Şimdi Ara

Silverdan çıkmanın metodları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Cait nerf yedi mi ?
  • Jinx al ilk q fulle adamlar base dönünce ztn taramalıda kule erit ilk kanasusamış kas can çalmayla durursun lanede eziyosanız ebedi çıkın ilk kanasusamış sonra statik çık kule mule kalmaz
     Silverdan çıkmanın metodları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyav Miyav

Beyler ben çok fazla oyun atamıyorum malesef çalışmamdan ve aileden ötürü. Derecelide nadir atıyorum. Geçen sezon s5 den s1 gelmiştim. O sıra 1-2 ay giremedim. Yeni sezona geçildi. Bu sezonda maçları kardeşim bi arkadaşına vermiş o atmış s4 düşürmüş bizi . ( O kadar küfür ettim ki çocuğa. )
    Bende şimdi s2 olmak üzereyim. Fakat geçen sezona oranla neredeyse her oyn afk var. Afk olmasa bile bazen takımda birisi kötü oynayınca herkes adama bağırıp çağırıyor falme yapıyor ee adamın moral çöküyor daha kötü oynuyor. Buna bi çare bulmamız lazım. Duo meselesine gelince duom yok çünkü düzgün adam bulamıyorum.
    Yani dostlar lafın kısası ne yapmak gerek bu cehennemden çıkmak için. Elom 1.400. Solo q yaparak mı çıkılır ne yapılır bilmiyorum ?

Duo istiyorsan cok iyi vayne oynarim.pm den ulasabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tank oyna genelde adc duon yoksa tercih etme adc koruması hakkında en ufak fikirleri yok ilk ölürsün tf izlersin

• ben s2 yim ekle cıkarız beraber iMaestro QQ

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Low elo da sup ve fiddle jung oynamanı önermem. Seni koruyamazlar. Adcn de oynamayı bilmez vs.

Top a git bence team a guvenebiliyorsan tp güvenmiyorsan(genelde çocuklar boş yere konuşuyorlar) ignite al. Laneyi kazan bot lane ye git ejder al birlikte.

Mid de olabilir ama squishy champ aldığında seni korumaları zor olduğu için tanky ama iyi hasar veren champ ları almanı tavsiye ederim.

Renekton rumble lee sin GODYR seju amumu vlad irelia vs vs cok iyi işler çıkarabilirsin.

• Diana midde çok etklili oluyor. Genellikle maçı taşıyorum 15 oyunun 4 lose aldım sadece. Biraz daha buildlere vs hakim olduktan sonra rankedda diana oynamak istiyorum.

Jungle Diana önerir misiniz ? Sezon 4 de alan oluyodu ama sezon 5 de alınıyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.