malum konular kalktı (kalkmakta olan) ayt matematikte ağırlığı neye vereceksiniz |
şimdi neye çalışacağız
-
-
11 12nin 2.dönem harici calisin iste aciklama olana kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Detrusorkası -- 21 Kasım 2020; 17:32:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben zaten ayt kimya-fizik hariç ayt'ye başlamamıştım. 1 ay sonra kaf-3 ile başlar ayt matematiğe nokta koyarım.
Şu an kaf-2 mantık-kümeler-polinom-2.dereceden d. kaldı.
Yalnız dershanemde birkaç eleman "lti başlayalım" "lti görelim" "lti yetişmeyecek" diye 1 aydır dershane yönetiminin başının etini yiyordu. Allah'tan akıllarına uyup başlamadık.
Rehber hocam da kaf serilerini tamamla; bu sene açıklamaya göre (ki haklıydı da) konular tam olacak diyordu. Yine Allah'tan onu da almadım.
Yine sene sonunda zarar göreceğim ama zaman konusunda zararım yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 21 Kasım 2020; 18:42:42 > -
şubata kadar tyt gideceğim tm yim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam varsayım mı? Resmî mi?
hocam çok geç olmaz mı
Formül basit; önümüzdeki hafta açıklama gelene kadar TYT kas. Açıklama gelince gelen açıklama çerçevesinde yeni rota çiz
-
Valla ben de öyle gidecem. O arada pkob bakarım, Ayt tarih, edebiyat bakarım. 95 civarı tyt şart hocam
60 ayt yapıyorum hocam şu an tyt ise 75 civarı tyt yi 95 100 bandına çekmeye çalışmak daha mantıklı geliyor bana.
edit: ayt tarihe eylülden beri çalışıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-808822E40 -- 21 Kasım 2020; 19:36:37 >
60 ayt yapıyorsanız kasım ayı bitmeden çok iyi durumdasınız zaten. tarihe erkenden başlamanız isabetli olmuş hocam. tytyi o banda çekmek için fene başlamak şart oluyor biyolojiye başladım ben de şu sıralar.
-
geometri ne durumda peki hocam?
-
fizikte optik dalga biyoda kalıtım kaldı sadece. asıl sıkıntım Türkçe bir türlü rayına oturtamıyorum.
Tyt mat konu eksigim olmadigi icin brans denemesi + genel atarim
genel 1 di 2 ye cikarcam
ayt icin konularim tam oldugu icin karma calisirim ( lti haric tabiiki)
çok iyi hocam tebrikler erkenden halletmişsiniz. dil bilgisinde mi paragrafta mı asıl sıkıntınız?
-
3-4 gün oturup endemik yeni nesil geo kitabını temizledim hocam. Pek sıkıntım yok geoda. Hatırlama amaçlı acilin a testlerini boş bırakmıştım geçen seneden. Belki onları çözerim. Bide sarmalı pdfden çözerim belki. Sözeller eksik daha çok
Arkadaşlar neden böyle kesin konuşuyorsunuz resmi bir açıklama geldi mi ki
Anladım hocam çok iyi olmuş geometriyi halletmeniz. Sözeller her türlü hallolur.
-
kaf 1 2 3 bitti kaf 4 başlamadım daha ayt fizik kimya biyoloji halledip tyt branş denemesi atiyorum
Umarım hocam. Dün sarmala başladım geoda. Diğer derslere de baya yüklenmeye çalışıyorum artık. Tytyi 95 civarı yapmak lazım kafadan. Sizin durumlar nasıl? Boun siyaset devam mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 24 Kasım 2020; 13:14:43 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- sıfırdan tıp kazanmak
- dershaneden kayıt sildirmek
- sayısalda 200 bine girmek için kaç net
- benim hocam anahtar kodu
- adana alparslan türkeş bilim ve teknoloji üniversitesi yorumları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X