Şimdi Ara

Şimdi hangi diziye başlayayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suan dexterin son bolumlerindeyim,bir aydan fazla suredir izliyorum dexteri ve cok baglandim o yuzden bittiginde kendimi boslukta hissedecegimden eminim,cidden bayagi alistim hergun ayni saatte dexter izlemeye o yuzden biter bitmez yeni diziye baslamak istiyorum , bir kac secenek var onlardan hangisine oncelik vereyim sizce ilk hangisine baslayayim? Baska onerileriniz varsa da yazabilirsiniz ama asagidaki dizilere daha yakinim suan.

Oz
    Breaking Bad
    The Sopranos
    Fringe

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

Suan dexterin son bolumlerindeyim,bir aydan fazla suredir izliyorum dexteri ve cok baglandim o yuzden bittiginde kendimi boslukta hissedecegimden eminim,cidden bayagi alistim hergun ayni saatte dexter izlemeye o yuzden biter bitmez yeni diziye baslamak istiyorum , bir kac secenek var onlardan hangisine oncelik vereyim sizce ilk hangisine baslayayim? Baska onerileriniz varsa da yazabilirsiniz ama asagidaki dizilere daha yakinim suan.

Oz
    Breaking Bad
    The Sopranos
    Fringe

bence süper olan 3 diziyi önce belirteyim
    24 dizisine başla full aksiyon sonra;
    chuck - aksiyon komedi sonra
    breaking bad - suç-dram gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri

oz ve sopranos izleme listemde daha izlemedim ama duyduğuma göre güzel dizilermiş
    fringede güzel dizidir ama bilimkurgu olunca ilk the x filesten başla sonra battlestar galactica sonra fringe sonra supernatural izleme sırası bence çünkü ilk süpernatural, fringe izlenirse öbürlerin yapım tarihi biraz daha eski olduğu için sarmayabilir belki bence

ayrıca ilk mesajını düzeltip izlediğin dizileri yazsaydın iyi olurdu
    nickin Prison-Break olduğu için onu izlediğini varsayıyorum

edit: FlashForward ta güzel dizidir onuda belirteyim bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wintersun09 -- 22 Ocak 2014; 23:01:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wintersun09

quote:

Suan dexterin son bolumlerindeyim,bir aydan fazla suredir izliyorum dexteri ve cok baglandim o yuzden bittiginde kendimi boslukta hissedecegimden eminim,cidden bayagi alistim hergun ayni saatte dexter izlemeye o yuzden biter bitmez yeni diziye baslamak istiyorum , bir kac secenek var onlardan hangisine oncelik vereyim sizce ilk hangisine baslayayim? Baska onerileriniz varsa da yazabilirsiniz ama asagidaki dizilere daha yakinim suan.

Oz
    Breaking Bad
    The Sopranos
    Fringe

oz ve sopranos izleme listemde daha izlemedim ama duyduğuma göre güzel dizilermiş
    fringede güzel dizidir ama bilimkurgu olunca ilk the x filesten başla sonra battlestar galactica sonra fringe sonra supernatural izleme sırası bence çünkü ilk süpernatural, fringe izlenirse öbürlerin yapım tarihi biraz daha eski olduğu için sarmayabilir belki bence

nickin Prison Break olduğu için onu izlediğini varsayıyorum

Yapim tarihi onemli degil kaliteli islerin zamanini onemsemem ama suan saf aksiyon izleyesimde yok dramda izlemek istiyorum o yuzden bu dizileri yazdim ayrica pb den sonra canim hapishane dizisi cekmiyorda degil o yuzden oz dizisine cok yakinim ama onerilerini dikkate alicam saol yorumun icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 22 Ocak 2014; 22:35:36 >

• Bence Arka Sokakların ilk sezonundan başlamalısın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wintersun09

quote:

Oz
    Breaking Bad
    The Sopranos
    Fringe

nickin Prison Break olduğu için onu izlediğini varsayıyorum

Yapim tarihi onemli degil kaliteli islerin zamanini onemsemem ama suan saf aksiyon izleyesimde yok dramda izlemek istiyorum o yuzden bu dizileri yazdim ayrica pb den sonra canim hapishane dizisi cekmiyorda degil o yuzden oz dizisine cok yakinim ama onerilerini dikkate alicam saol yorumun icin.

o zaman dram tarzına yakın güzel olan bir kaç dizi daha yazayım
    The Tudors Drama | History | Romance ingiltere kralını
    Boardwalk Empire Crime | Drama | History 1920lerdeki amerikada içki yasağı dönemi
    Game of Thrones Adventure | Drama | Fantasy taht kavgası
    Spartacus (köle isyanı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wintersun09 -- 22 Ocak 2014; 23:00:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Khal Woof

Bence Arka Sokakların ilk sezonundan başlamalısın.

Espirimiydi simdi bu ?

Wintersun09 saol onerilerin icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 22 Ocak 2014; 23:10:55 >
  • blue mountain state

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arrow
  • Polisiye-psikolojik seviyorsan Hannibal denemelisin. Homeland de fena değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khal Woof

Bence Arka Sokakların ilk sezonundan başlamalısın.

aynen arka sokaklar hepsine 5 çeker
  • Breaking bad den yardir

• Arrow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shikari -- 23 Ocak 2014; 15:17:36 >
  • Breaking badi sona bırak yoksa izledikten sonra başka dizi kesmiyor
  • House M.D ve Shameless izle gerçekten farklı bir tecrübe Blue Mountain State i önermem iğrenç bi dizi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.