Bu psu 20+4 pin ancak arkadaş yeni anakart alıcak bu anakartta bildiğiniz gibi 24+4 pin girişi var 4 pin boşta kalıyo acaba bi sorun yaratırmı arkadaş psu yu yoksa değiştiricek FSP 400W alıcak onda 24+4 pin var çok acil yardım ederseniz seviniriz. Yani FSP 400W almak daha mı iyi olur yoksa 4 pin boşta silverstone u mu kullanalım.
bir şey olmaz bende de 24pinlik anakart var ama 3 ay boyunca 20pinlik psu kullandım,yani bir sorun yaratmaz,silverstonelar zaten ayrı bi güzellik,kullanın yazık olmasın
arkadaşım arkadaş iyi bi ekran kartı da alıcak yanlız fazla güç isterse yetmemezlik gibi bir sorun yaratabilirmi?
Mesela gitse alsa X1600PRO felan çalıştırma sorunu olurmu? Yada performans kaybı? Bunu bilen biri yanıtlasa aslında çok sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: Jedi_Knight
arkadaşım arkadaş iyi bi ekran kartı da alıcak yanlız fazla güç isterse yetmemezlik gibi bir sorun yaratabilirmi?
Mesela gitse alsa X1600PRO felan çalıştırma sorunu olurmu? Yada performans kaybı? Bunu bilen biri yanıtlasa aslında çok sevinirim.
iyi bir ekran kartından kastın x1600pro ise korkmana hiç gerek yok merak etme,o dediğim 20pinlik psuda 6600GT kullandım 2 hafta kadar ve sorunsuzdu , sakın x1600pro daha fazla güç çekiyor deme...
Ben uyduruyorumdur zaten,boşver,bilen biri yanıtlasın
quote:
Orjinalden alıntı: kamikazeden
quote:
iyi bir ekran kartından kastın x1600pro ise korkmana hiç gerek yok merak etme,o dediğim 20pinlik psuda 6600GT kullandım 2 hafta kadar ve sorunsuzdu , sakın x1600pro daha fazla güç çekiyor deme...
Ben uyduruyorumdur zaten,boşver,bilen biri yanıtlasın
ehe abi yok üstüne alınma sen bilmiyosun demedim ama bilmediğin bişey vardır belki şimdi gidip kullanmaya başlamıyalım boşuna psu yu yeni aldık en ufak bi sorun bile çıkarmasını istemiyorum 20 pinlik psu nun belki bilmediğimiz bişey varsa elimizde patlamasın psu gidip değiştirim 24 pinlik FSP alalım bunun yerine onu demek istiyorum seni kıracak bişey dediysem sorry tekrar.
Silverstone en son tomshardware en iyi psu seçimini alan bir ürün fsp yi düşüme bile silverstone söz konusu ise sistemde bir problem oluşturmaz
quote:
Orjinalden alıntı: NuriAlcho
Silverstone en son tomshardware en iyi psu seçimini alan bir ürün fsp yi düşüme bile silverstone söz konusu ise sistemde bir problem oluşturmaz
tamam silverstone un kalitesini bilmeyen yok zaten bişey demiyorum ancak anakartta 4 pin boş kalıcak bu söz konusu içim almıyo nedense bu olayı..
öyle desene madem,değiştirme fırsatın varsa ve 24pinli olan fsp alacaksan FSP400W-PNF al,rail değerleri en güzel olan FSP modeli bu,bendeki aynı PNF serisinin 350W olanı,çok memnunum.Tavsiye ederim 400 watt olanını...
tamam o zaman yarın değiştirelim.. ben başka arkadaşıma aldım senin psu dan baya ii bişeydi hem f/p olarak da iyi 400W olanı 80 ytl onu alıcaz o zaman yarın bunu yarın mavibilgisayara aynen gönderiyorum..
quote:
tamam o zaman yarın değiştirelim.. ben başka arkadaşıma aldım senin psu dan baya ii bişeydi hem f/p olarak da iyi 400W olanı 80 ytl onu alıcaz o zaman yarın bunu yarın mavibilgisayara aynen gönderiyorum..
Bak ama balıklama atlama bari, "FSP400W-PNF" şunu yaz biyere,ilk gördüğün fsp 400w psuya atlama ,her sakallıyı baban sanma Rail değerleri en güzel olan bu yazdığım . Çünkü bu model isimleri birbirine yakın,bir de sonu 60PNF ile bitenler falan var , direk "FSP400W-PNF" diye bak bari , çift kanaldan rail verebiliyor bu psu.Yoksa değiştirmenin bi anlamı kalmaz...
Aslında hala o silverstone kalsın derim ama madem kafaya takmışsın 24pinli FSP alcaksın ,bari "FSP400W-PNF" al,bunu kaydet bak,yine gidip başka bişi alıcaksın diye korkuyorum
yok abi almam ya mavide 20+4 pin yazıodu silverstone da orda kafam karışmıştı normalde şööle yazmaları lazımdı 20+4 +4 die ama yazmamış adamlar... alacağım psu ise şu bak istersen FSP400W-60PNF PSU
yok abi almam ya mavide 20+4 pin yazıodu silverstone da orda kafam karışmıştı normalde şööle yazmaları lazımdı 20+4 +4 die ama yazmamış adamlar... alacağım psu ise şu bak istersen FSP400W-60PNF PSU