Şimdi Ara

Şimdi de DH forum adminlerinin Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Halkın bilinçlenmesini engelleyen sırf hb ile yüz göz olmamak amacıyla konumu silen bu vatandaşa sesleniyorum. Konum silinebilir ama gerçek değişmez. Aziz halk bu oyunlara gelmez. Kapitalist bu sistemin getirdiği bu oyunlara karşı durur. Bütün halkı DH foruma davet ediyorum. Evet ben belki BAN lanabilirim ama en azından benden sonrakiler rahat ederler. Evet vatandaşlarım DH forumu protestoya davet ediyorum. (Şuan düşündüm de Change'den DH forum adminleri protesto edilebilir, her neyse) sizde benimle birlikte olun bu dolandırıcılara ve onların yaverlerine (DH adminleri) karşı duralım. Size güveniyorum, sağlıcakla....

Şimdi de DH forum adminlerinin Rezaleti

• Bildiğim bütün siyasi terimleri kullanayım bari
  • Çok da rezalet olmayan hededir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt
    Alıştığınız için size böyle geliyor bana uyun ve bu düzene baş kaldırın. İçiniz rahat olsun. Bu pelteleşmiş düşüncelerden çıkın.
  • Kural disi oldugundan silinmis adminler gorevini yapiyor. Ortada rezalet yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reklam gelecek yerden konu silmek esirgenmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyi kural dışı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    reddit forum değil mi
    3 yıl önce açıldı
    DH Forum EN Eski Konular
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dolandırıcı yaveri olarak sebebini yazayım yine de ben;
    https://forum.donanimhaber.com/rules.asp

16) Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.