Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (497. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: burakkurnaz61
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.941
Cevap
264
Favori
534.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

pc den önce ps5 de uzun süre gt7 oynadım(200 saat kadar). dd pro veya daha fazla bütçe varsa dd+ tavsiye ederim. thrustmaster ve logitech de direct drive çıkardı ama fanatec kadar beğenilmedi. DD olmayanlar ise bu saatten sonra alınmaz.

• ninapersson N kullanıcısına yanıt
    Bende tam böyle düşünüyordum,
    teşekkür ederim cevap için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese günaydın.

Thrustmaster T300 GT RS için bir sorum olacak. Bu bir sorun da olabilir. Çünkü bildiğim tüm ayarları denedim.

GT7 oyununda direksiyon beni yolda tutmak için müdahalelerde bulunuyor. Mesela virajda arka kaçtığı zaman, otomatik kontra veriyor ya da düz yolda, hafif sağ veya sol yaptığımda, yalpalama olmasın diye önce sağa, sonra sola müdahalelerde bulunuyor. Bir sürü yere baktım ama böyle bir sorun yaşayan olmamış. Aynı sorunla karşılaşan varsa, çözüm konusunda yardımcı olursa çok sevinirim. Kısaca direksiyonun bana asist yapmasını istemiyorum.

**Bu yazıyı oyunun/ekipmanın forumuna da atacağım. Uygunsuz bir durum varsa silebilirim. Teşekkürler.

• Onurchik kullanıcısına yanıt

Bazı oyunlarda sürüş asistanı gibi bir ayar oluyor GT7 bende olmadığı için bilemiyorum ama böyle bir ayar varsa açılmış olabilir bi kontrol etmekte fayda var.

• Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]
    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]racing ıdiot nation
    Can Max Verstappen Revolutionize Formula 1 by Recruiting Sim Racers as F1 Drivers?
    https://racingidiotnation.wixsite.com/default/post/can-max-verstappen-revolutionize-formula-1-by-recruiting-sim-racers-as-f1-drivers
  • Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

A101 kokpit satıyormuş

• -cyanide - kullanıcısına yanıt

Sigma kokpit fiyatına bu saçma su borusu tasarımı kim alır ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simagic p2000 aldım kullanan var mıdır burda

• Giriş seviyesi yükseklik ayarlı stand :) Tsw de sahibinden simpace'ten bu arada, ben de alırken buradaki üyelere mesaj atıp sormuştum, güvenilir. Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NİGHTROD -- 25 Şubat 2025; 23:1:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba

3-5 ay önce yazmıştım, yurt dışından bir arkadaşım vasıtasıyla Fanatec getirttim

Geçtiğimiz hafta da Wolf Racing'ten kokpit sipariş verdim

Evde 10 yıl önceki sistemimden kalma koltuğu da kendilerine verdim, kokpite monte ettiler

Kokpiti koyacak odayı ve ekranı henüz hazırlayamadığım için salonun köşesinde duruyor :)

Yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum

PS 5 ve PC'de oynamayı düşünüyorum, belki 1-2 sene içinde Xbox için de direksiyon almayı hedefliyorum

TV mi yoksa Monitörmü tercih etmek daha iyi olur karar veremedim, fikir paylaşan olursa sevinirim

Teşekkürler

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

• iTsUp2u İ kullanıcısına yanıt

Alabiliyorsanız 3 adet 32 inc monitör yoksa 27 inc alın

• Selamlar Moza R5 almayı düşünüyorum, tavsiye edilir mi, oyun uyumluluğu konusunda sorun yaşar mıyız?

• Selamlar, ortak etkinliklerin yapıldığı gruplar var mı? Bazı etkinliklere https://www.simracing.gp/ üzerinden katılıyorum. Ama bu forum üyelerinin de bulunduğu gruplar varsa katılmak isterim.

• Elitforce kullanıcısına yanıt
    Bilindik bütün sim oyunların da sorunsuz çalışıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kimsenin drivehub hakında bilgisi yok mu yauw

• uuRKara U kullanıcısına yanıt

Neyi merak ediyorsunuz ? Kullanıp iade etmiştim geçen sene... Ts-pc racer için almıştım, malum bu direksiyon sadece pc de çalışıyor, ps3 te gran turismo 5 oynamak gibi bir şeyi hala ara sıra yaparım ve bunu eldeki direksiyonum ile yapma fikri geldi ama böyle drivehub gibi bir cihaz olmadan bağlantı mümkün değildi tabi. Tam olarak benim işimi görmedi bende malesef iade ettim. Benzer bir ürün daha aldım ama onda da sorunlar yaşadım ve onu da geri verdim...

• Nereden aldın acaba? TR de bulması imkansız gibi bişey .
    Geri bildirime aparatsız oynanıyormuş gibi cevap veriyor mu . Gecikme vs yaşanıyor mu.

• uuRKara U kullanıcısına yanıt

Drivehub ve brooks iki farklı ürün almıştım ama ikisini de iade etmiştim fakat dediğim gibi bu durum tamamen benim direksiyonum ile ilgili . Ts-pc racer bu konudaki en zor cihaz diyebiliriz sadece PC desteklediği için . Ben Amazon com tr den almıştım ama şu an sanırım ulaşmak mümkün değil . Temin edilemiyor şeklinde görünüyor malesef :(

• Uzun zamandır Türkiye’de yok bu ürün deiğin gibi ulaşması mümkün değil

• Pratik, kullanışlı ve sağlam bir stand öneriniz var mı arkadaşlar? Çok yer kaplamazsa sevinirim:) Moza R3 ile kullanacağım.

• 
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.