arkadaşlar Scrin ile aynı guilddeyiz ama union logolarımız farklı nasıl oluyor bu?
quote:
Orjinalden alıntı: Hypocrites
Açıkcası Game Cam önermem, Fraps kullanın.Fakat onun Full versiyonunu bulmanız lazım sınırsız kayıt yapmak için
Hazırladığın için teşekkürler umarım bir nebze Açılan gereksiz başlıklardan kurtuluruz.
fraps paralı deneme sürümü hiç bi işe yaramıo crackli paylaşımda yasak gamecam'in tek dezavantajı videolara game cam logosu eklemesi bu avantajlarının yanına önemsiz sayılır frapsın gamecam'e göre tek avantajı fps göstermesi SRO oynayanlarında fraps ile benchmark alma gibi bi durumu yok şuan için en idealı gamecam kullanmak yaptıkları iş aynı kapıya çıkıo
quote:
Orjinalden alıntı: Exadusthebest
kurmaktayım Rehebre gelince Veri nays ^^
??????? [simage]
[/simage]
sorunu yeni farkettim
programı vistada denemedim o yüzden sorunun çözümünü tam olarak bilmiorum
bende bu program türkçe, her türlü codec ve cracki mevcut isterseniz paylaşabilirim.
Ben X-Fire'dan video çekiyorum ama GameCam duydum, Güzel diyorlar birgün deniyeceğim nasılmış diye. Peki birşey soracam Maximum Video çekme süresi nedir ?
quote:
Orjinalden alıntı: Auto CAD
Ben X-Fire'dan video çekiyorum ama GameCam duydum, Güzel diyorlar birgün deniyeceğim nasılmış diye. Peki birşey soracam Maximum Video çekme süresi nedir ?
harddisk dolana kadar çekersin
quote:
Orjinalden alıntı: GenGar_TR
bende bu program türkçe, her türlü codec ve cracki mevcut isterseniz paylaşabilirim.
pm atarsan ıyı olur
quote:
Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^
quote:
Eyvallah . . . 400 GB HDD var. Hemen dolmaz herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: BOXO
quote:
Orjinalden alıntı: GenGar_TR
pm atarsan ıyı olur
Evet eklerseniz bende alabilirim
quote:
quote:
quote:
dosya boyutu baya büyük oluyor ancak movie makerla inceden bi ayar çekince normale dönüyor ama yarı yolda bırakmaz çok rahat çekersin savaşları unique avını falan
quote:
quote:
quote:
quote:
dosya boyutu baya büyük oluyor ancak movie makerla inceden bi ayar çekince normale dönüyor ama yarı yolda bırakmaz çok rahat çekersin savaşları unique avını falan
Zaten Çektiğim video'yu öyle aynen izletmem. Ufak bir makyaj yapılır görsel bakımdan.