Şimdi Ara

Simbat Kuruyemiş İçinden Fare Kafası Çıkmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
9.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer kuruyemişte ilaç, hormon, gdo olsaydı fare gelmezdi. %100 organik kuruyemiş. Güvenle alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bberatt

Karalama kampanyasindan baska bir sey degil. Kac senedir cerezinden tut tavuga kadar bimden alisveris yaparim daha suana kadar bi kere sorun yasadim. Bir peynir kuflu cikmisti. Gittim iade etmistim hic zorluk cekmeden.

Hele cerezleri harikulade gercekten. Buradaki en kral kuruyemisciden bile taze satiyor. O gun bir badem almisim. Daha hala tadi damagimda. Bademler genelde acimsi olur ama bu bal gibiydi ve kitir kitirdi. Adi ustunde cerez gibi gitti vallaha. :)

Aldığımız peripella nin içinden tırnak çıktı. Ben olabilir gözü ile bakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiskum

quote:

quote:

quote:

quote:

Of soslu mısır

Tiskum aradan 2.5 yil gecmis be. :) Hala buralardasin demek...

Tabi, umarim yanlis kisiyle karistirmamisimdir.

Sen kimsin ayku

😁 Tahmin etmistim hatirlayamayacagini.

Pmden sohbet etmistik zamaninda ama 2.5 yili bile gecmistir belki.

Allah belamı versin o nasıl bi konuşma hatırlamamam daha iyiymiş

hahaha 😁

Haklisin. 😁 Simdi az once gordum seni. Bir gulme geldi konusmalari hatirlayinca. 😁

• Neyse homofobik kardeşim hayırlı akşamlar

• quote:

Neyse homofobik kardeşim hayırlı akşamlar

Acikcasi ne konustuk gram hatirlamiyorum, sadece sacma bir seydi onu biliyordum.

Ama simdi homofobik dedin de simdi hayal mayal hatirlamaya basladim. Bayagi sacmalamistim sanirim. :D

Neyse sana da hayirli aksamlar.

• quote:

quote:

Acikcasi ne konustuk gram hatirlamiyorum, sadece sacma bir seydi onu biliyordum.

Ama simdi homofobik dedin de simdi hayal mayal hatirlamaya basladim. Bayagi sacmalamistim sanirim. :D

Ben de hatırlamıyordum okuyunca gördüm okuyup hatırlayabilirsin ahahah:D

• quote:

quote:

quote:

Ben de hatırlamıyordum okuyunca gördüm okuyup hatırlayabilirsin ahahah:D

Artik nasil bir ruh halindeysem o zamanlar mesajlari silmisim. :D hahah

Pmden Ss atsana bir kac tane. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 15 Mayıs 2017; 21:43:30 >

• Vitamini kafasında

• Simbat Kuruyemiş İçinden Fare Kafası Çıkmış

• Küflenmiş antep fıstığı o millete yediriyorlar

• Ne güzel işte gerçek fare parçaları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Karalama kampanyasindan baska bir sey degil. Kac senedir cerezinden tut tavuga kadar bimden alisveris yaparim daha suana kadar bi kere sorun yasadim. Bir peynir kuflu cikmisti. Gittim iade etmistim hic zorluk cekmeden.

Hele cerezleri harikulade gercekten. Buradaki en kral kuruyemisciden bile taze satiyor. O gun bir badem almisim. Daha hala tadi damagimda. Bademler genelde acimsi olur ama bu bal gibiydi ve kitir kitirdi. Adi ustunde cerez gibi gitti vallaha. :)

konudaki karalamaysa sizdekide reklamdan başka bişey değil.bimin çerezleri kadar dandik çerez yok.taze olabilir ama tadı acayip kötü.bi gidip hakiki kuruyemişçilerden alışveriş yap ne dediğimi anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soncuma37

quote:

konudaki karalamaysa sizdekide reklamdan başka bişey değil.bimin çerezleri kadar dandik çerez yok.taze olabilir ama tadı acayip kötü.bi gidip hakiki kuruyemişçilerden alışveriş yap ne dediğimi anlarsın.

Buradaki kuruyemiscilerin en krali bile yetisemez demisim sen kuruyemisciden ye diyorsun. Yemediysem niye boyle konusayim. Findigi ve bademi mukemmel. Son aldigim ozellikle...

Yaptigim reklamcilik degil, yaptigim sezarin hakkini sezara vermek. Burada cevrede, komsularda vs daha bimin findigini ve bademini begenmeyen gormedim. Sen ne yemissin bilmiyorum?

• Bim poşeti ile a101 e girip şok nerede diye sorasım var

• Sürekli bim in çerezlerini alıyorum. Bazen çekirdeği iyi olmuyor. Ama karışık, antepfıstığı, badem fiyatına göre çok kaliteli. Hiç inanmıyorum bu habere.
  • Bim den çöp poşeti bile alınmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şoka gidip soslu cips alırım hep bimden bedava olsa almam

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Bimin kuruyemişleri çöp.

sen aç kal hiç birşey yeme
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Bimin kuruyemişleri çöp.

Çöp hocam yalan yok, kötüleme yok.

Ucuzda değil, aynı fiyata gidin kuruyemişçiden alın en azından tadı adam gibi.

Kabak çekirdeği çok çok kötü. Çok yiyince dili yakıyor. Soslu mısırı çok seven biri olarak bim soslu mısırını zor bitirdim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Bimin kuruyemişleri çöp.

Çöp hocam yalan yok, kötüleme yok.

Ucuzda değil, aynı fiyata gidin kuruyemişçiden alın en azından tadı adam gibi.

Kabak çekirdeği çok çok kötü. Çok yiyince dili yakıyor. Soslu mısırı çok seven biri olarak bim soslu mısırını zor bitirdim...

aynı grama gerçekten kuruyemişçiden alabiliyormusun ben denedim kazıklandım geliyor bana

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.