Şimdi Ara

SIM card Telefonu bozar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 gün önce internetten Sony Xperia Z3 akıllı telefon sipariş ettim ve bugün elime geçti.Kutusunu açtım,ilk ayarlarını yaptıktan sonra telefonu kapatıp SIM kartı (Nano SIM) taktım.Telefonu tekrar açıp birini aradığımda konuşma sırasında telefon kendisini yeniden başlattı.Tekrar arama yaptım ve yine aynı sorun meydana geldi.Başka biri beni aradığında açmaya çalıştığımda ise "Dııııt" diye bi ses çıktı ve tekrar kendini başlattı telefon.Bu 5-6 kez oldu.Örnek veriyorum 10 konuşmanın 7'si böyle kesildi.
    Benim sorum:Acaba telefonda mı bi sorun var yoksa SIM karttan dolayı bi problem mi var?Önceki SIM kartı kestirdim ve kesen adam düzgün mü kesmedi acaba,bir fikriniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim,şimdiden çok teşekkürler.
    Edit:Yanlışlıkla Sony yerine Samsung başlığı altına açmışım,arkadaşlar düzeltebilirlerse memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LazyCollegeSenior -- 16 Şubat 2015; 16:24:07 >

• Simkartiniz eskiyse sorun cikartabiliyor z3 te sikinti oldugunubsanmiyorum 7 liraya yeni kart cikartiyor avea operatorunle konus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LazyCollegeSenior L kullanıcısına yanıt
    Hocam en sağlıklısı gidin bir kaç lira para verin yeni sim kart çıkarın bende zamanında s3 aldığımda telefoncunun saçma sapan kestiği sim-kart yüzünden çok sorun yaşamıştım sim kart çıkarıldı diye hata veripduruyor du

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefonun SIM Kart yuvası bozuldu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.