Bildirim
Simao vs Tello (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Negatiwe

Bobo- Delgado belki istikrar abidesi değillerdi ama şu anki kadrodan çok daha iyi işler yapıyorlardı. Kaldı ki şu an kadroda bulunanlarda da istikrar denen bir şey yok hatta q7 o kadar abartılıyor ki gıcık olmaya başladım adama.
Kişiliğiyle de tam beşiktaşın kaptanı olmaya layık bir oyuncuydu ama tabata yüzünden gönderildi.
Rize ve kasımpaşaya attığı goller aklımdan çıkmıyor
Cannot the kingdom of salvation take me home
-

Komedi yahu..Simao geldiğinde kim derdi ki bu kadar az katkı vereceini ? Simao geldiğinde kaç kişi dedi gelmesin bu adam Beşiktaş'ın oyuncusu olamaz diye ! Ama şimdi başlık açılıyor Tello'yu gönder Simao yu al mantıklı dğil diye..
Zamanında şimdi nerede denilen isimlerde küfür yiyordu..Şimdi bu mesajlar saklansın çünkü eminim ki seneye nerede Simao gibi adam nerede Almeida gibi adam diye mesajlar gelecek
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: eyoruk
Komedi yahu..Simao geldiğinde kim derdi ki bu kadar az katkı vereceini ? Simao geldiğinde kaç kişi dedi gelmesin bu adam Beşiktaş'ın oyuncusu olamaz diye ! Ama şimdi başlık açılıyor Tello'yu gönder Simao yu al mantıklı dğil diye..
Zamanında şimdi nerede denilen isimlerde küfür yiyordu..Şimdi bu mesajlar saklansın çünkü eminim ki seneye nerede Simao gibi adam nerede Almeida gibi adam diye mesajlar gelecek
Senin düştüğün durum kadar komedi olacağını sanmıyorum, açılan başlığın dediğin başlığın tarihine bak
sonra bu adamlar geldiğinde neler dediğime bak
http://forum.donanimhaber.com/m_48975833/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48975833
sonra gel gülmeye devam edelim sana kaldığımız yerden.._____________________________
-
Tamam da ben bir gariplik farkedemiyorum ?
Ben mantık aranmasını saçma buldum .Tamam kişisel görüştür Tello daha iyidir kötüdür falan ama şimdi transfer aşamasında iken Simao denildiğinde herkes harika olur yorumları yapıyordu,Tello'nun da sezon başında sanki takımdan gitmek istiyormuş gibi havası vardı.Denizli 'nin son zamanlarında bir hayli yıpranmış idi..
Komik bulduğum şey ; şimdi neredeler keşke olsalar denilen isimler , takımdayken istenmeyen isimlerdi.._____________________________ -
quote:
Tamam da ben bir gariplik farkedemiyorum ?
Ben mantık aranmasını saçma buldum .Tamam kişisel görüştür Tello daha iyidir kötüdür falan ama şimdi transfer aşamasında iken Simao denildiğinde herkes harika olur yorumları yapıyordu,Tello'nun da sezon başında sanki takımdan gitmek istiyormuş gibi havası vardı.Denizli 'nin son zamanlarında bir hayli yıpranmış idi..
Komik bulduğum şey ; şimdi neredeler keşke olsalar denilen isimler , takımdayken istenmeyen isimlerdi..
Şimdi eyoruk elalem istemiş istememiş bilemiyorum herkesin futbol manteryalitesi farklı,
Ama gerçekler var birde, Tello'nun sol kanattan açtığı ortalar bile bu adamdan kat ve kat iyiydi, Tello gittiği zaman sevinen arkadaşları da hatırlıyorum zaten dikkat edersen linkteki başlıktada şokta millet, neeeee nasıl yani Tello vs Simao mu diye.. ama her şey ortada.. Simao bu takıma geldiğinden beri ne yaptı ne katkı sağladı.. Tello dediğiniz, bir çırpıda gönderdiğiniz adam Beşiktaş'a kaç maç kazandırdı hanginiz hatırlıyor? zaten hatırlansa bu şekilde konuşulur mu?
ilk geldikleri gün yazdığım fikirlerim var o linkte. tek bir düşüncem için yanlış demiyorum bugün hala, ama bazıları rüzgarın estiği yönde sürekli.. Bak sende yazmışsın oraya ne güzel fikirlerini mesela Almeida : "Kısa sürede önemli katkılar verdi.Alışmaya başladı ,giderse üzülürüm." geldiğinden beri o önemli dediğin katkılar nelerdir benim göremediğim? hala öyle mi düşünüyorsun bugün de?_____________________________
-
Tabi Simao büyük hayal kırıklığı..O diğer konuda yazdığım düşünceler bile değişti ama olumsuz yönde ....Güven veriyor diyordum ama şimdi sahada göremiyorum..Sorumluluk almalı ,ilk geldiğinde yine etki yapmasa bile farkediliyordu çalışıyordu sağ-sol kanat falan..
Almeida konusunda ise gitsin daha hayırlı olacaktır diyorum ama bu kendinsinden kaynaklanmıyor Beşiktaş böyle oynamaya devam ederse Almeida kendini gösteremez..Sezona nasıl başladığını gördük sakatlandı ,formsuz oldu takım dökülmeye başladı falan..İyi oyuncu kaliteli isim..Her zman takım bulur ,para da kazandıracaktır.._____________________________ -
quote:
Tabi Simao büyük hayal kırıklığı..O diğer konuda yazdığım düşünceler bile değişti ama olumsuz yönde ....Güven veriyor diyordum ama şimdi sahada göremiyorum..Sorumluluk almalı ,ilk geldiğinde yine etki yapmasa bile farkediliyordu çalışıyordu sağ-sol kanat falan..
Almeida konusunda ise gitsin daha hayırlı olacaktır diyorum ama bu kendinsinden kaynaklanmıyor Beşiktaş böyle oynamaya devam ederse Almeida kendini gösteremez..Sezona nasıl başladığını gördük sakatlandı ,formsuz oldu takım dökülmeye başladı falan..İyi oyuncu kaliteli isim..Her zman takım bulur ,para da kazandıracaktır..
Konuya bu aksam ilk attigin ilk mesajda basligima istinaden dedin ki "komedi yahu, kim derdi ki simao ilk geldginde katki saglamayacak diye, sen soylememissin ama ben ilk geldgnde soylemisim yani gulecek pek bir sey yok gordugun gibi. Simao da Almeida da kariyeri buyuk oyuncular biz demiyoruz ki bu adamlar futbol bilmiyor. Besiktasa uymaz katki saglamaz dedik ilk gunden beri. Kimle neyi tartistigimiza dikkat edersek sorun kalmaz bence. Besiktas' i bilmeyen kisilerle ayni kefeye koyuyorsunuz bazen bizi. Dogru olmuyor.._____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeanne dArc
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem
quote:
Orijinalden alıntı: Jeanne dArc
quote:
Orijinalden alıntı: Lawagolem

bobo çok babaydı be...
Hay boboya dalayım yaa. Ya arkadaş siz ne eskici zihniyetli adamlarsınız yahu. Vallahi bak kavga çıkaracam sonunda bu forumda
yok abi; ben o bobo-tello-delgado jenerasyonundan en az bi tanesinin kalmasını çok isterdim. adamlar bazen kötü olsalarda senelerce taşıdılar; bu yönetime ve düşüş gösteren grafiğe rağmen üst sıralar oynayan bi takım olarak kalmamızı sağladılar. sanki ihanet ettiler anasını satiyim; çil yavrusu gibi dağıttık.
O tayfadan bobonun kalmasini ben.de isterdim gercekten. Menajerinin oyununa kandi, saglik olsun.
Bu arada espri yapiyorum, umarim kirici olmamisimdir:D
menajerin oyununa felan kanmadı, demirören bir şekilde çomak soktu buna kalıbımı basarım, bobo'ya yeni sözleşme teklifi bile etmemişlerdir bundan eminim.._____________________________ i bless the rains down in africa..
-
takmışsınız kafaya, tello, bobo, delgado,
Dünya da futbolcu mu bitti, bu adamlar bulunmaz hint kumaşı değil ya,
Arasan bunlar gibi bir dolu adam bulursun._____________________________ -
Simao çok kaliteli bir futbolcu. Ama ne yazıkki bizde tutmadı, olmadı. Belki daha iyi bir kadro jenerasyonunda gelseydi daha faydalı olurdu. Ama bu takımda ne yazıkki yapamadı. Ama asla kötü bir futbolcu değil. Önümüzdeki sene yolları ayırma vakti. Zaten yaşıda ilerledi. Onun yerine Amrabatı alsak çok güzel olur
_____________________________ -
34 yaşındaki guti bile -sonunda cozutmuş olsada- baya bi süre takıma faydalı olmuş, hatta bir ara sırtlamıştı. daha 32 yaşında olan simao'nun bu kadar bitik olması çok büyük şanssızlık bizim için. halbuki bırakın kanadı; bu tecrübe ve kariyerle forvet arkası/oyun kurucu olarak oynatılıp takımın kilit oyuncusu olması bile gerekiyodu. _____________________________ -
Bjk izliyorum ama Simao ne yapıyor çözemedim ben ya oyuna hiç bir etkisi olmuyor. _____________________________ -
Yanarım yanarım da ,Tabatayı göndermemek için Delgadoyu sattıklarına yanarım yemin ederim hocam. _____________________________ Citroen C3 Comfort Plus 2012 1.4 Turbo Diesel
Sony Xperia P Grey Ice Cream Sandwich 4.0.4
Sony Vaio SVE1712W1EB Microsoft Windows 8
Sony Alpha SLT-A37M 18-135 mm Lens Prof Cam
-
bedava simao baldan tatlıdır ama tat kalmadı _____________________________ 
-
Bobo yu hala çok severim ama son zamanlarda çok isteksizdi koşamıyordu olmuyordu yani tadında bıraktık güzelde oldu ama TELLO ya o adam gönderilir mi ? vallahi çok kral adamdı _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki