Şimdi Ara

Simdi biz ygsden cok iyi puan yapsak bu doktorlar gibi olamaz miydik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meziyet onu kazanmak mi okumak mi yani imkansiz mi abi bunlardaki hava nedir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çoğu insan kendi yetersizliklerini saygın meslek elde ederek örtme peşindedir ve bu gerçeği söylediğim içinde forumda linçlenirim.

İşi iyi yapmak, etiklerin olması ve daha önemlisi karakterli olmak meseledir.

Karakteri olmayan birisinden ben sağlık hizmeti almak istemem şahsen ölüm döşeğinde bile olsam istemem.

Bana derler ki sen millete hasetsin, millete haset değilim içinde olan boşluğu görüyorum ve söylüyorum. Gücenmece yok.

İmkanı olan herkes sıralama yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 25 Temmuz 2025; 12:48:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gercekten çok haklisin bende bu kanidayim az önce bir hastanin gozluk numarasını yanlis yazmis doktor benim dogum tarihimide baska bir gorevli yanlis yazdi onla uğraştım layigla yapilmayan kucuk seyler mesela
    Bi de cok belli oluyor hangi doktor gercekten isine kendini adadigi veya kimin hava bastigi hava basanlarin odasina gunaaaaaydinnnn diye giriyorum sjgsksbd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keynesinkızı -- 25 Temmuz 2025; 12:58:55 >
  • Keynesinkızı kullanıcısına yanıt
    Çoğu garanti meslek diye yazıyor. Tıp yazmıyorsa da insanlar bana saygı gösterecek diye mühendislik yazıyor.

Bu gözler daha EEPROM nedir bilemeyen elektrik elektronik mühendisi gördü.

Bunların hepsinin eğitimini ben lisede aldım.

Etrafta işten anlamayan çok insan var. Eski doktorlara saygı duyardım gayet karakterlilerdi ama şimdi ki doktorlara gram saygım yok çoğuna. Zihniyeti 5 saniyede anlıyorum.

2 Sene önce bel için MR çektirmeye gittim, MR sonuçlarına bakıyorum bir bel ağrım var diyorum doktor hanım teşhiste neden S1 bölgesinde fıtık başlangıcı olduğu yazılmadı, onu mr'ı çeken tekniker yazacakmış, o işi yapan teknikerde benim teşhis koyma yetkim yok doktor ne derse o diyor.

Kadının ağzından zorla laf alıyorum. Bilgisayar teknikeri halimle kendi sorunumu söylüyorum ona rağmen laf ebeliği yapıyorlar kardeşim işini düzgün yap yapamayacaksan yapabilecek birine ver o koltuğu.

Kadın çözümü bile söylemeye dili varmıyor ben söyledim dedim o zaman yüzmeye başlayacam haa evet aynen diye geçiştiriyor.

Sakat olsam demek ki bunlar beni evirecek çevirecek hastanelerden uzak duruyorum.

Alanım dışında doktorun karşısında kendi teşhisimi kendim koydum odadan çıktım dedim içimden Allah seni de seni doktor yapan fakülteninde belasını versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 25 Temmuz 2025; 13:7:21 >

• Keynesinkızı kullanıcısına yanıt

Amerika’da google’da yazılım mühendisi olmak daha havalı 🥰

Daha Fazla Göster
  • Ben artik sonuclari chatcpt yaziyorum daha anlasilir yardimcida oluyor oneri sunuyor

Chatgpt yaygın değildi o zamanlar. Biliyorum çünkü sorun pandemiden kaynaklı bir takılma. Bacaklarım 3 sene evde karantina kalmaktan ve kas sistemimde takılmalar olmasından gacır gucur sesler çıkarıyordu.

Aynı makinelerin yağlanmayan dişlileri gibi.

Covid döneminde covid oldum diyorum izin yazdırmamak için kırk takla atıyorlar.

Verdikleri ilaçlara bakıyorum yan etkileri tonla var. Dedim senin yapacağın işinde...

Doğal yollarla covidi ayakta geçirdim.

2 Doz biontech oldum.

3-5 senesi var daha, okuyoz

Köylülük ve cahillikten kurtulmak çok ayrı bir şeydir. Buna iyi bir diploma yetmez.

Vizyon lazım.

Köylüler ve cahiller ortamlarda ben şuyum buyum der milleti aşağılar.

İşini iyi yapamadıktan sonra ünvanın anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 25 Temmuz 2025; 13:19:45 >
  • Knk ben ekonomist cocukgelisim lehimci güvenlikçisiyim djdjj

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.