Şimdi Ara

Silvermoon Türk Guild'imiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Silvermoon serverında genel olarak aktif oyuncular aramaktayız. Guildimiz'de herkeze yer vardır. Guild yaş ortalamamız 25+ olup kesinlikle agro kelimeler küfür ve bu tarz davranışları kaldırmamaktadır. Guild oyuncuları olarak Hc'7/14 Normal'14/14 progress sahibiyiz. Genel olarak her hafta raidlerimiz bulunmakta ve yeni oyuncularımızın progressini ilerletmek adına Flexible ve normal raidlere Alt yada Main karakterlerimizde katılıp yardım etmekteyiz. Achievement point Battlegrounds Arena gibi aktivitelerimizde zaman zaman olmaktadır.

Amacımız yeni gelecek pakette birbirmize destek olup en iyi guildler arasında yer almak ve birbirimize yardımda bulunmaktadır.

Silvermoon'da bir Türk Guild'i olarak, beraber paylaşımlarda bulunmak yardımlaşmak ve Hc Normal Progresslerimize katılmak isteyen tüm aktif arkadaşlarımı Guildimizde görmekten mutluluk duyarız.

Saygılarımızla,

Codur Guild.

İletişim; Server Révy , Fardy , Kvote , Juntelar (ayrıca guildimizdeki herhangi biri ile de irtibata geçebilirsiniz)
    İletişim; Burdan banada mesaj atabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sr0xx

Selam Arkadaşlar,

Silvermoon serverında genel olarak aktif oyuncular aramaktayız. Guildimiz'de herkeze yer vardır. Guild yaş ortalamamız 25+ olup kesinlikle agro kelimeler küfür ve bu tarz davranışları kaldırmamaktadır. Guild oyuncuları olarak Hc'7/14 Normal'14/14 progress sahibiyiz. Genel olarak her hafta raidlerimiz bulunmakta ve yeni oyuncularımızın progressini ilerletmek adına Flexible ve normal raidlere Alt yada Main karakterlerimizde katılıp yardım etmekteyiz. Achievement point Battlegrounds Arena gibi aktivitelerimizde zaman zaman olmaktadır.

Amacımız yeni gelecek pakette birbirmize destek olup en iyi guildler arasında yer almak ve birbirimize yardımda bulunmaktadır.

Silvermoon'da bir Türk Guild'i olarak, beraber paylaşımlarda bulunmak yardımlaşmak ve Hc Normal Progresslerimize katılmak isteyen tüm aktif arkadaşlarımı Guildimizde görmekten mutluluk duyarız.

Saygılarımızla,

Codur Guild.

İletişim; Server Révy , Fardy , Kvote , Juntelar (ayrıca guildimizdeki herhangi biri ile de irtibata geçebilirsiniz)
    İletişim; Burdan banada mesaj atabilirsiniz.

yoksam sen tank mısın? elin sürştü herhalde :P

argo olarak düzeltip hayırlı olsun dileklerimi iletirim :)

• agro alırsam ben söylerim...
  • Hakan reyiz nasılsın?
  • horde mi ally mı onuda yazsaydın keşke
  • Ahahah Tank değilim ama harikasin!! :) artık oyun hayatımıza ne kadar yer ettiyse. eyw ++++xD @Genc_Legend
  • quote:

Orijinalden alıntı: sr0xx

Ahahah Tank değilim ama harikasin!! :) artık oyun hayatımıza ne kadar yer ettiyse. eyw ++++xD @Genc_Legend

eyvallah :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clibretto

horde mi ally mı onuda yazsaydın keşke

Merhabalar.

En kalabalık PVE serverların dan biri olan Silvermoon da Ally tarafındayız. Guild lideri yakın arkadaşım olur. Beni de zorla başlattılar tekrardan, tank lazımmış xD

TS3 kullanıyoruz tanışmak, katılmak veya sormak istediğiniz herhangi birşey varsa özelden ts adresini verebilirim...
  • Selamlar özelden ts adresini alabilir miyim? :)
  • Ooo Hakan'ın guild başarılar dilerim bi dal :) (Serkan ı da (Thunderburn) döndürürseniz hoş olur)
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamania

Ooo Hakan'ın guild başarılar dilerim bi dal :) (Serkan ı da (Thunderburn) döndürürseniz hoş olur)

Evet başladık tekrardan ama Thunderburn ile değil bu sefer Fastkiller ile main olarak Tank oynuyorum. Dps çok oynadık zamanında, bu pakette de tank devam edeyim dedim...

@Ebuu ts adresini yolladım...
  • metamania kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler patch başından beri istedimiz birşeydi kendi aramızda toplanmak ama şimdiye kısmetmiş... umuyorum şimdi başladığımız bu işi Wodda gelistirme şansıda buluruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codur -- 12 Ağustos 2014; 13:02:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: codur

Teşekkürler patch başından beri istedimiz birşeydi kendi aramızda toplanmak ama şimdiye kısmetmiş... umuyorum şimdi başladığımız bu işi Wodda gelistirme şansıda buluruz..

Bilmem bilinir mi.

Turkwow'da seneler harcadık. O arkadaşlık ortamını bulamadık.

Grim Batol'de 2 tane main karakterimiz var ve Horde'uz.

Alliance oynamış birisi olarak Horde'a alışamadık.

Şu anda Silvermoon'da arkadaşımla beraber Alliance karakter kasıyoruz. Daha sonra da main karakterlerimizden birisini Server Change tarzı bir şey yapacağız. Fakat önemli olan o ortamı yakalamak.

Bununla alakalı iletişimde olursak sevinirim.
  • oyuna yeni başladım ne yapıcagımı bilmiyorum yardım
  • TN'de boş boş dolaşmaktan sıkıldım akşam yeni bir karakter açıp bir server'a bakarım shaman lazımsa gelirim
  • TN'de boş boş dolaşmaktan sıkıldım akşam yeni bir karakter açıp bir server'a bakarım shaman lazımsa gelirim
  • iletişim için ts adresimizi pm den gönderdimgelin tanışalım
  • Bir şey daha söylemek istiyorum. Aslında bu konun açılma gayesi tam olarak guilde adam toplamak değil, birlikte HC Raid yapabilmek için grup oluşturmaktı ve bunu yapabilmek için illede aynı serverda olmamız gerekmiyor biliyorsunuz. Başka serverda Ally olan ve HC Raid yapmak isteyenleriniz varsa, veya grup bulmakta zorlanıyorsanız toplanıp friend parti de yapabiliriz. Toplanacağımız yer TS olur takvime program açılır katılmak isteyenler durumdan haberdar olur. Bununda dışında sadec sohbet için bile ts gelebilirsiniz :)
  • konuyu açan arkadaşa pm attım ama dönüş yapmadı?

guilde alım devam ediyorsa gelmek isteriz.
  • arkadaslar biliyorsunuz and game oynuyoruz ve suan normal ve heroic soo grupları serverlar arası kurulabiliyor. dataminezz in dediği gibi bizleri tanımak isteyenler ts mize gelebilir bizlerle raidlere katılabilirsiniz... sosyal oyunculara herzmana kapımız acık kaç lvl olduğunuz fark etmez ...

silvermoon gercekten ally oyuncu kapasitesi suan cok yüksek %95 ally bi server soo nm ve hc'ler serverlar arasına açılmadan önce bile rahat rahat pug soo kurabiliyorduk...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.