Şimdi Ara

Şimdi Biz Kimin Tarafındayız??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2015'in sonlarına doğru Türkmendağı'nı bombalamak için sınırımızı geçen Rus uçağını vurduktan sonra bir anda NATO'cu olmuştuk. Aralarında kriz var diye Ukrayna ile dost olacak kadar düşman olmuştuk Rusya ile. Sonra darbenin mimarı fetöyü ABD vermediği için bu kez Rusya safına geçtik hatta Şangay Örgütü'ne üyelik falan konuşuluyordu. Şimdi bu Rusya'nın askerlerimize yaptığı "kazaen" saldırıdan sonra yine batının tarafına geçtik. Ukrayna ile pasaportsuz seyahat olacağı açıklandı.

    80 milyonluk ülke bir kucaktan bir kucağa geçiyor bu dönemlerde. Azerbaycan dışında dostumuz hatta çıkar amaçlı ortağımız bile yok. Dış siyasette herkese atar yapıp ülkeyi bu kadar yalnızlaştıran başka hükümet var mıdır acaba? Şu an AB de Rusya da ABD de bizi istemiyor. Biz kendimizi pazarlıyoruz. Yazık ülkeme...



  • yanlış 80 milyon kucaktan kucağa oturmuyor sadece mhp ve akp liler kucaktan kucağa oturuyor lütfen bizi o karaktersizler ile bir tutmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede siyaset, denge politikası ve uluslar arası ilişkiler tek bir adamın 2 dudağına bakıyor. Eskiden Abdulalh gül gibi daha makul ve mantıklı düşünebilen adamlar vardı. Artık ülkemizin kaderi tamamen tek bir adamın öfkelenmemesine bağlı. Bi bakmışsın sabah uyanıyoruz scud fuzeleri kafamızın üstünden uçuyor, yan komşunun evine grad füzesi düşmüş.
  • Oyle deme bu siyaset işlerine karısılmaz carpılırsın sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.