Şimdi Ara

Şimdi Bu Dyrus Noob Değil de Ne ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
2
Favori
2.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jääri..



    Lee Sin'e karşı lane'i domine edemeyip, dive yiyip ölüyor, ve hemen wtf jungle yazıyor. Bu adam mı en iyi solo top oyuncularından? Yapmayın Allah aşkına.

    Dk: 12.50 civarı olmalı.

    konuyu sil bence

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • 20 dk de 200 farm yapıyo çok noob yha .s.s
    _____________________________
  • _____________________________
  • o q ları dodgelayamaması çok komik cidden.
    _____________________________
  • Challanger ne oluyor biri bana açıklayabilir mi ?
    _____________________________
    Hobilerim arasında tabiki de kitap okumak ve müzik dinlemek var.
  • İyi de lee kuleye kadar pushlamış adamı zaten .
    Jungle gelmiyor dediğine göre wardda koymamış lee yani düzgün bir gang için uygun koşullar var . Shaco gang atsa alabilirler .
    Jungleı suçlama konusunda adamlar tr'deki ya da west düşük elodaki gibi rakip kuleye kadar pushlayıp ölünce junglea laf atmıyor . Uygun koşullarda gelmeyince laf söylüyorlar .
    _____________________________
  • Bi' Dyrus Singed oyunu izle de sonra konuşalım istersen.
    _____________________________
  • _____________________________
    Only God can judge me, is that right?Only God baby, nobody else, nobody else All you other motherfuckers get out my business
  • O yüzden tsm de o adam. noob olduğu için bu kadar fanı var. en iyi oyuncular bile bazen hata yapabilir. gerçi sen en iyisin bu noobluğu yapmazsın boşver
    _____________________________
  • Tr deki noobların yaptıgı seylerden biri de bu
    _____________________________
  • vurun daha ölmedi
    _____________________________
  • Ne olursa olsun adam ölü olafla oynuyor.Olaf elo boostlar bile olaf picklemiyor elo boost yaptıkları çok belli olmasın diye hal böyleken adam olafla dakika 20 de 200 küsür farm yapmış ve herşeyden öte bunu olafla yapmış.Kaybettiğin bir lanede farm yapmak zordur helen karşında lee gibi out farm bırakabilen karaterler varken ve bu adam yinede farmda döktürmüş.
    _____________________________
  • WTB jungler 9 dakikadır gank atmadı top a diyor. Bencede sil konuyu yani
    _____________________________
    If you place your hopes in anything, they will be betrayed.

    Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • Biri yavhehe koysun
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jääri..

    benim anlatamadığım nokta, iyi veya kötü oynadığı vs değil. stream izlemem, öylesine merak edip youtube'dan açtım, sadece ölünce jungle'ı suçlaması bence noobluğun dibi. tamam beyler sizsiniz.

    Lane 2 dakikadır turret dibinde , lee sürekli harras yapıyor,kule dibi farm yapıyor adam,jungler hala gelmiyorsa zaten suçlayacak.Ne zaman suçlasın?
    _____________________________
    don't you love the taste of a beaver when it hesitates?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SenJi

    Ne olursa olsun adam ölü olafla oynuyor.Olaf elo boostlar bile olaf picklemiyor elo boost yaptıkları çok belli olmasın diye hal böyleken adam olafla dakika 20 de 200 küsür farm yapmış ve herşeyden öte bunu olafla yapmış.Kaybettiğin bir lanede farm yapmak zordur helen karşında lee gibi out farm bırakabilen karaterler varken ve bu adam yinede farmda döktürmüş.

    Bu video Olaf nerf yemeden önce.
    _____________________________
    Coach @ Dark Passage
  • Tabi sen prosun qnq.Adam wtf yazmıyo wtb yazıyo dikkat edersen ve videoyu izlediysen shaco çok kötü gerçekten.
    _____________________________
  • 39 dk video mu olur doğumundan itibaren koysaydın
    _____________________________
    East 23625.si
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neutix




    pardonda ben burda bi yetenek görmedim videoyoluk
    _____________________________


  • Tüm facepalmları toplasak bu konuya yetmez bile.Daha yazı okuyamaz gider adama bok atar. Hey allahım.
    _____________________________
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız yazıda okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl. Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.