Şimdi Ara

simcity 4 ipuçları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
95
Cevap
0
Favori
100.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deepblue32

1-) Kurduğun şehirde evleri yoldan uzakta kurmuşsun sıfırdan böle mi başladın yoksa etrafında yollar wardı da büyüdükçe o yolları yıktın mı çünkü ben de aynısını yapayım dedim araba ulaşımı yok işareti çıktı? üstelik kimse kolay kolay taşınmadı

sıfırdan öyle başladım ama yoldan uzak olsa da evlerin kapısına yol bağlantısı yaptım dikkat edersen yani yol ile bağlantıları var yanlış anlama tıpkı site tarzı nizamiyeden içeri giren yol ile anayol aynı olmaz

bir de sıfırdan bukadar büyük şehir olmaz ben her defasında yeniden başlasam da komşu sanayi bölgelerini ve iş merkezlerini yıkmadığım için hazır da istihdam alanı mevcut oluyor böylece sıfırdan yeni bir şehir başlatınca yeni istihdam alanlarıyla uğraşmıyorum ve çok ama çok kısa bir sürede şehir hızla büyüyor ve ben de böyle olunca gelirler tavan yapınca daha rahat plan yapabiliyorum
    bir arkadaşın dediği gibi:
    quote:

Orijinalden alıntı:@Speedy9355

Ufak bir hile, para sıkıntınız olunca,
    Sanayi ile evler arasındaki yollara gişe koyun vatandaş mecbur geçecek sizde para kazanacaksınız.Vergi dengenizi iyi ayarlayın.
    Bir ara çok güzel şeyler yapmıştım.

quote:

Orijinalden alıntı:deepblue32

2-) Mahallelerin orta kısmına sadece hastane okul ve görebildiğim kadarıyla lise yapmışsın itfaiye ve polis merkezi neden yok? ihtiyaç olmuyo mu oturulan mekanlarda?

itfaiye ve polis merkezine gerek yok itfaiye ve polis karakolu gibi küçük birimler yaptım dikkat edersen görebilirsin
    ama merkez gibi büyük birimleri şehrin ortasına koydum

quote:

Orijinalden alıntı:deepblue32

3-) Kurduğun şehirdeki o görünen binalar birer landmark mı yoksa evler büyüyünce harbi öle mi oluyo :) ben hiç beceremedim de :) Neyse umarım okursun. Kolay gelsin

landmark değil plug in olmamış simcity 4 rush hourda çıkabilecek en büyük binalar bunlar

inşallah anlatabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 16 Eylül 2010; 15:02:14 >

• Konu faydalı olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NecmettinArat

quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

Oynardım hoşumada giderdi ama bir halt beceremezdim.En sonunda ya hortum yollardım yada yıldırım yağdırırdım şehrin üstüne

bu mesaj için mi konuyu hortlattın?

biz hortlakları seviyoruz ama
  • Hiç aklıma gelmemişti böyle yapmak.
  • Neredeyse 8 sene olacak.Ne oyunmuş yahu...İnsana yatakta bile rahat vermiyor,uyumadan bi dolu plan yaptırıyor şöyle yapsam böyle yapsam diye.Resmen akıllara zarar,hay nerden yaptı bunu Maxis?!...
  • haklısın modur masa başına oturup kareli kağıtlarda plan çizdiğim bile olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 24 Eylül 2010; 12:03:14 >
  • Bunun gibi rts tarzından yeni çkmış bi oyun tavsiye ederisiniz tercihen türkçe yaması olursa çok iyi olur.
  • Simcity 4 Deluxe Edition2un yeri her zaman ayrıdır. Hoş grafikleri de bir süre daha idare eder. En azından 2012'ye kadar oynanır bence.
  • şehirlerin harika olmuş. bende böyle şehirler yapmaya çalışıyorum ama 300.000 nüfusu geçince hangi bilgisayarda oynadıysam da oyun işgenceye dönüştü çünkü çok takılıyor oyun dan atıyor ve seneler ilerlemiyor yani sürekli yatırım yaparken paramı alamıyorum sen bu sorunu nasıl aştın.?
  • İstanbul gibi köprüleri paralı yapPara basarsın.
  • Türkce yamayı uygulayamıyorum şöyle bir hata veriyor ? Sebebi Nedir ?

• bi ürün aldım bu oyunu hediye verdiler. paketin üstünde sımcıty 4 deluxe edition yazmakta. ?
    Hata kodu ile ilgili bir program indirdim bu sefer yükleme sayfası açıldı fakat bu seferde klasör hatası verdi ?

• tahmin ettiğim gibi sende delux edition var ama türkçe yama rush houra göre
    bence yamadan vazgeç
  • delux editiona göre yama yok ozaman ?
  • Facebook'un Millionaire City oyunu sarınca bunu okudum bir yerde. Cities XL ile birlikte Simcity 4 Deluxe Edition indiriyorum fakat önce SC4DE deneyeceğim.

Bu sayfa çok yardımcı olacak gibi. Emeğin ve paylaşımın için teşkkürler. Umarım Türkçe Yama da bulabilirim.
  • Oyun kurdum. Türkçe yama da yükledim. Ancak pek kafa karıştırıcı. Ne yapacam, nasıl başlayacam beceremedim.
  • Yukarıda da linkini eklemişsin sağolasın. Baktım ama bilgisayardan okunmayacak kadar yazıları küçük ve uzun. Ben de yazıcıdan çıkarttım. Hem okuyup hem de oynamayı deneyeceğim.
  • yeni bir şehir kuracağın zaman eski sanayi ve ticaret bölgelerini yok etme sakın
  • çünkü hazır istihdam olunca nüfus bir anda patlıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.