmusunuz

• quote:

Ben itiraz edebilirmiyim peki 8 agustosta kesilmis

Tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde itiraz edilmesi gerekiyor heralde. Kağıdın arkasında yazıyor dikkatlice okursanız
  • Radar cezasını yiyen trafik polisinin ne işe yaradığını iyi anlar. Ben 92Km ile evimin önünde radar cezası yediğimde anladım....
  • Bu durum sık sık olmaya başladı son zamanlarda nasıl bir iş dönüyor anlamış değilim

• İyi de yok mu bir fotograf falan. İtiraz edin isteyin

• geçen hafta arkadaşım kırmızıda geçmediği halde ceza yazdılar. gittik itiraz ettik. adliyeye gittik dilekçe yazdık ve ilgili yere verdik. yaklaşık 1 saat sürdü işlemler bi oraya bi buraya gönderiyolar çok yorucu ama sonunda hallettik.
  • İzmir aydın otobanında 31.12.2012 tarihinde babam 136 kilometre hız ile radara yakalanmış. Belki de ilk defa 120'yi geçti yeni araba aldığımız için denemek istemiş. Anlamadığım otobanda 120 ile gideni dövüyorlar. Şimdi ne yapmak gerek... Bu arada ceza tam 6 ay sonra geldi... Geçmiş olsun.
  • Banada yazın geldi 343 lira o tarihte 82km ile bulvarda gezici radara girmişim..Ankara-Batıkent.

• Birebir aynı olay başımıza geldi. GPS kayıtlarından o gün o saatte aracın şehrin diğer ucunda olmasının ispatlanmasıyla olay çözüldü.

Memleket iyiye gidiyor
  • Ya şu itiraz konusunu tam anlamıyla birisi söyleyebilirmi neler yapmam gerekiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Birebir aynı olay başımıza geldi. GPS kayıtlarından o gün o saatte aracın şehrin diğer ucunda olmasının ispatlanmasıyla olay çözüldü.

Memleket iyiye gidiyor

Teknoloji iyiye gidiyor ondan memleket de iyiye gidiyor tabi

İroni yapalım dedik
  • quote:

Hocam aynısı bugün benim başıma geldi... 23 Ekim de tebliğ etmişler posta kutumda trafik cezası buldum kesildiği yer Merzifon ve ben daha aracımı il dışına çıkarmadım yani Merzifona gitmedim o tarihte... cezanın kesildiği tarihte ben şehir dışındaydım ve aracım da başka bir yerdeydi... Tabi bıraktığım yerin giriş ve çıkış kayıtlarına ulaştım cezanın kesildiği tarihte aracım orada duruyordu...

Şimdi benim ne yapmam nereye başvurmam gerekiyor yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.