Şimdi Ara

Silver I Ranked Günlüğüm (Eu East) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Silver I Ranked Günlüğüm (Eu East)

Fightlardan önce kill olarak eşittik. Ama 2 drake üstünlüğümüz vardı ve onların kill leri lee sin de toplanmıştı. Bu yüzden fightları güzel combo muzla beraber kazandık. Surrender verdiler.

Karşı bot lane combosu iyiydi. Lane de zorlandık. Jarvan ilk gelişinde bizim kule altından dümdüz lane e yürüdüğü için kaçtılar. 2. sefer de geliyorum işareti attı. Drake in önündeydi. Ben baitlemek için saldırmaya başladım ve bir baktım jarvan mid e yönelmiş. Graves double aldı. Jarvan geldi bi iki vurdu. Olmayacağını anlayınca kule altı döndü. Rengar ve lissandra da bota geldi. Milyon kere işaret atmamıza rağmen kaçmadı ve öldü. Sonra ahri flame e başladı. O da lane i kaybetti. Ashe ulti attıkça kill aldı. Zaten combo ları çok iyiydi. Kolay yenildik.

First blood ı rumble verdi. Sonra Brand 2 kere öldü. Her öldüğünde flame yapıp herkese suç buldu. Le blanc geldi bi de bota gank attı. Brand bir kez daha ölüp rage quit attı. Oyun koptu zaten. 17.30 da oyunu bitirdiler.

İlk kez afk geldi oyunuma. Afk de değil rage quit. Şansıma da serilerde geldi. Yine başarısız oldum. Şuan 83 lp yim. Yenersem yine serilere kalıcağım.

•  Silver I Ranked Günlüğüm (Eu East)

Janna başlangıçta red imi çaldı. Dakika 3 olmadan double verdiler. Vayne gibi early de dayak yiyen bir champ den. Varus lane e dönünce 1 kill daha verdi. Varus farm yapmayı da bilmiyordu. Sonra vayne afk kaldı. Yenilmek istiyordum artık. Vayne 5-10 dk sonra geri döndü. Top ta free farm yaptı ve farmda yine varusun önüne geçti. Artık yenilebilirdik. Saçma hareketler yapmadan yenilmeyi başardım. :) Mutluyum kimse bana bir şey diyemez. Öyle oynayan bir varus kazanmayı haketmiyor.

HoldYourFire ile duo girdik. Onun ilk 10 maçının son maçıydı. Shaco 5. dk ya kadar afk dı. Nasus ise 3 lv da fb verdi. Shaco gelip 1-2 gank atıp kill aldırmasına rağmen ağır useless dı. İlk item homeguard as bot tu. :( Nasus kuleleri verip feedlemeye devam etti. Bizim lane ortadaydı. Oyun böyle gidince biz de lane i kaybettik. Zed lane i kazanmasına rağmen oyunu kaybettik.

Zed i lane de iyi dövdüm. Aatrox topu camp lediği halde kill çıkartamadılar. 6 Lv tekrar gank geldi. Ultimle 2 sini de yarı can bıraktım sonrasında zed i öldürüp öldüm. Nocturne counter gank yapınca 2v1 değişim oldu. Sonra bot a yardıma gittim. Fight çıktı ve rakip takım adc ye focuslanınca quadra attım. Zed ise topdaydı. :(
    Diğer fightlarda ise caitlyn kendini çok iyi korudu ve sadece 4 kere öldü. Figthlarda aatrox ve caitlyn i durduramayınca kaybettik.

Ahri tüm maç flame ledi. Kennen ne zaman ulti atacağını bilmiyordu. Buna rağmen miss fortune ün iyi feed lenmesiyle oyunu kazandık. Tabii bunun yanında onu koruyanlarında etkisi var. :)

Riven ın nasıl gold olduğunu anlayamadım. Ward yokken lane i hard pushladı. Ward varken 2 kişi dikkat etsin diye ping attığımız halde gank yedi ve öldü. Kulesi gittiği halde pushlamaya devam etti ve yine öldü. Sonra botta bir fight çevirdik ve riven gelmedi. Bizim canlar düşüktü. Master Yi ulti ile geldi ve quadra attı. Artık yi beni tekliyordu. Yenmeleri zor olmadı. Ama bitirmemeyi tercih ettiler ve oyunu 35. dakikaya kadar uzattılar. :(

Serilere kalmam zor gibi gözüküyor. Bir win serisi lazım bana. :(

• Bence bir an önce çıkmaya bak çok iyi puan geliyor.Eğer biraz uzarsa az puan gelmeye başlıcak bana w/l 13 olmasına rağmen 5 puan geliyor takip bu arada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağı inerken heyecanlandım seriye girdimi diye
  • TR'den bile daha kötü yemin ederim, ilk oyunlar 30 dakikadan fazla sürmemiş, 0 rekabet 0 çekişme. gl hf yinede
  • Takip Silver 1 çok sinir bozucu bakalım ne zaman çıkacaksın

Shyvana her gittiği lane den kill aldı. HoldYourFire sağolsun botu kazandı. Bana gelince lane ortadaydı. Kennen defansif oynuyordu. Shyvana gelince kill aldı ama hiç bırakmadı. :( Sonra bi throwlar gibi olduk herkes tek girmeye başladı. Oyun gidiyordu. İyi bir fight çevirdik ve kazandık. Fizz oyun boyunca en fazla 2 kere ulti tutturmuştur. :(

Oyun başında baya gerideyken 25-12 falan olmuştu durum. Sonra adamlar hiç baskı kurmaya gelmediler. Hep dolaşıp durdular. Biz dragon aldık farm yaptık falan sonra fightlarda gücümüzü göstermeye başladık. Bir neci comeback yapıp oyunu kazandık.

Teemo çok agresifti. Minionlara yaklaştığım an saldırıyordu. Saldırmak için 3 lv i bekledim ama 3 lv olmadan öldüm. Sonra bir başladılar flame e oyun sonuna kadar. Sonra oyuna dönemedim zaten. Nasus laning te bir kere gank gelmedi. Karthus ölmeden adamların önünde ulti atmaya çalışıyordu. :( Fightları da kaybedince yenildik.

Caitlyn ilk 10 dakika afk di. Ben lane de durdum farm yaptım sağosun kha da yardım etti. Dive attılar. Namiyi öldürdüm. Vayne cleanse basıp benden kurtuldu. Karthus ulti ile öldürdü. Sonra kha ya kill ler aldırdım. Ama kha build i çok saçmaydı. Bir tane tam eşyası yoktu. Hep önerilen eşyaları alıyordu. Aldığı kill ler boşa gitti. Sonra caitlyn geldi. Farm yaptırdım. Vayne geldi. Ulti attım kill i kha aldı cait asist aldı. O kadar uğraşmama rağmen olmadı. Fight ın içinde ulti atmaya çalışan karthus umuz vardı. Öldüğünde beni suçlayan bir malphite vardı.

Seriler uzak gibi gözüküyor. :(

• Eastın tr den farkı yok gibi 10 dk afkler 1death ile oyun boyu flameler. Neyse gold olman dileğiyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakdısıstem

Eastın tr den farkı yok gibi 10 dk afkler 1death ile oyun boyu flameler. Neyse gold olman dileğiyle.

Tek farkı ana bacı yemiyorsun. Flamer lar deli ediyor seni burada. Bir kere öldüysen sen bittin. 4 kişi birden '' omg wtf rly? noob surr @ 20 report feeder '' diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onedead

quote:

Orijinalden alıntı: fakdısıstem

Eastın tr den farkı yok gibi 10 dk afkler 1death ile oyun boyu flameler. Neyse gold olman dileğiyle.

Tek farkı ana bacı yemiyorsun. Flamer lar deli ediyor seni burada. Bir kere öldüysen sen bittin. 4 kişi birden '' omg wtf rly? noob surr @ 20 report feeder '' diyor.

Trde oynuyorum. Birisi küfrederse elim taba gidiyor ve muteliyorum. Problem solved.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • İnşallah çıkarsın hocam =')
  • o kadar kötü oynayarak nasıl maç kazanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: LimonluMadenSuyu

o kadar kötü oynayarak nasıl maç kazanıyorsun

Son maçlara bakarsan zaten hep lose. Hangi win lerden bahsediyorsun bilmiyorum. Ve genellikle support ya da supportive jungle oynuyorum. Bunlarda iyi oynadığımı nasıl gösterebilirim? Kill almıyorum zaten. Böyle durumlarda asistlere bakılır ama asistler kimsenin umrumda değil.

Janna ile ne yapayım? Support oynayıp 10/0/0 mı gideyim?

Bu maç mesela. Warwick red e ward istedi. Master la warwick karşı red e gittiler. Tryn ı kovaladılar. Lee blue dan başlamıştı. Onları görünce bizim red e geldi. Sonra diana da geldi. Ben de onu korumak için gittim. Kassadin de geldi. Kassadin ve lee 2 lv biz 1 lv dik. O kadar danger pingi atmama rağmen diana saldırdı ve fb verdi. Ben lane e döndüm. 6 dan sonra kassadin botu camp ledi. Diana geliyorum ping i attı. Fight a girdik. Bir baktım diana geri dönmüş wraithleri kesiyor kassadin ise beni kesiyor. Kule gitti sonra bir baktım master yi 0-5 :( Warwick gank geldi bi kere. biraz çalıda bekledi. Ben rakibi baitledim bu sefer de ww golemlere gitmiş. :( Tryn fightlarda hepimize tek atıyordu. Quinn in iyi oynamasına rağmen kaybettik. Bir onun için üzüldüm.

Şimdi ben bu adamlarla ne yapabilirim ki? Lane i kazansam bile kaç yazar? Her lane kaybetmiş. O oyun ne kadar iyi Janna oynarsam oynayayım hatta janna nın kitabını yazsam da kazanamayız. Tryn beni 3 vuruşta öldürüyordu zaten. Diana 2v1 ve kendi 1 lv karşısındaki 2 kişi de 2 lv iken fight a girdi ve fb verdi. Sonra da flame ledi durdu. Master 0-5 iken bana flame liyor. Böyle adamlarla oyun kazanmak imkansız.

• silver1 de ilk sslerin yenince abartılı lpler geliyor +20 falan ? en fazla 3-5 olması gerekir konu saçma... yada eu da lp bol veriliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangsterali

silver1 de ilk sslerin yenince abartılı lpler geliyor +20 falan ? en fazla 3-5 olması gerekir konu saçma... yada eu da lp bol veriliyor

Konu saçma derken? Puanları ben ayarlamıyorum ki. w/l sayılarına bakarak sırayla atıldığını da anlayabilirsin. Neye saçma dediğini anlamadım.

Fb yi mid verdi ama sonrasında mid i iyi camp ledim. Bizim bot lane premade di. Karşıdaki janna her lane e geldiğinde saldırınca ağır feedledi. Dakika başı kill alıyorlardı. Ben de mid i camp leyince rahat kazandık. Surrender verdiler.

Mesela bu maçtan 27 LP kazandım. Kazanınca 20 civarlarında geliyor. Yenilince 10 civarlarında gidiyor. En fazla geçen maç 20 lp kaybettim. Genel olarak şanslıyım galiba.

• gangsterali kullanıcısına yanıt
    Veteran oldukça verilen LP düşer ne kadar çok maç atarsan o ligde o kadar az puan gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onedead

quote:

Orijinalden alıntı: LimonluMadenSuyu

o kadar kötü oynayarak nasıl maç kazanıyorsun

Son maçlara bakarsan zaten hep lose. Hangi win lerden bahsediyorsun bilmiyorum. Ve genellikle support ya da supportive jungle oynuyorum. Bunlarda iyi oynadığımı nasıl gösterebilirim? Kill almıyorum zaten. Böyle durumlarda asistlere bakılır ama asistler kimsenin umrumda değil.

Janna ile ne yapayım? Support oynayıp 10/0/0 mı gideyim?

Bu maç mesela. Warwick red e ward istedi. Master la warwick karşı red e gittiler. Tryn ı kovaladılar. Lee blue dan başlamıştı. Onları görünce bizim red e geldi. Sonra diana da geldi. Ben de onu korumak için gittim. Kassadin de geldi. Kassadin ve lee 2 lv biz 1 lv dik. O kadar danger pingi atmama rağmen diana saldırdı ve fb verdi. Ben lane e döndüm. 6 dan sonra kassadin botu camp ledi. Diana geliyorum ping i attı. Fight a girdik. Bir baktım diana geri dönmüş wraithleri kesiyor kassadin ise beni kesiyor. Kule gitti sonra bir baktım master yi 0-5 :( Warwick gank geldi bi kere. biraz çalıda bekledi. Ben rakibi baitledim bu sefer de ww golemlere gitmiş. :( Tryn fightlarda hepimize tek atıyordu. Quinn in iyi oynamasına rağmen kaybettik. Bir onun için üzüldüm.

Şimdi ben bu adamlarla ne yapabilirim ki? Lane i kazansam bile kaç yazar? Her lane kaybetmiş. O oyun ne kadar iyi Janna oynarsam oynayayım hatta janna nın kitabını yazsam da kazanamayız. Tryn beni 3 vuruşta öldürüyordu zaten. Diana 2v1 ve kendi 1 lv karşısındaki 2 kişi de 2 lv iken fight a girdi ve fb verdi. Sonra da flame ledi durdu. Master 0-5 iken bana flame liyor. Böyle adamlarla oyun kazanmak imkansız.

supportlar normalde ben 9/2/2 ile maç kaybediyorum sen jax ile 2/3/11 oynayarak maç kazanıyorsun , renekton la 2/5/4 oynayarak maç kazanıyorsun

Singed karşısında iyi durdum. Elise toplam 3 kere geldi. 3 sefer de öldürdük. Ama öyle bir bot lane imiz vardı ki lee yi ilah yaptılar. Lee ben full can iken divelayıp kesebiliyordu. Ezreal 4-9 olmasına rağmen buildi tamamlamıştı. Ben ise takımım fight kaybetmesin bensiz fight yapmasın diye midden ayrılamıyordum. Böyle olunca buildi de tamamlayamadım. Durum böyle olunca rahat kazandılar.

Her gittiğim lane den kill çıkarttım. Bot lane de counter gank yaptım ve 3 kill aldık. Sonra zaten oyun koptu. Surrender verdiler.

Oyun başında lissandra jayce ye swap teklif etti. Jayce gerek yok dedi ve 0/9 oynadı. Ben daha bir şey diyemem. Ben de çok öldüm ama oyun koptuktan sonra aralarına girdim falan yani çok dikkat etmedim. Lissandra dc oldu. 10 dk sonra döndü. Jayce bota gank gitti. Tristana dalmak yerine support a daldı ve öldü. Focus bilmeyen adamdan ne beklersin ki? Çok kolay kaybettik.

Support kalmamaya başladı. Bu sefer de afk ve noob lar arttı. Ne biçim bir şansım var. :(

• Uzun zamandır güncelleme yapmıyordum vakti gelmiş.

Shaco jungle dı. Spellerini değiştirmesi için zorladık ama kabul etmedi. Ama baya iyi shaco jungle oynuyormuş. Spellerine rağmen iyi gankler attı. Mid ve bot lane kazanınca kolay oldu.

Karşı mid ve top çok low du. Karşı bot lane çırpınsa da rahat kazandık.

Bu maç hiç sinirlenmediğim kadar sinirlendim. Bir gün öncesinde lag vardı. O yüzden oyundan önce 2 bot maçı girdim. Tertemiz lagsız oynadım. Sol üste de baktım bazen lag olunca bilgilendirme oluyor. Orada da bir şey yoktu. Girdim oyuna, 2 sn gecikme var. lee sin q atıyor üstüme geliyor 2 hit atıyor ben sonradan görebiliyorum. Çıldırdım oyun boyunca. Böyle olunca farm da yapamadım oyunumu da oynayamadım. Lag olmasa kolayca kazanabilceğim maçı ellerimle adamlara verdim. Oyun sonunda sol üstte lag olduğuna dair bir yazı vardı. Ama iş işten geçmişti.

Çok saçma bir maç oldu. Karşıdaki vayne plat 5 ti. Bizim takım her lane i kazanmasına rağmen kazanmak adına hiçbir şey yapmadı. Saçma yerlerde yakalandık saçma fightlar kaybettik. Veigar ın stun ını en az 3 kişi yiyordu. Her fight vayne ilk bana dalıyordu ve fear atamadan ölüyordum. Zed ise her fight veigar a ulti atıyordu. Böyle olunca da vayne bizim takımı harcıyordu. Son fight vayne yakalandı ve maçı kazandık. :D

Şimdi lag var diye yenilenlerden lp düşmüyorlar. Bu mu adalet? Eskiden kaybettiğimiz lp ler ne olucak? Riot bir server almaktan aciz mi? Yeni champ, skin çıkaracaklarına oyunun sorunlarını çözmeye çalışsınlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.