Şimdi Ara

Silver elohell troll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar silverdakiler artık korkun benden . Bende trolleyecegim artık yeter cidden yeter bu bir qq konusudur ne güzel golda cıkayım diye ugrasıyorum didiniyorum ama ne oluyor bi serefsiz gelip mid or troll diyor adam veig almısken orianna alıp dirilt alıyor bunun spastik duo girdigi trolle kanka diyorlar maçımı batıyorlar neyse diyorum yine oyuna giriyorum adam mid almısken geliyor yine mid pickliyor artık yeter simdi onlar dusunsun !

• Sakin. herkesin başına gelebilir böyle şeyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korkun benden güç artık bende! Adam gaza gelmiş Amaaan TR nubşitleri naparsanız yapın öyle çıkarsın sen de silverdan emin ol.Bronze V'lerle eşleşmeye başlarsın 10-15 defeat sonra.
  •  Silver elohell troll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processing -- 2 Ağustos 2013; 16:17:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: processing

Silver elohell troll

şu fail burada kalsın
  • Ben de öyle yapıyorum eğlenceli tavsiye ederim, lig düştüm kaç defa. Pişman mıyım? Hayır.
  • Adam 3 puan gidecene 20 puan gitsin diyor akılları basmıyor en çok takıldığım şey bu kaybedeceni bile bile 2 mid gidiyosun 20 puan civarı gidicek çıksa 3 puan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyunda afk,feeder,trolleri...
    9 yıl önce açıldı
    Diamond oldum ssli
    9 yıl önce açıldı
    10K MMR tarafından MMR BOOST
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • artık birisi en ufak bir saçmalık yaparsa satıyorum itemleri ward alıyorum elin beceriksiz çocuklarıyla uğraşmak zorunda değilim pişman mıyım tabi ki hayır
  • merak etme 10-20 maça bronz5lerle eşleşirsin onlar seni "troll"ler
  • trollemiyorum beyler ondan sonraki maçı kazandım hiç yoktan telafi oldu oriannayı reportlarken riota rica ediyorum reportalyın trolledi falan yazdım en sonunda banlanmazsa allah belanızı versin yazdım umarım ban yemem bu qq konumunda sonuna geldik yorum yazanlara yazdıklarımı okuyanlara derdimi paylaşanlara tesekkürler
  • gümüş5 e cıkdım bronz1 den yeniyim rankedda ama gümüş daha kötü galiba az önce bi gireym dedim adam solo or afk dıyor küfürler havada uçuşuyor adc ve sup pozisyonları kalmışken sadece adam jax alıyor niye söylemediniz diyor takımla konusmadan kafasına göre ban atıyor herif Allahın belası liseli dolu heryer bu tatil bitmeden rahat yok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.