Şimdi Ara

SimCity'deki Afetleri Tanıtan Video Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     PC oyuncularının büyük merakla beklediği SimCity, önümüzdeki senenin ilk çeyreğinde çıkacak. Maxis ve EA, oyuncuları uzun süredir ortalıkta gözükmeyen seriye hazırlamak için bir uğraş içerisinde.

Bugün yayınlanan videoyla birlikte SimCity'de başımıza gelebilecek bazı afetler tanıtılıyor. Şehrimizin ana düşmanları konumundaki afetleri önlemek veya geldiği sırada çabucak atlatabilmek için yapmamız gerekenler bu videoda bizlere anlatılıyor. Oldukça eğlenceli bir yapıda hazırlanan bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz;

• Binalar legoymuş gibi yıkılıyor :S

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykrm

Binalar legoymuş gibi yıkılıyor :S

Ne bekliyon battlefielddaki gibimi yıkılacaktı? Nasıl yıkıldığının çokta önemi yok o tarz bir oyun değil bu
  • Altayzı isteriz BSC !
  • quote:

Yeni jenerasyon kendini çok belli ediyor.

• quote:

git oyun oynamayi ogren gel karsımıza bu similasyon oyunu hayatinda sim city oynamıssındır
  • Yeni jenerasyon bildiğin grafik ve efekten başka bir şey beklemiyor arkadaş ya. Biz Sim City 2000 oynarken her olayına hayran kalıp oynuyorduk efsaneydi şimdi ise efsanelerin değeri pek bilinmiyor. Oyuncuyum diye geçinen kesimden nefret etmeye başladım...

• ateş etmeli mi bu oyun ?
  • oyun dehşet geliyor ama keşke şubatta gelmeseydi çok geç çıkıyor

• Orijinalden alıntı: selcuk6688

git oyun oynamayi ogren gel karsımıza bu similasyon oyunu hayatinda sim city oynamıssındır
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hem simulasyon diyosun hemde gerçekçilik bekleme :S Bu simcity miş. Bende lego oyunu sanıyodum. Simulasyonun daha anlamını bilmiyosun geliyosun burda oyun oynamayı öğren diyosun, ordada ayrı bi saçmalamışın. Değişik insanlarla muhattab olmak zorunda kalıyoruz ya ben ona yanıyorum.

• yav arkadaş heralde gene beklediğim olmayacak nerede o afetler içinde seller deprem bölgeleri bildiğin şehir planlaması yaparak kuracağım koskoca şehirler... gene olmayacak gibi ama neyse..
    gamebos
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

ateş etmeli mi bu oyun ?

Ateş gereken yerden ateş edeceklerdir .

• Video güzel olmuş. Oyunun çıkmasını merakla bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afetler pek de doğal değil hani

• yıkım efektleri biraz daha iyi olabilirmiş bence

• quote:

Orijinalden alıntı: selcuk6688

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hem simulasyon diyosun hemde gerçekçilik bekleme :S Bu simcity miş. Bende lego oyunu sanıyodum. Simulasyonun daha anlamını bilmiyosun geliyosun burda oyun oynamayı öğren diyosun, ordada ayrı bi saçmalamışın. Değişik insanlarla muhattab olmak zorunda kalıyoruz ya ben ona yanıyorum.

al turu neymış ogren bilmiş kişi seni

http://www.bolumsonucanavari.com/?pidx=12&gid=1576

ne yaziyor orda oku bir bakim sim city oynamadigin burdan belli istersen ign sonucu atayim ayrıca afetler o kadar degildir maximumda acınca grafiki gorcen senin gibiler grafike bakıyor oynayisa degil sim city afetleri o kadar degildir oyun şubatta cıkıyor sureleri bol heriflerin siz turk mileti emege sayginiz sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk6688 -- 16 Ekim 2012; 13:37:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.