Şimdi Ara

Sim Kartı Takılabilen Tabletler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
20.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar. Sim kartı takıp internette dolaşabileceğim, telefon görüşmesi yapabileceğim, film, oyun vs. gibi alanlarda işimi görebilecek bir tablet arıyorum. Maksimum verebileceğim para 1200 TL. Ayrıca yanımda taşıyacağım bunu. Bu nedenle çok kaba bir şey olmasını istemiyorum. Aklımdan geçen maksimum 8 inç ama benim yapacağım gibi yanında taşıyan varsa ve büyük ekranda zorlanmıyorsa bunu düşünebilirim. Ayrıca telefon görüşmeleri için randımanlı oluyor mu tabletler? Kocaman bir tableti kulağa dayamak abes kaçar. Bunun için bluetooth kulaklık veya mikrofonlu kulaklık düşünüyorum. Fiyatı yüksek bir ürün varsa, bu özelliklere uygun olan, tavsiye edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı
  • sim kart takıp netde dolanmak istiyorsan 3g tabletlerin tamamı işini görür ama tel görüşmeside istiyorsan seçeneklerin çok kısıtlı.asus fonepad 7 modelini alabilirsin yada biraz daha bekleyip yakında çıkacak olan asus fonepad 8 modelini alabilirsin.ikiside tel görüşmesine imkan veriyor.samsungunda telefon görüşmesine olanak veren bir kaç modeli var ama güncel ürünler değil.bulduğun 3g li tabletlerde ise telefon özellğini aktif etmem lazım onun içinde yurt dışında kullanılan aktif sim kartlı modellerin romları bulman ve tablete uyarlaman gerekiyor.örnek olarak galaxy tab 3 t212 3g modelinin telefon özeliğini aktif etmek için yurt dışında kullanılan resmi t211 romunu tablete uyarlamak gibi.bunlarda hem zahmetli bir iş hemde ürününü garanti kapsamı dışında kalmasına yol açar.telefon olarakda sürekli telefon görüşmesi yapan birisi için 7 inch bir derece ama 8 inc işkence yaratabilir fakat çok nadir tel görüşmeleri yapan birisi için 7 inch hiç sorun yaratmaz 8 inchde alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeNOzGuRuM -- 29 Haziran 2014; 18:35:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: benozgurum

sim kart takıp netde dolanmak istiyorsan 3g tabletlerin tamamı işini görür ama tel görüşmeside istiyorsan seçeneklerin çok kısıtlı.asus fonepad 7 modelini alabilirsin yada biraz daha bekleyip yakında çıkacak olan asus fonepad 8 modelini alabilirsin.ikiside tel görüşmesine imkan veriyor.samsungunda telefon görüşmesine olanak veren bir kaç modeli var ama güncel ürünler değil.bulduğun 3g li tabletlerde ise telefon özellğini aktif etmem lazım onun içinde yurt dışında kullanılan aktif sim kartlı modellerin romları bulman ve tablete uyarlaman gerekiyor.örnek olarak galaxy tab 3 t212 3g modelinin telefon özeliğini aktif etmek için yurt dışında kullanılan resmi t211 romunu tablete uyarlamak gibi.bunlarda hem zahmetli bir iş hemde ürününü garanti kapsamı dışında kalmasına yol açar.telefon olarakda sürekli telefon görüşmesi yapan birisi için 7 inch bir derece ama 8 inc işkence yaratabilir fakat çok nadir tel görüşmeleri yapan birisi için 7 inch hiç sorun yaratmaz 8 inchde alınabilir.

Teşekkürler hocam yorumun için. Ben de yaptığım araştırmadan sonra bu sevdadan vazgeçtim. Bir tablet alıp yanına da külüstür bir telefon alacağım. Hocam yalnız Ipad 3G modellerinden birisini düşünüyorum. Tableti internette ve mesajlaşmada kullanacağım. Telefonu ise sadece konuşma için kullanacağım. Şimdi ikiz kart denilen bir şey varmış. Ben bunlardan alıp birisini tablete diğerini telefona takarsam ikisini de kullanabilir miyim? Misal ben internette gezerken telefonumun aramalara kapalı olmaması lazım. Bana bir arama geldiği an tabletteki hat kapanıp telefondaki hat mı açılır? Yoksa arayanlar bana ulaşamaz mı?

• Note 2-3 almayı düşünmez misiniz? Hem ekran büyük hem tablet görevi görür?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkiz kartın ikisi aynı anda çalışmaz. Tablette internete girdiğiniz anda, o hat aktif olur ve tablette arama özelliği yoksa arayanlar size ulaşamaz. Bu anda telefondan arama yapabilirsiniz bu seferde telefondaki hat aktif olur, yani en son işlem durumu belirliyor: Hat gezer yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şarjı uzun giden bir telefon alın bir de asus,dell veya samsung gibi şarjı sizi yarı yolda bırakmayacak bir tablet alın, tel.in internetini tablete paylaştırın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MademliBagnumm

quote:

Orijinalden alıntı: benozgurum

sim kart takıp netde dolanmak istiyorsan 3g tabletlerin tamamı işini görür ama tel görüşmeside istiyorsan seçeneklerin çok kısıtlı.asus fonepad 7 modelini alabilirsin yada biraz daha bekleyip yakında çıkacak olan asus fonepad 8 modelini alabilirsin.ikiside tel görüşmesine imkan veriyor.samsungunda telefon görüşmesine olanak veren bir kaç modeli var ama güncel ürünler değil.bulduğun 3g li tabletlerde ise telefon özellğini aktif etmem lazım onun içinde yurt dışında kullanılan aktif sim kartlı modellerin romları bulman ve tablete uyarlaman gerekiyor.örnek olarak galaxy tab 3 t212 3g modelinin telefon özeliğini aktif etmek için yurt dışında kullanılan resmi t211 romunu tablete uyarlamak gibi.bunlarda hem zahmetli bir iş hemde ürününü garanti kapsamı dışında kalmasına yol açar.telefon olarakda sürekli telefon görüşmesi yapan birisi için 7 inch bir derece ama 8 inc işkence yaratabilir fakat çok nadir tel görüşmeleri yapan birisi için 7 inch hiç sorun yaratmaz 8 inchde alınabilir.

Teşekkürler hocam yorumun için. Ben de yaptığım araştırmadan sonra bu sevdadan vazgeçtim. Bir tablet alıp yanına da külüstür bir telefon alacağım. Hocam yalnız Ipad 3G modellerinden birisini düşünüyorum. Tableti internette ve mesajlaşmada kullanacağım. Telefonu ise sadece konuşma için kullanacağım. Şimdi ikiz kart denilen bir şey varmış. Ben bunlardan alıp birisini tablete diğerini telefona takarsam ikisini de kullanabilir miyim? Misal ben internette gezerken telefonumun aramalara kapalı olmaması lazım. Bana bir arama geldiği an tabletteki hat kapanıp telefondaki hat mı açılır? Yoksa arayanlar bana ulaşamaz mı?

ios takıntınız yoksa ağustos aynıda türkiyede galaxy tab s serisi satışa giriyor ben olsam onu alırdım yine sizin kararınız tabi.
    teknik özellikleri :3 GB RAM, 1600 x 2560 pixels ekran çözünürlüğü, 8.4 inches Super AMOLED capacitive touchscreen, 8 MP kamera 3264 x 2448 pixels çözünürlük, Quad-core 1.9 GHz işlemci, Mali-T628 MP6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeNOzGuRuM -- 2 Temmuz 2014; 20:09:41 >

• Teşekkürler beyler tavsiyeleriniz için. Bugün gidip Galaxy Note N8005 modelinden aldım. Evde şimdi testlerimi yapıyorum üzerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Hyde -- 3 Temmuz 2014; 0:51:28 >
  • Hayırlı olsun hocam,iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jüpiter -- 3 Temmuz 2014; 1:19:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.