Şimdi Ara

silvera gecis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tahta 1 serideyim 1 bozgun 1 zafer var. Forumdaki cilingir seviyesinde oynayan silver ve gold abilerimızden yardim bekliyorum. Summoner name ASSHEN ,main support

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• katarina akali oyna çık sup oynayarak çok bişey yapacagını sanmam carryleyecek adam sen olmalısın katarina çok uygun low eloda taşımaya daride olur
  • braum morgana leona hangisi açık kalırsa onlarla oyna taşırsın bence.
  • Blackoffire kullanıcısına yanıt
    hocam sadece son 2 maçı garantiye getirmek sınava hazırlanıyorum bu sene silver yapayım ara vericem zaten
  • saglam pren varsa onla girebilirsiniz hocam birde leona braum tavsiye ederim thresh okadar etkili olmaz o eloda yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • Haci ne zorluyosun iste bronz bu al akali kata tasi isterseniz iki kişi mid yapın yetenek varsa yenersin akali al roam yap oyunu uzatma yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • braum leona hariç sup oynama çünkü nekadar uğraşsanda taşıyamıyorsun takımdan ben şahsen smurfta beyler gerçek hesap gold 4 salsanıza diyip geçiyorum mid veya soloya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diamond oldum ssli
    9 yıl önce açıldı
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çıkmak için oyle yapicam artik zaten her iki takimda da benden başka ward alan olmuyor. Teşekkürler oneriler için

• quote:

Orijinalden alıntı: I Love Shaco

braum leona hariç sup oynama çünkü nekadar uğraşsanda taşıyamıyorsun takımdan ben şahsen smurfta beyler gerçek hesap gold 4 salsanıza diyip geçiyorum mid veya soloya

gold4ler smurf mu kasiyomus benim smurf gold 4 zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkneZZ

quote:

Orijinalden alıntı: I Love Shaco

braum leona hariç sup oynama çünkü nekadar uğraşsanda taşıyamıyorsun takımdan ben şahsen smurfta beyler gerçek hesap gold 4 salsanıza diyip geçiyorum mid veya soloya

gold4ler smurf mu kasiyomus benim smurf gold 4 zaten

O elodakilerin challenger ın varlığından habersiz olduğunu varsayarsak gold everest adamlara :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.