Şimdi Ara

Silkroadda Video Kaydetmek(Game Cam) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
8.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar Scrin ile aynı guilddeyiz ama union logolarımız farklı nasıl oluyor bu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Açıkcası Game Cam önermem, Fraps kullanın.Fakat onun Full versiyonunu bulmanız lazım sınırsız kayıt yapmak için

Hazırladığın için teşekkürler umarım bir nebze Açılan gereksiz başlıklardan kurtuluruz.

fraps paralı deneme sürümü hiç bi işe yaramıo crackli paylaşımda yasak gamecam'in tek dezavantajı videolara game cam logosu eklemesi bu avantajlarının yanına önemsiz sayılır frapsın gamecam'e göre tek avantajı fps göstermesi SRO oynayanlarında fraps ile benchmark alma gibi bi durumu yok şuan için en idealı gamecam kullanmak yaptıkları iş aynı kapıya çıkıo

• quote:

Orjinalden alıntı: Exadusthebest

kurmaktayım
    Rehebre gelince
    Veri nays ^^

???????
    [simage]
    [/simage]

sorunu yeni farkettim

programı vistada denemedim o yüzden sorunun çözümünü tam olarak bilmiorum

http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Mega_Codec_Pack.htm

burdaki codec'i indirip gamecam i tekrar kurarsan düzelebilir

• teşekürler
  • Herhangi bir sıkıştırılmış formatta kayıt desteği var mı.
    mpeg4 ün herhangi bir varyasyonu (divx, xvid ) olabilir.
  • teşekkürler
  • Paylaşımın için sağ ol
  • Link Kırık
  • link düzeltildi
  • Kaydediyorum , Videso Saves Succefully diyor , ama videolarıma baktığımda hiç birşey yok. Sorun nerede ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Michael Kenji

Kaydediyorum , Videso Saves Succefully diyor , ama videolarıma baktığımda hiç birşey yok. Sorun nerede ?

+999999999999999999999999999999999999999999....................
  • codeclerde olabilir
  • bende bu program türkçe, her türlü codec ve cracki mevcut isterseniz paylaşabilirim.
  • Ben X-Fire'dan video çekiyorum ama GameCam duydum, Güzel diyorlar birgün deniyeceğim nasılmış diye. Peki birşey soracam Maximum Video çekme süresi nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Ben X-Fire'dan video çekiyorum ama GameCam duydum, Güzel diyorlar birgün deniyeceğim nasılmış diye. Peki birşey soracam Maximum Video çekme süresi nedir ?

harddisk dolana kadar çekersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: GenGar_TR

bende bu program türkçe, her türlü codec ve cracki mevcut isterseniz paylaşabilirim.

pm atarsan ıyı olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

quote:

Ben X-Fire'dan video çekiyorum ama GameCam duydum, Güzel diyorlar birgün deniyeceğim nasılmış diye. Peki birşey soracam Maximum Video çekme süresi nedir ?

Eyvallah . . . 400 GB HDD var. Hemen dolmaz herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOXO

quote:

Orjinalden alıntı: GenGar_TR

bende bu program türkçe, her türlü codec ve cracki mevcut isterseniz paylaşabilirim.

pm atarsan ıyı olur

Evet eklerseniz bende alabilirim
  • quote:

quote:

quote:

dosya boyutu baya büyük oluyor ancak movie makerla inceden bi ayar çekince normale dönüyor ama yarı yolda bırakmaz çok rahat çekersin savaşları unique avını falan

• quote:

quote:

quote:

quote:

dosya boyutu baya büyük oluyor ancak movie makerla inceden bi ayar çekince normale dönüyor ama yarı yolda bırakmaz çok rahat çekersin savaşları unique avını falan

Zaten Çektiğim video'yu öyle aynen izletmem. Ufak bir makyaj yapılır görsel bakımdan.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.