Şimdi Ara

silver crest 12016(bunu tavsiye edermisiniz) yada bu civar fiyat(60-65 ytl arası) 2.1 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar film oyun müzik pc de receiver da bazen de mp3 player a baglarım bu arada yanımda taşıcam götür getir üniv. sesi çok vermesi çok önemli değil (tamam verirse hani fena olmaz) daha önemlisi saglam tok ses vermesi bi arkadas silver crest onerdi bu fiyatlarda 50-65 ytl arası bir 2.1 ürün (bu arada logitech x230 tavsiye etmeyin maddi durum ona yok en fazla 70ytl)...

• Hocaam tavsiye ederim.Bursada öğrenciyiz diye bursda arkadaşlarımla kaldığım ewe aldık öğrenci işi olsun diye 65 ytl ye almıştık herhalde yalnış hatırlamıyorsam.Ürünü akşam kurduk o kadar tatmin oldukki bu sefer biz dedik adamları kazıkladık 65 ytlye böle ürün olurmu diye.Amfisi var kendinden özellikle bassı farkedicen mükemmel performas alıcan .Bursada ewde hala silverı kullanıyoruz.Bir de kutusunu görücen zaten alınca öle minton gb falan değil gerçekten güzel yapmışlar alınca bu fiyata bu performans nasıl olur dicen...
  • eyv hocam zaten bende ogrenciyim okula götürüp gtirmek için kullanıcaktım ayrıca arkadasta bunu tavsiye etmişti bu fiyata artık almamamda pek bi sorun yok gibi bakalım cevabın için saol
  • Eyw Hocam saolasın...Bence al pişman olmazssın zaten kötü bir ürün olsa sana övmem.Az çok anlyoz sesten semi pro olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedy35 -- 31 Ağustos 2007; 20:16:06 >
  • peki bişe sorcam x230 var 85 ytl ye 20 ytl lık fark var değermi bu urune 20 ytl fazla vermeye yoksa silver crest işimizi gorurmu ben bazen uyduya baglarım benim istegim sesi fazla vermesine gerek orantılı kalıtelı bi şekilde versin o benim isteğim
  • Silvercrest kendi amfisi olduğu için basslar daha tok geliyor hızlı sisteme gidip 2 ürünüde deneyebilirsin kararı sen ver ...Ben gayet memnunum...
  • hocam silvercrest in basları ii diyosun peki tizleri nasıl yani bazı ürünlerde oluyo tize fazla önem verilmiyor bu o yonden nasıl
    birde jwin sps 702 varhttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=21578 belki duymuşsundur bu nasıl acaba bir fikrin varmı
    yani kısca sole diyim jwin mi , silvercrest mi, yoksa logitech x230 mu ? yardımcı olursan sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel bir set muadili daha iyisi microlab fc361 ya da360 dır.Bunlar daha iyisidir ya da mc 300 de olabilir daha az para vereyim diyorsan creative sbs370.Silver crest iyidir fakat fc serisi microlablar çok daha iyidir tasarım ses özellikle uydular.
  • Kardelim sen karar ver ben silver diyorum o paraya fazlasıyla memnun kalıcan tizleride bu o kadar güzel yani 4 4 lük bulmaz zor bu paraya kulağa bakar iş bendede z55oo var bazı arkadalarda tizi az diolar ama bana normal gelio ...Alcağın yerde dinleme imkanın varsa kararı sen ver...
    quote:

Orjinalden alıntı: burakketenci

hocam silvercrest in basları ii diyosun peki tizleri nasıl yani bazı ürünlerde oluyo tize fazla önem verilmiyor bu o yonden nasıl
    birde jwin sps 702 varhttp://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=21578 belki duymuşsundur bu nasıl acaba bir fikrin varmı
    yani kısca sole diyim jwin mi , silvercrest mi, yoksa logitech x230 mu ? yardımcı olursan sevinirim

• quote:

Orjinalden alıntı: speedy35

Kardelim sen karar ver ben silver diyorum o paraya fazlasıyla memnun kalıcan tizleride bu o kadar güzel yani 4 4 lük bulmaz zor bu paraya kulağa bakar iş bendede z55oo var bazı arkadalarda tizi az diolar ama bana normal gelio ...Alcağın yerde dinleme imkanın varsa kararı sen ver...
    quote:

Orjinalden alıntı: burakketenci

hocam silvercrest in basları ii diyosun peki tizleri nasıl yani bazı ürünlerde oluyo tize fazla önem verilmiyor bu o yonden nasıl

• X230 bir harikaBass ve kaliteli ses istiyorsan kesinlikle x230 u al

Not:silver crest i bir arkadaşım kullanıyordu.1 hafta sonra çalışmadı.3-4 gün sonra çalıştı.yine bozuldu 1 hafta sonra çalıştı.Yani dandik birsey.Bence 20 ytl fazla ver kaliteli birsey al
  • Hocam senin arkadaşına denk gelmiş ben 1 senedir çatır çatır kullanıyorum öğrenci ewimde...z5500 lerde dahi hatalı ürünler çıkıyor...
    quote:

Orjinalden alıntı: by*cambaz

X230 bir harikaBass ve kaliteli ses istiyorsan kesinlikle x230 u al

Not:silver crest i bir arkadaşım kullanıyordu.1 hafta sonra çalışmadı.3-4 gün sonra çalıştı.yine bozuldu 1 hafta sonra çalıştı.Yani dandik birsey.Bence 20 ytl fazla ver kaliteli birsey al

• elektronik ürün şans işi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan2

elektronik ürün şans işi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.