Şimdi Ara

Sim Yok Servis Yok HATASI YARDIMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. cihazımda son bir iki haftadır durduk yere servis yok yada sim yok yazıyo uçak moduna alıp geri alınca düzeliyor. Günde 1 kez olmaya başladı ilk başta şimdi 30dkda bir oluyor resmen. 5.1.1di jailbreaklıydı ondan mı acaba dedim 6.1 yaptım hala sorun devam ediyor. Sim kartım vodafone kesilme yada kırılma değil orjinal mikro sim aldım. Ağ ayarladrınıda sıfırladım hala devam ediyor. Garantisi yok

• uppp
  • Operator surum numarasi nedir? Kartda problemde olabilir baska bir arkadasinizin karti ile denermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 5 Şubat 2013; 19:38:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_7

Operator surum numarasi nedir? Kartda problemde olabilir baska bir arkadasinizin karti ile denermisiniz

14.0 operatör sürümü bu ne işe yarıyor ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brtgltkn_

quote:

Operator surum numarasi nedir? Kartda problemde olabilir baska bir arkadasinizin karti ile denermisiniz

Sorun ondan olabilir diye sordum, son surumdeymis siz başka kart ile deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim 3gs cihazımda da vardı bu hata, 4 ay boyunca çektim ve en sonunda servise gönderdim. 1 ay sonra geri geldi, değişim yok sorun bulunamadı veya tespit edilmedi diye. fitil oldum, ama bb güncellenmiş geldi cihaz, şimdi çok çok nadir olarak yapıyor, uçak modunu kapatıp 45 sn bekleyip açınca düzeliyor. gerçekten mide bulandırıcı ama küçük bir sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cybrstn

benim 3gs cihazımda da vardı bu hata, 4 ay boyunca çektim ve en sonunda servise gönderdim. 1 ay sonra geri geldi, değişim yok sorun bulunamadı veya tespit edilmedi diye. fitil oldum, ama bb güncellenmiş geldi cihaz, şimdi çok çok nadir olarak yapıyor, uçak modunu kapatıp 45 sn bekleyip açınca düzeliyor. gerçekten mide bulandırıcı ama küçük bir sorun.

Yeğenimin 3gs cihazı da aynı hatayı verdi,
    Şuanda ipod olarak kullanıyor,
    servise gönderecektik,yapamazlar mı yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

benim 3gs cihazımda da vardı bu hata, 4 ay boyunca çektim ve en sonunda servise gönderdim. 1 ay sonra geri geldi, değişim yok sorun bulunamadı veya tespit edilmedi diye. fitil oldum, ama bb güncellenmiş geldi cihaz, şimdi çok çok nadir olarak yapıyor, uçak modunu kapatıp 45 sn bekleyip açınca düzeliyor. gerçekten mide bulandırıcı ama küçük bir sorun.

aynen uçak modu 45sn beklemıyorum ac kapa yapınca hemen oluyor. ama buyuk bı sıkıntı kım arıyosa ulasamıyo 30dkda bır falan oluyo sorun sım kartımı cok cıkarıp taktım bı ara acaba ondanmı
  • quote:

quote:

quote:

Sorun ondan olabilir diye sordum, son surumdeymis siz başka kart ile deneyin

hocam bı ara cok cıkarıp taktım sımı ondan olma ıhtımalı varmı
  • quote:

quote:

aynen uçak modu 45sn beklemıyorum ac kapa yapınca hemen oluyor. ama buyuk bı sıkıntı kım arıyosa ulasamıyo 30dkda bır falan oluyo sorun sım kartımı cok cıkarıp taktım bı ara acaba ondanmı

yok hocam, denemediğim yöntem kalmadı. eski sim kartın bakır yerlerini ilk günkü gibi temizledim, iğneyle sim yuvasını temizledim, çeşitli kombinasyonlarla simkartı takıp çıkarmayı denedim (telefon kapalıyken, açıkken, tam açılmamışken kart takıp ) yok. en sonunda yolladım teleservice e ve resmi olarak bir sorun tespit edememiş veya bulamamışlar. ama sistem güncellendi felan yazıyordu, cihaz geldiğinde bb yükselmişti ama cihaz yurt içi ve simfree. şimdi dediğim aralıklarda oluyor, aman buna da razıyım Allah daha beterini vermesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

quote:

Yeğenimin 3gs cihazı da aynı hatayı verdi,
    Şuanda ipod olarak kullanıyor,
    servise gönderecektik,yapamazlar mı yani

hocam o kadar para verilmiş cihaza, ipod olsun diye vermedim ben. en azından son çare olarak yolladım. he ikinci kere olur gönderirim yapamazlar, üçüncüde gönderirim yapamazlar. yasal olarak değişim talebi hakkına sahip olur ve kullanırım. parayı sokaktan toplamıyor kimse. siz de hakkınızı arayın, garanti sürem 2013 ekim ayına kadar sürüyor, hakkınızı sonuna kadar arayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.