Şimdi Ara

şimdi 41 milyara alınacak en güzel full bi araba nedir??görüşler buraya;) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
5.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mussa

bu arada tavsiyem honda civic elegancedır, az da yakar!

AYNEN
  • Siyah Astra Cosmo ya da Siyah Leon Stylance genç adama iyi gider . Yalnız Leon biraz çok yakar.
  • evet leonun çok yaktığını duymuştum..honda civic elegance diosunuz yani bana uydu bile:)arabayı nasıl pert ettiğime gelince bu da bi beceri işi tam 2.ayını doldurdu ve uçtu gittiiiiii
  • bekle auris al
  • auris al diosun da güzel kardeşim o arabanın performansının nasıl olacağı belli değil peki auris beklerken civic fiyat artırırsa nolucak?ayrıca aurisin 45000ytl den başlayan fiyatlarla olacağı kulağıma geldi böyle bişi olursa full bi auris almaya kalksam en az 50 ye patlar bana
  • dediğinde haklısın ama auris civic e göre daha iyi bir araç olacak.çünkü euroncap kim ne derse desin benim için önemlidir bu konuda 5 yıldız alacağına kesin gözüyle bakılıyor.kim bakıyor dersen auris geliştiren mühendis beylerden biri.ayrıca yol tutuşunun ve malzeme kalitesininde çok yüksek olacağı söyleniyor.fuarda gördüm.içini görebildiğim kadarıyla gerçekten çok kaliteli şimdi bazı arkadaşlar okadar mesafeden nasıl anladın diyecekler ama anlaşılıyor.ve en önemlisi TÜRKİYEDE ÜRETİLCEK.bence çok önemli bu.bu araç pahalı olacak ama 41 milyara heralde 1.6 veya 1.4 modeli alınır.yoksa audi 3 le aynı fiyatta olacak değil ya!
  • Renault megane hb 1.6 privilage full+sunroof modelini iyi bir pazarlıkla 41000 ytl e yada daha aşağsına alabilirsin... arkadaşlar renault larda internet liste fiyatlarını önemsemeyin bir renault bayisine gidin ve pazarlık yapın o zaman fiyatlar ciddi bir şekilde düşüyor, rahat bi 3-4000 ytl indiriyorlar hatta daha fazlasını...
  • Full astra dızel al ama ıkıncı el olmadı audı bak ıkıncı el
  • umarım dediğin gibi fiyatı uygun olur.ilk çıktığında belkide tanıtım amaçlı bi kampanyası da olur.ayrıca ülkemizde üretilevek olmasıda fiyatı uygun olabilme ihtimali ni güçlü kılıyor.peki bu araba tam olarak ne zmana bayilere dağıtılıcak??bilgi varmı ama kesinnn ona göre bekleyelim
  • kesin bilmek için toyotasa da görevli olmak lazım.(gerçi onlar bile bilemeyebilir)ama muhtemelen şubat ayında adapazarında seri üretime geçilcek.artık 2-3 ay içinde piyasaya sürülür diye düşünüyorum.birde mart ta avrupada satışa başlanacağını duymuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LTBA_36R -- 16 Aralık 2006; 0:56:32 >
  • offf şubatta daha üretime geçicekse bu araba beklenmez hem ilk kez çıkacak olan bi araba da alınmaz diye düşünmeye başladım artık.denek durumuna düşmek kötü olur çünkü maliyeti fazla:)eniisi honda civic diorum hayat onda diorum siz ne diosunzu?keşke 2007 honda civic hb ler 1.8 diilde 1.6 motor çıkarıp düşük fiyatla satsalar gözümü kırpmadan alırımmm
  • civic al
  • arkadaşım TSİ falan alma sakın, henüz denenmemiş ve aşırı besleme yüzünden dayanıklılığı da tam bir soru işareti, kobay olma yani
  • volkswagen düşünmüorum artık arkadaşlar honda ya taktım kafatım ama hatchback çok pahalı ve 1.8 çok fazla
  • s40 veya mazda 3 e bak derim
  • Dostum denenmemiş motor diyorsunda adamlar bozuk motor cıkarcak diğillerya
    quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

arkadaşım TSİ falan alma sakın, henüz denenmemiş ve aşırı besleme yüzünden dayanıklılığı da tam bir soru işareti, kobay olma yani
  • 42 ytl Golf TSı motor en iyi gider
  • golf kullanıcısı olarak golf almanı tavsiye ederim
  • peki golf müü çok yakıyor yoksa honda mı?ikisinde de 1.6yı baz alalım??bu arada honca civic hb 1.8 var sadece dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

Orjinalden alıntı: herseynet

Golfun boşu civic'in dolusu gibidir,boş dediğiniz golf aslında hiç te boş değildir

Sırf motoru için donanımsız arabaya binmem. 140 hp lik araçta alaşım jant yok..

Burda bi karar vermek gerek, donanım mı? motor mu?

Gönül ister her ikisi olsun ... eğer yoksa tabiki donanım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.