Şimdi Ara

sim kart kopyalama(acil) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
5.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Anka</i>
    <br />:))) tamam arkadaslar bu konuda her kes bayağı ilgili size bir sema cizip gondereyim. Ben baskı yapmadan el ile delikli karta monte ettim isteyen arkadaslar olursa bu yontemi kullanabilirler yada baskı devresini cizeyim Eağle formatı olabilir yada post script dosya yapayım pcb ye bastırcaksanız onlar post script dosyayı rahatlıkla acarlar ve size hazırlanmıs olarak verirler sizede montajını yapması kalır.

Yada dahada istekli ve meraklıysanız pcb kart basmaya size bunun nasıl yapılacağını pratik yoldan öğretebilirim ve her defasında kucuk bir elektronik devre yapmak gerekirse kendiniz yapabilirsiniz bundan sonrası için Hangisi ilginizi cekiyorsa bana bir cevap yazın o konuda yol alalım...

bu arada bir arkadasım elektronik muhendisiydin diye yazmıs evet doğru ama 15 yıldırda pc dunyasının içindeyim ve yazılım donanım bir arada götürüyoruz işte..Bir cok projeye imza attık ama kıymetimiz bilen olmadı :-))))

Her kese saygılar...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    hocam calısana degerverilseydi senin gibilere fırsat verilseydi memleket bu halde mi olurdu
    neyse siyasete girmeyelim
    saygılar...

• bende xxxxxxxxxxxx.8m.com
    diye bi site vardı
    aldım ama hic editlemedim siteyi yani bombos
    eger isine yararsa sifresini de gondereyim oraya yukleyebilirsen yukle.
  • hadi bakalım kolay gelsin...
  • su semayı bitireyimde arkadaslar tekrar post atarım yukleyecegim yer konusunda şimdi sema ustunde calisiyom..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by georgia</i>
    <br />
    zaten cihaz + 1 kart 40 milyona geliyoo

kardeş aşşağıda 3 tane link var 1i 85 milyon diğer ikisi 100 milyon sen nerde buldun 40 milyona
  • evet arkadaslar simkart kopyalama icin kart reader/writer semasini çizmeyi bitirdim hatta size bir iyilik daha yaptım ve pic mikroişlemcileri de programlayacak sekilde dizayn ettim. Alacaginiz silver veya gold kartları illa programlanmis olarak almak zorunda degilsiniz bu devreyle kendiniz programlayabilirsiniz. ve genel amaclı kartlarıda okuyabilirsiniz. Burada ismini veremiycem turde olanlarıda..

evet şimdi nereye upload edeyim ? cevap bekliyorum..
  • tamam arkadaslar sim kart reader ve writer semasini ve önceki c55 dokumanı benim yahoo daki briefcase e yukledim ilgilenenler icin işte linki bunu cizmek tam 6 saatımı aldı :))

http://f1.pg.briefcase.yahoo.com/bc/mesutbudak/lst?.dir=/forum&.view=l
  • ankayi tebrik ediyoruz böyle güzel çalışmalarından dolayı ve özellikle bizlerle paylaştığı için,

saygılar.
  • hocam cok saol super
    bi elektronikci arkadas bulup bunu hemen yaptırıcam.
    yada bu konuda tardım edebilecek olan varmı
  • çok saol anka. bu devre ile bu işi nasıl yapacağımızı söyleyecek biri olursa çok iyi olur
  • +1 tunasilah
  • +1 tunasilah
  • ya bu parcaları tum elektronikcilerde bulabilirmiyiz bu smart kart yuvazını mesela
  • teknik destek her zaman var arkadaslsr merak etmeyin biraz ugrasın olmazsa baskı devresinide cizip(pcb) veririm fakat yapıp calıştırırsınız ama ezbere olmus olur biraz uğrasırsanız olmazsa dediğim gibi cizer veririm size bastırıp montaj etmek kalır yada karta nasıl basılacağınıda anlatırım...

Bu devreyle en uyumlu calısan software ic prog diye bir program var nette aratı rahatlıkla bulursunuz onu kullanmanızı tavsiye ederim...

hadi kolay gelsin yardıma ihtiyacınız olursa buralardayım...
  • Anka ellerine sağlık... Bakalım bi uğraşalım becerebilecekmiyiz...
  • anka foruma attığın 17 mesajın her biri 100 mesaj değerinde :)

bu yardımlarından dolayı şimdiden cok teşekkürler
  • Elimden geldiğinci bilgi ve becerimi paylasirim arkadaslar bildiğimizi kendimize saklayarak bu ülkeyi yarınlara nasıl tasıyabiliriz ki...
  • anka host konusunda sınırsız destek verebilirim. Şemalarını ve gereken programları erkan@turkgprs.com adresine yollarsan sitemizde uygun bir yere yükleyebiliriz. İlgilenenler kolayca indirebilir. Yada sana özel bir upload scripti bulmaya çalışayım. Hosta direk kendin upload edersin ama bu scripti bulmak birkaç gün alabilir.
  • Destegin icin tesekkur ederim unhappyboy gercekten iyi olur. O zaman bugun Bozgartal ın ricasi dogrultusunda tv out u olmayanlar icin ekran kartının cıkışını tv scart soketine uyarlayan devrenin semasını yeni bitirmistim onu sana mail olarak atıyorum Bu isin topic i donanım genelde sitene koyduktan sonra linkini oraya atarsan sevinirim. Ben şimdilik bunuda benim briefcase upload ediyorum. Oradaki onceki konulara ait dokumanlarıda sitene koyabilirsin.

Tesekkürler...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Anka</i>
    <br />teknik destek her zaman var arkadaslsr merak etmeyin biraz ugrasın olmazsa baskı devresinide cizip(pcb) veririm fakat yapıp calıştırırsınız ama ezbere olmus olur biraz uğrasırsanız olmazsa dediğim gibi cizer veririm size bastırıp montaj etmek kalır yada karta nasıl basılacağınıda anlatırım...

kardeş saenin gibileri bu forumda bulmak zor gerçekten çok teşekkürler . uğraşırsanız falan demişsinde ne yaapacağım bu çizimin ne işe yarayacağı konusunda en ufak bir fikrim yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.